Gem annonce

Produktionsplanlægger til Refine Finishing

SCANPEOPLE ApS

Furesø, Storkøbenhavn

Indrykket
04-05-2021
Kontakt
SCANPEOPLE ApS
Roskildevej 328
2605
Brøndby
Tlf
43310071
Praktisk information
Oprettet
04-05-2021
Udløber
12-05-2021
Kviknummer
330629958
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Ingeniør og teknik
Stillingsbetegnelse
Produktionsingeniør
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Håndværk & service), Ikke angivet (Forskning og udvikling), Ikke angivet (Ingeniør og naturvidenskab)
Sprog
Dansk Læse/ tale

Refine Finishing har travlt og er i vækst. De søger derfor en Produktionsplanlægger, som kan drifte produktionen af standartmaskiner i Slagelse. Du vil bruge størstedelen af din tid i Slagelse (ca. 4 dage om ugen) og ca. 1 dag om ugen i Værløse, hvor administrationen samt udviklingsafdelingen er placeret. En af dine fornemmeste opgave vil være, at du vil agere bindeled mellem de to arbejdspladser/afdelinger og holde det forkromet overblik.

OM JOBBET

ScanPeople søger en produktionsplanlægger, med erfaring fra en tilsvarende stilling gerne fra en industriteknisk virksomhed. Du vil skulle stå for den primære drift af produktionen i Slagelse. Derudover vil nogle af dine andre arbejdsopgaver være indkøb og lagerstyring. Det er dog Indkøb og produktionen, som vil fylde i hverdagen.Der er pt. 2 faste medarbejdere i produktionen i Slagelse. I Værløse er der 9 fuldtidsansatte.

PROFIL

 • Du har gerne en baggrund som produktionsingeniør, produktionsteknolog, bachelor, merkonom eller ingeniøruddannelse med relevant teknisk baggrund indenfor ovenstående områder.
 • Du har planlægnings- og/eller Indkøbserfaring fra en ordreproducerende produktionsvirksomhed.
 • Du er god til at motivere dine kollegaer
 • Du er vant til at arbejde selvstændigt og ikke bange for at tage ansvar
 • Du er fortrolig med brugen af Navision, C5 eller tilsvarende.
 • Er kvalitetsbevidst og vant til at arbejde struktureret.
 • Du er en person med pondus, ikke bange for konflikter og at håndtere problemer.
 • Du er en teamplayer.

VIRKSOMHEDEN TILBYDER

 • Løn efter kvalifikationer.
 • En spændende hverdag med gode ansættelsesvilkår, løn efter kvalifikationer og en international atmosfære med fokus på fremtidens løsninger. Vi har en moderne virksomhedsprofil med høj faglighed, muligheder for kompetenceudvikling og fleksibilitet i jobbet.       
 • Refine Finishing er delvist ejet af Nilpeter Holding ApS, der har cirka 500 medarbejdere og produktionsfaciliteter på 3 kontinenter.
 • Vi er p.t. 9 ansatte I Værløse og to i Slagelse og vægter et godt og sundt arbejdsmiljø højt.

SØG JOBBET

Har du spørgsmål til stillingen kan du kontakte Thomas Rastad eller Rasmus Christiansen på tlf.: +45 43 31 00 71. 

http://www.scanpeople.axp.dk/index.php?axp_act=adetails&version=1&axp_recruitment_references[]=12584 

Klik på linket. Indtast via linket dine oplysninger og upload dit CV. Er du allerede registreret i vores database, skal du blot logge ind og tilføje jobkoden 12584 for at søge jobbet.

Vi ser frem til at høre fra dig!

OM VIRKSOMHEDEN

Refine Finishing er en mindre virksomhed som blev etableret i 2013. Ejer og teknisk direktør i Refine har over 30 års erfaring i branchen. Virksomheden består af et innovativt og stærkt team af ingeniører og teknikere med passion for at udvikle innovative løsninger til en lang række opgaver indenfor automation af digitale tryk og efterbehandlingsmaskiner. Hverdagen præges af et tæt samarbejde mellem erfarne folk inden for software, el og mekanik.De tilbyder modulære konverterings- og efterbehandlingslinjer til etiketindustrien. Deres løsninger er kloge og enkle. De fokuserer på software- automatiserings- og effektivitetsforanstaltninger, før de kigger på mekanikken. På den måde skaber de løsninger, der fungerer for deres kunder, optimerer produktionen, reducerer omkostningerne og øger kapaciteten.

OM SCANPEOPLE

ScanPeople er en solid og dynamisk, danskejet virksomhed i Scanavo gruppen. Vi er yderst servicemindede og kompetente rådgivere. Vi besidder et vidtrækkende rekrutteringsnetværk og en bred erfaring med vikarassistance, search, rekruttering, interim management og outplacement. Yderligere information findes på: www.scanpeople.dk

Følg ScanPeople ApS: https://www.linkedin.com/company/scanpeople-apshttps://www.facebook.com/scanpeoplehttps://www.instagram.com/scanpeople/

Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ansøg nu
Virksomhedsinformation
SCANPEOPLE ApS
Roskildevej 328
2605
Brøndby
Tlf
43310071
Praktisk information
Oprettet
04-05-2021
Udløber
12-05-2021
Kviknummer
330629958
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Ingeniør og teknik
Stillingsbetegnelse
Produktionsingeniør
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Håndværk & service), Ikke angivet (Forskning og udvikling), Ikke angivet (Ingeniør og naturvidenskab)
Sprog
Dansk Læse/ tale
Beliggenhed
Gem annonce