Gem annonce

Produktudvikler (barselsvikariat)

C&D Foods

Esbjerg, Syd- og Sønderjylland

Indrykket
04-05-2021
Kontakt
C&D Foods
Øresundsvej 2
6715
Esbjerg
Praktisk information
Oprettet
04-05-2021
Udløber
03-06-2021
Kviknummer
330629860
Jobtype
Vikar/barsel
Fuldtid
Arbejdsområde
Ingeniør og teknik
Stillingsbetegnelse
Produktudvikler
Produktudviklingsingeniør
Erfaringer - I højere grad
Ernæring, Animalsk ernæring, Dyreernæring, Ernæringsfaglighed, Husdyrsernæring
Sprog
Dansk Læse/ tale
Engelsk Læse/ tale

C&D Foods søger snarest muligt en dygtig og engageret kollega til vores R&D afdeling, der har ansvaret for produktudvikling samt vedligeholdelse og af eksisterende produkter.

Fabrikken i Esbjerg udvikler og producerer våd foder til kæledyr for detailkæder i Europa indenfor dagligvare- og specialhandelen, der sælger produkterne under deres eget brand.

Du indgår som en del af det team i Esbjerg, der tager sig af kundeservice og produktudvikling - herunder receptoptimering af eksisterende og nye produkter.

Vi er inde i en rivende udvikling, med voksende volume sideløbende med tiltagende internationale fødevarestandarder og kundekrav. Vi kan derfor tilbyde et spændende, udfordrende og bredt favnende job med en bred kontaktflade internt på vores fabrik samt med vores Group R&D funktion i Irland.


Ansvar og opgaver

 • Optimering af recepter så kvaliteten sikre ved ændringer i kundekrav, ernæringskrav, lovgivning, råvareudbud og priser eller ændringer i produktionsforholdene
 • Udvikling af nye produkter, fra indledende koncept til fabriksgodkendelse, herunder tilvejebringelse af rapporter om receptprøver, ingredienser, standardprocedurer samt anbefalinger
 • Håndtering af opskriftsudvikling samt opskriftimplementering, der sikrer, at vigtige kriterier for ernæring og smag er i overensstemmelse med vores standarder
 • Løbende forbedringer af vores recepter og proaktivt at søge at nedbringe omkostningerne ved disse
 • Arbejd med tværfunktionelle teams for at sikre, at produkterne kan fremstilles effektivt og i overensstemmelse med vores ernærings- og smagsmæssige standarder og kundekrav
 • Forberedelse af recept vareprøver der skal sendes til eksterne laboratorier
 • Sørg for at vores New Product Development proces på fabrikken lever op til vores kunde- og akkrediteringskrav 

Kvalifikationer

 • Du har en uddannelse indenfor fødevare/ernæring, eksempelvis Cand.Scient Animal Science, Cand.Brom., Cand.Med.Vet., fødevareingeniør eller lignende
 • Du har kendskab til eller interesse for hunde/kattes metabolisme samt ernæringsbehov
 • Du må gerne have interesse for forskellige kød råvarers, mineralers, vitaminers, hjælpestoffers funktion og virkning, samt sammensætninger af disse med det formål at opnå den optimale diæt
 • Du er i besiddelse af gode kommunikationsevner og er flydende i engelsk
 • Du er struktureret og en god planlægger af dine arbejdsopgaver

Du tilbydes
Et selvstændigt og alsidigt job i en international virksomhed, der vil være verdens førende indenfor private label hunde- kattefoder.
Her vil du indgå i et velfungerende team. Produktionen er i en rivende udvikling, hvorfor der vil blive store faglige og personlige udfordringer i at jobbet.


Vil du være en del af C&D Foods?

Send os din ansøgning og CV på engelsk ved at søge på nedenstående link. Ansøgningerne behandles løbende. Tiltrædelse hurtigst muligt.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte vores HR og H&S Manager, Martin Hansen på tlf. +45 2920 5179.

 

Arbejdssted

C&D Foods (Denmark) A/S, Øresundsvej 2, 6715 Esbjerg N

C&D Foods (Denmark) A/S er en del af den irske koncern C&D Foods, der med 9 fabrikker i Europa er den næststørste private label producent af hunde og kattemad i Europa. På fabrikken i Esbjerg er der mere end 300 medarbejdere og en omsætning på ca. 800 mill. DKK. C&D Foods Esbjerg er Europas største producent af hunde og kattemad i aluminiumsbægre.

 

Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ansøg nu
Virksomhedsinformation
C&D Foods
Øresundsvej 2
6715
Esbjerg
Praktisk information
Oprettet
04-05-2021
Udløber
03-06-2021
Kviknummer
330629860
Jobtype
Vikar/barsel
Fuldtid
Arbejdsområde
Ingeniør og teknik
Stillingsbetegnelse
Produktudvikler
Produktudviklingsingeniør
Erfaringer - I højere grad
Ernæring, Animalsk ernæring, Dyreernæring, Ernæringsfaglighed, Husdyrsernæring
Sprog
Dansk Læse/ tale
Engelsk Læse/ tale
Beliggenhed
Gem annonce