Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Produktionsingeniør

Vald. Birn A/S

Holstebro, Vestjylland

Indrykket
18-09-2023
Kontakt
Vald. Birn A/S
Frøjkvej 75
7500
Holstebro
Tlf
22590675
Praktisk information
Oprettet
18-09-2023
Udløber
16-10-2023
Kviknummer
331578287
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Ingeniør og teknik
Stillingsbetegnelse
Produktionsingeniør
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Håndværk & service), Ikke angivet (Forskning og udvikling), Ikke angivet (Ingeniør og naturvidenskab)
Sprog
Dansk Læse/ tale

INGENIØR TIL UDVIKLING AF STØBEJERNSLØSNINGER 

Kan du professionelt samarbejde med nogle af de helt store aktører inden for bl.a. bilindustrien, hvor der er høj fokus på sikkerhed, kvalitet og leveringspræcision. 

Brænder du for, i samarbejde med nationale og internationale kunder, at udvikle konkurrencedygtige støbejernsløsninger, som effektivt matcher vores produktionsanlæg. 

Så er det dig, vi mangler.

STILLINGEN

Med reference til virksomhedens RFQ Manager søger vi en støberiingeniør, som kan og vil tage ansvaret for udvikling af kundespecificerede støbejernsløsninger.

Du vil indgå i PTA teamet sammen med vores øvrige støberiingeniører og teknikere.

Din kontakt både internt og eksternt bliver bred, og sammen med kunden bliver din primære opgave at støtte og supportere på det støberitekniske område, så emnerne effektivt, kvalitetsmæssigt og ikke mindst på et konkurrencedygtigt niveau kan fremstilles på vores produktionsanlæg.

I tæt samarbejde med vores Account Managers og teknikere vil du få en aktiv rolle i emneudvælgelsen til vores DISA produktionsanlæg. Hertil kommer samarbejdet med vores Business Controlling afdeling, hvor du skal tilsikre udarbejdelse af tekniske layout som kostbase for nye produkter og for større produktrevisioner.

Du arbejder desuden teknisk sammen med relevante underleverandører, for at sikre at eventuelle udlagte emner fremstilles iht. til kundens kravspecifikation.

ARBEJDSOPGAVER & ANSVARSOMRÅDER

Dine opgaver vil i hovedtræk, men ikke i prioriteret rækkefølge, være at:

  • Deltage i gennemførlighedsvurderinger og udvælgelse af emner til produktionen.
  • Udvikle støbejernsløsninger i samarbejde med kunden.
  • Deltage i FMEA arbejde.
  • Deltage i tværorganisatoriske teams i eventuelle reklamations- og kvalitetssager
  • Deltage i arbejdet omkring implementeringen af nye teknologiske løsninger, der kan optimere vores produktion og kontinuerligt holde os konkurrencedygtige.

FAGLIGE KVALIFIKATIONER

Du er uddannet ingeniør indenfor fremstillingsindustrien og har lyst til at arbejde med udvikling af støbejernsløsninger. 

Du har gerne arbejdet med vertikal DISA støbning og kernefremstilling.

Du har gerne erfaring med anvendelse af MAGMA software.

Du har en bred erfaring med anvendelse af CAD-software, hvor vi anvender CATIA.

Det vil være et ekstra plus, hvis du har arbejdet indenfor automotive industriens kvalitetsstandarder IATF 16949, og herunder behersker APQP, PPAP, FMEA etc.

Du har i øvrigt en god IT-forståelse og kan arbejde ubesværet i ERP systemer.

PERSONLIGE KVALIFIKATIONER

Du er en stærk kommunikator, som arbejder analytisk og går systematisk til værks. Du er selvledende, og du opbygger en naturlig tillid omkring din person, som inspirerer og skaber engagement.

Du er løsningsorienteret og evner at skabe konstruktive relationer med kolleger og samarbejdspartnere, så vi holder en fælles agenda. 

Du er en god teamplayer med en nysgerrig og videbegærlig attitude i din opgaveløsning. Din tilgang til opgaverne er serviceorienteret og struktureret, og dit drive gør det helt naturligt for dig at tage ansvar og ikke mindst overholde deadlines. 

Du føler dig klar til at tage et større ansvar, hvor du ikke kun selv eksekverer, men også er inspiratoren i dit team når der skal tages ansvar og opgaveløses.

Som person er du udadvendt og robust, og du trives med komplekse problemstillinger i et miljø med korte og skarpe deadlines.

Sprogligt begår du dig ubesværet på engelsk og gerne tysk.

VIRKSOMHEDEN 

BIRN i Holstebro er koncernhovedkvarter for en af Nordeuropas største støberikoncerner, og vi har datterselskaber i Danmark, Sverige, Tyskland og Italien. 

Vi er udelukkende ordreproducerende og støber, overfladebehandler bearbejder og monterer højkvalitets støbejernsprodukter til bl.a. lastbilindustrien. 

BIRN har en lang og traditionsrig virksomhedshistorie. Koncernen beskæftiger omkring 800 medarbejdere, heraf ca. 520 i Holstebro.

Hovedparten af produktionen afsættes internationalt. 

Virksomhedens dna udspringer fra vores passionerede medarbejdere, der samarbejder på tværs af koncernen som et fælles team, og som virksomhed og medarbejdere fremstår vi ansvarlige og ordentlige i ord og handling. 

Kan du se dig selv i disse værdier, og kan du bidrage til fællesskabet med høj faglighed, godt humør og forandringsparathed, så er du måske vores ny kollega.

VI TILBYDER

Du får en god oplæringsperiode, og du bliver et aktiv i en spændende og fagligt udfordrende stilling i en international fokuseret virksomhed. 

Gagepakken forhandles individuelt på et attraktivt niveau ud fra dine kvalifikationer. 

YDERLIGERERE INFORMATION

Hvis du har spørgsmål til stillingen eller Vald. Birn koncernen, bedes du kontakte PTA chef Carsten Erichsen +45 3016 0166 eller Group HR Manager Morten Madsen på tlf. +45 3016 0115. 

ANSØGNING

Vi ser frem til snarest muligt at modtage din motiverede ansøgning vedlagt CV og relevante bilag. 

Da vi vægter diversitet i organisationen, opfordrer vi alle uanset køn, etnicitet, alder etc. til at søge stillingen. 

Bemærk at vi holder samtaler løbende og lukker stillingen, når vi har fundet den rette kandidat. 

Ansøg nu
Virksomhedsinformation
Vald. Birn A/S
Frøjkvej 75
7500
Holstebro
Tlf
22590675
Praktisk information
Oprettet
18-09-2023
Udløber
16-10-2023
Kviknummer
331578287
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Ingeniør og teknik
Stillingsbetegnelse
Produktionsingeniør
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Håndværk & service), Ikke angivet (Forskning og udvikling), Ikke angivet (Ingeniør og naturvidenskab)
Sprog
Dansk Læse/ tale
Beliggenhed