Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Programkoordinator og projektleder med godt kendskab til restaurering

Slots- og Kulturstyrelsen

København, Storkøbenhavn

Indrykket
17-03-2023
Kontakt
Slots- og Kulturstyrelsen
H.C. Andersens Boulevard 2
1553
København V
Tlf
51186120
Praktisk information
Oprettet
17-03-2023
Udløber
16-04-2023
Kviknummer
331540139
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Design, arkitektur og grafisk arbejde
Stillingsbetegnelse
Arkitekt
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Håndværk & service), Ikke angivet (Bygge og anlæg)
Sprog
Dansk Læse/ tale

Har du lyst til at være med til at passe på og udvikle Danmarks kongelige slotte og fredede kulturejendomme i dialog med samarbejdspartnere og interessenter, så de løbende bevares, restaureres og videreudvikles?

Slots- og Kulturstyrelsen søger en erfaren projektleder til bygherrerollen og rollen som programkoordinator på vores genopretningsplan til Styrelsens enhed for Restaurering, hvor vi arbejder med en helt unik portefølje af Danmarks fornemste bygninger og bl.a. er i gang med større restaureringer af Hofteatret på Christiansborg Slot og Marmorgalleriet på Frederiksborg Slot.

Vi står netop nu foran flere genopretningsprojekter og restaurering af unikke ejendomme og slotte, og derfor søger vi en ny kollega, som bliver en del af en enhed i vækst og udvikling.

Om jobbet

Som programkoordinator vil det være din opgave i tæt samarbejde med enhedschefen at sikre overblik og fremdrift i den samlede portefølje af restaurerings- og genopretningsopgaver. Det er en stor og kompleks opgave, der organiseres som program på tværs af flere enheder og medarbejdergrupper i styrelsens ejendomsområde.

Som projektleder vil dit ansvar være at varetage kontraktstyring, interessenthåndtering, styring af økonomi og kvalitet – alt sammen under særlig hensyntagen til kvaliteten af projekternes og ejendommenes restaureringsfaglige løsninger.

?Du skal i samarbejde med eksterne rådgivere bl.a. være med til at udarbejde byggeprogrammer, restaureringsholdninger, restaureringsstrategier og rådgiverudbud i tæt samarbejde med vores brugere og driftsansvarlige. ?

Der er et tæt samarbejde med de øvrige centre og enheder på ejendomsområdet, der i sin helhed varetager alle funktioner relateret til bygningsdrift- og vedligehold. Ejendomsområdet er under udvikling, og der kan løbende komme justeringer i ansvars- og opgavefordeling for at sikre, at opgaverne løses bedst muligt, og du forventes selv at bidrage og sætte dit præg på udviklingen. Der er endvidere tæt samarbejde med Kulturministeriets departement og institutioner.

Vi tilbyder

Som programkoordinator og projektleder vil du komme til at indgå i et stærkt fagligt miljø, hvor du skal være ankerperson på styrelsens genopretningsplan, hvor der indgår en stor portefølje af større og mindre genopretnings- og restaureringsprojekter. Du får samtidig en rolle som projektleder på konkrete projekter.

Du bliver en del af Slots- og Kulturstyrelsens projektledergruppe og er organisatorisk placeret i enheden for Restaurering med reference til enhedschefen. I enheden gennemfører vi større og komplekse projekter i samarbejde med eksterne samarbejdspartnere og på tværs af organisationen på Kulturministeriets fredede ejendomme og slotte.

Vi er ca. 20 medarbejdere i enheden, som er præget af stor kollegialitet og god stemning.

Om dig

Vi forestiller os, at du er uddannet arkitekt eller har tilsvarende kompetencer samt solid erfaring med byggeriets processer og faser, og at du behersker et sagsforløb fra forundersøgelse til aflevering af det færdige byggeri.

Vi interesserer os for, om

  • du har evner for projektledelse, struktur og overblik samt solide kompetencer inden for økonomistyring, udbud og brug af relevante it-værktøjer
  • du har erfaring med programstyring – eller i hvert fald lyst og mod på at udvikle evnerne sammen med os
  • du har gode restaureringskompetencer og erfaring med byggeprojekter på fredede eller bevaringsværdige ejendomme.
Derudover har du en høj etik og et godt humør, ligesom det er naturligt for dig at opsøge den viden, du ikke selv har, og du sætter en ære i at levere løsninger af høj kvalitet.

??Ansættelsesvilkår

Der er tale om en stilling på fuld tid. Ansættelse og aflønning sker i henhold til gældende overenskomst mellem Staten og Akademikerne. Der vil være mulighed for forhandling af kvalifikationstillæg.

Det er en betingelse for ansættelsen, at du kan sikkerhedsgodkendes, og at du kan opretholde sikkerhedsgodkendelsen under ansættelsen.

Information og ansøgning

Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til enhedschef i Restaurering, Jacob Klit-Hansen på tlf. 20 44 97 86 eller mail jkh@slks.dk

Du kan læse mere om Slots- og Kulturstyrelsen på www.slks.dk.

Ansøgning sendes via det elektroniske ansøgningsmodul på www.slks.dk/job senest mandag den 10. april 2022.

Du bedes vedhæfte CV, eksamensbeviser og andre relevante bilag. Vi forventer at holde jobsamtaler fredag i uge 15 og 2. samtaler onsdag i uge 16.Vi ønsker en medarbejdersammensætning, der afspejler det omgivende samfund. Derfor opfordrer vi alle uanset personlig baggrund til at søge stillingen.Ansøg nu
Job i virksomheden

Slots- og Kulturstyrelsen
Virksomhedsinformation
Slots- og Kulturstyrelsen
H.C. Andersens Boulevard 2
1553
København V
Tlf
51186120
Praktisk information
Oprettet
17-03-2023
Udløber
16-04-2023
Kviknummer
331540139
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Design, arkitektur og grafisk arbejde
Stillingsbetegnelse
Arkitekt
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Håndværk & service), Ikke angivet (Bygge og anlæg)
Sprog
Dansk Læse/ tale
Beliggenhed