Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Produktionsleder

PRO&CO A/S

Herning, Vestjylland

Indrykket
11-09-2019
Kontakt
PRO&CO A/S
Drejervej 2
7451
Sunds
Praktisk information
Oprettet
11-09-2019
Udløber
04-10-2019
Kviknummer
330070709
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Administration, HR, projektledelse og ledelse
Stillingsbetegnelse
Produktionschef
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Ledelse), Ikke angivet (Håndværk & service), Ikke angivet (Forskning og udvikling), Ikke angivet (Media), Ikke angivet (Ingeniør og naturvidenskab), Ikke angivet (Bygge og anlæg), Ikke angivet (Tele), Ikke angivet (IT)
Sprog
Dansk Læse/ tale

Vi søger en erfaren produktionsleder til produktionsafdelingen for brinttankstationer. Brænder du for at arbejde i et internationalt og teknisk inspirerende miljø, hvor du bidrager til udviklingen af brinttankstationer? Så kan dette være jobbet for dig!

Nel Hydrogen A/S. Virksomheden har mere end 100 ansatte i den danske afdeling, og forventer at opretholde en stor vækst i de kommende år. Organisationen er dynamisk, omgangstonen er uformel og fleksibilitet er et nøgleord. Virksomheden er helt i front når det gælder udvikling af brinttankstationer, der anvendes til tankning af brintbiler – og som nu skal serieproduceres. Markedet for brintstationer vil i de kommende år opleve en kraftig vækst, da brintbiler i stor skala bliver lanceret i fremtiden fra en række af verdens største bilproducenter.

Om stillingen
Produktionsafdelingen vil i løbet af 2019 vækste betragteligt i antallet af medarbejdere, så derfor søges nu endnu en produktionsleder, der i samarbejde med den nuværende produktionsleder, skal lede en velfungerende afdeling. Du vil indgå i produktionsafdelingen, der p.t. består af ca. 40 fagligt dygtige medarbejdere, som arbejder med produktionsteknik, planlægning, indkøb, lager, montage og test af brinttankstationer.

Stillingen er ny og indeholder gode muligheder for, at du selv kan påvirke indholdet og appellerer således til en kandidat med ledererfaring fra en ordreproducerende virksomhed, som har lyst og motivation til selv at være med til at forme både jobbet, produktionsmetoderne samt afdelingen. Du vil få ledelsesansvaret for et montageområde med 15-20 timelønnede medarbejdere, herunder ansvar for rekruttering, oplæring og medarbejderudvikling. Du skal være den synlige, nærværende og handlingsorienterede leder på gulvet, der følger op på den daglige drift og sikrer, at kvalitet og mål overholdes i produktionen, og som samtidig kan drive kontinuerlige forbedringer i processerne ved hjælp af tavlemøder, 5S og øvrige Leanværktøjer.

Din kontakt ud i organisationen vil være bred, fra den daglige koordinering af driften med planlægning og lager, til samarbejde med udviklings- og installationsafdelingen. Grundet produkternes kompleksitet er det vigtigt, at du har en bred teknisk forståelse for elektromekaniske systemer eller procesanlæg. Du vil til daglig rapportere til produktionschefen.

Om dig
Vi forestiller os, at:

  • Du har en stærk teknisk baggrund
  • Du har erfaring med drift og ledelse af timelønnede, til serieproduktion af komplekse produkter med mange varianter, gerne på flere skift. Erfaring med at arbejde efter overenskomst er en fordel
  • Du er dynamisk, men struktureret og kvalitetsbevidst
  • Du evner at arbejde selvstændigt og ansvarsfuldt samt at indgå i et dynamisk team med mange bolde i luften samtidig
  • Du er flydende på dansk, og god til at kommunikere på engelsk i skrift og tale
  • Det vil være en fordel, hvis du har kendskab til sporbarhed på komponenter, 3-partsgodkendelse (PED-direktiv og UL) eller ISO-certificering

Nel Hydrogen tilbyder
Du tilbydes et spændende og udviklende job, hvor du bliver en del af produktionsafdelingen, som i dag består af 40 medarbejdere. Du vil komme til at arbejde i et miljø, hvor forandring er en del af hverdagen, og hvor du med din erfaring og viden i høj grad vil kunne påvirke opgaven. Nel Hydrogen er beliggende i Lind ved Herning, i topmoderne faciliteter, og tilbyder medarbejderne mange personalegoder som eksempelvis en god kantineordning, pension med sundhedssikring og massageordning.

Ansøgning og kontakt
Send din ansøgning samt CV hurtigst muligt til PRO&CO via knappen ”Søg stillingen”.

Samtaler afholdes løbende.

Såfremt du ønsker yderligere oplysninger omkring stillingen, er du velkommen til at kontakte
Kristian Reinevald – PRO&CO på tlf. +45 96 60 32 00
Karsten Poulsen – Nel Production Director på tlf. +45 29 90 61 13 eller kpoul@nelhydrogen.com

Om Nel Hydrogen A/S | www.nel-hydrogen.com
Nel Hydrogen A/S – tidligere H2 Logic – er en førende producent af H2Station® brintstationer, som giver brintbiler den samme hurtige optankning og rækkevidde som konventionelle biler. Nel Hydrogen har investeret i udviklingen af H2Station® siden 2003 og teknologien markedsføres i dag til markeder, hvor større netværk af brintstationer er under etablering. Nel Hydrogen er en del af NEL ASA, som er noteret på Oslo Børsen. NEL ASA er en førende producent af hydrogen teknologi til industri og energiformål med over 500 leverancer i mere end 50 lande.

Ansøg nu
Virksomhedsinformation
PRO&CO A/S
Drejervej 2
7451
Sunds
Praktisk information
Oprettet
11-09-2019
Udløber
04-10-2019
Kviknummer
330070709
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Administration, HR, projektledelse og ledelse
Stillingsbetegnelse
Produktionschef
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Ledelse), Ikke angivet (Håndværk & service), Ikke angivet (Forskning og udvikling), Ikke angivet (Media), Ikke angivet (Ingeniør og naturvidenskab), Ikke angivet (Bygge og anlæg), Ikke angivet (Tele), Ikke angivet (IT)
Sprog
Dansk Læse/ tale
Beliggenhed