Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Produktionsingeniør hos Dinesen Floors A/S i Jels

JKS a/s, Haderslev/Vojens

Haderslev, Syd- og Sønderjylland

Indrykket
22-12-2021
Kontakt
JKS a/s, Haderslev/Vojens
Lysbjergvej 6, Hammelev
6500
Vojens
Tlf
73325756
Praktisk information
Oprettet
22-12-2021
Udløber
19-01-2022
Kviknummer
330955917
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Ingeniør og teknik
Stillingsbetegnelse
Produktionsingeniør
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Håndværk & service), Ikke angivet (Forskning og udvikling), Ikke angivet (Ingeniør og naturvidenskab), Ikke angivet (Bygge og anlæg)
Sprog
Dansk Læse/ tale

Om Dinesen Floors A/S

Igennem mere end 120 år har Dinesen Floors, med base i Jels i Sydjylland, produceret og solgt trægulve og er i dag anerkendt i det meste af verden for at levere et smukt og bæredygtigt produkt i en helt unik kvalitet. Bag denne succes ligger stolte traditioner og stor respekt for naturen og de 200 år gamle træer, som disse gulvplanker bliver skabt af. I forbindelse med en stadig øget vækst og et fortsat stigende fokus på optimering af produktionen hos Dinesen Floors, søger vi en PTA Ingeniør til de to produktionsenheder i Jels.


Om jobbet

Jobbet som PTA Ingeniør skal sikre en løbende udvikling inden for hele produktporteføljen, herunder at optimere oppetid og produktionsflow. Man skal supportere og drive optimeringsprojekter samt videreudvikle produktionsteknologier med et hovedmål; at hæve produktiviteten og minimere materialespild. Derudover skal man identificere mulige nye tiltag i produktionen og sikre effektiv implementering af disse.


Opgaver og ansvarsområder

 • I samarbejde med produktionsledelsen at øge effektiviteten af produktionsapparatet
 • Analysering og minimering af råvarespild (sikrer en høj råvareudnyttelse)
 • Koordinering af aktiviteter i forbindelse med optimering af flows
 • Facilitering af vedligeholdelsesprocesser
 • Udvikling af processer, identificering af potentialer og implementering af ændringer, der sikrer løbende forbedringer
 • Beregning af kostpriser
 • Arbejde med produktmodning- og forbedringer

Om dig

Det er ikke afgørende, at du har erfaring med træbearbejdning, men det er vigtigt med en god analytisk erfaring fra et produktionsmiljø kombineret med lysten og motivationen til at forstå og forbedre processer. Du kommer med en bred erhvervserfaring fra lignende stilling(er), og gerne fra en mellemstor virksomhed. Viden og ikke mindst praktisk erfaring med LEAN og de relaterede værktøjer vægtes højt. Din uddannelsesmæssige baggrund kunne være produktionsingeniør, maskiningeniør eller lignende. Vi forventer, at du er en erfaren bruger af IT herunder MS Office, og at du evner at kommunikere på flere niveauer i en organisation.

Vi forestiller os, at du:

 • Motiveres af at gøre det bedre i dag end i går
 • Er udadvendt, proaktiv og god til at skabe et overblik
 • Har empati og er god til at lytte
 • Trives i et dynamisk og til tider omskifteligt produktionsmiljø
 • Besidder sund fornuft og er nysgerrig
 • Er struktureret og kvalitetsbevidst

Du tilbydes

For den rette kandidat rummer dette job gode muligheder for faglig og personlig udvikling samt gode karrieremuligheder. Du bliver en del af en velkonsolideret, familieejet virksomhed, som står over for en spændende tid med nye produkter, nye markeder og i det hele taget vækst og udvikling. Der er generelt høj anciennitet i virksomheden, så du vil desuden få en hverdag fyldt med sparring og support fra erfarne og meget kompetente kolleger.

Ansættelsesvilkår forhandles med udgangspunkt i din baggrund og dine kvalifikationer.


Ansøgning

JKS CAREER varetager rekrutteringsprocessen for Dinesen Floors A/S, og er du interesseret i at søge denne spændende stilling, bedes du sende en ansøgning, CV samt relevante bilag via Søg stillingen nedenfor. Ansøg hurtigst muligt, da vi holder samtaler løbende.

Grundet persondataforordningen modtager vi ikke CV og ansøgning på mail.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte chefkonsulent Vibeke Winberg på tlf. +45 73 325 756.


Mere om Dinesen Floors A/S

Dinesen er en dansk, familieejet virksomhed, der i mere end 120 år har været drevet af passionen om at skabe skræddersyede løsninger i træ, som rækker ud over det traditionelle. Med respekt for naturen, og et håndværk forædlet gennem fire generationer, skaber Dinesen massive planker i træ til gulve, vægbeklædning, lofter og andre interiørelementer. Virksomheden har base i den sønderjyske by, Jels; her finder produktionen sted, mens plankerne kan opleves verden over – fra intime, personlige rum til store, offentlige og kulturelle rammer som Saatchi Gallery i London, Sønderborg Slot og restaurant Noma i København. Dinesen har kontorer og egne showrooms i Jels, København, Aarhus og Oslo.

https://www.dinesen.com/da/

Ansøg nu
Virksomhedsinformation
JKS a/s, Haderslev/Vojens
Lysbjergvej 6, Hammelev
6500
Vojens
Tlf
73325756
Praktisk information
Oprettet
22-12-2021
Udløber
19-01-2022
Kviknummer
330955917
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Ingeniør og teknik
Stillingsbetegnelse
Produktionsingeniør
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Håndværk & service), Ikke angivet (Forskning og udvikling), Ikke angivet (Ingeniør og naturvidenskab), Ikke angivet (Bygge og anlæg)
Sprog
Dansk Læse/ tale
Beliggenhed