Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Produktionscontroller - Asetek

SENSU A/S

Aalborg, Nordjylland

Indrykket
25-10-2023
SENSU A/S
Øster Kringelvej 22
8250
Egå
Tlf
20774333
Praktisk information
Oprettet
25-10-2023
Udløber
17-11-2023
Kviknummer
331578514
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Forskning og undervisning
Stillingsbetegnelse
Statistiker
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Økonomi), Ikke angivet (Kontor og administration), Ikke angivet (Forskning og udvikling), Ikke angivet (Ingeniør og naturvidenskab), Ikke angivet (Human Resources)
Sprog
Dansk Læse/ tale

Asetek er en global innovator indenfor gaming hardware. Asetek blev grundlagt i 2000 og har siden indtaget en position som markedsledende OEM-udvikler og -leverandør indenfor vandkøling til alle større PC enthusiast og gaming brands. Asetek blev børsnoteret i 2013 i Norge og 2023 i Danmark. 

I 2021 fortsatte Asetek deres innovation indenfor mekatronik ved at lancere deres SimSports-produktportefølje med fokus på gamingoplevelser i verdensklasse. Asetek har hovedkvarter i Aalborg, Danmark og har derudover drift i Kina, Taiwan og USA. Virksomheden beskæftiger i dag cirka 130 medarbejdere heraf 80 i Aalborg.

Grundet udvikling i SimSports-produktionen, og til at optimere og videreudvikle produktionsøkonomien inden for dette område, søges der nu en analytisk stærk produktionscontroller

Controlling Procesoptimering International virksomhed

Motiveres du af at sikre korrekte actionable data, og vil du medvirke til at optimere og videreudvikle processer og arbejdsgange i en succesfuld, international og markedsledende virksomhed? Så har du her muligheden for at blive medansvarlig for controlling af produktionsøkonomien inden for de nye SimSports-produkter, som primært produceres i Aalborg. Du bliver en del af et kompetent økonomiteam, hvor du får en udviklingsorienteret rolle med mulighed for at påvirke og gøre en forskel i afdelingen.

Du bliver den primære aktør ift. produktionsøkonomien, hvor du med reference til Aseteks Chief Accountant bliver medansvarlig for at analysere og optimere de økonomiske data, processer, systemer og strukturer inden for SimSports-produktionen. Dine arbejdsopgaver vil blandt andet indebære omkostningsstyring og tracking af omkostninger i forbindelse med produktionen foruden gennemgang og systematisering af transaktioner og produktionsordrer. Desuden supporterer du produktionsafdelingen ved at formidle de økonomiske beregninger og resultater herunder produktkalkuler, analyse af real- og standardkostpris, m.m. samt opfølgning herpå.

For at få succes i rollen er du formentlig uddannet inden for økonomi, og har en HD-regnskab eller en tilsvarende uddannelse, og det forventes, at du har minimum 3-5 års erfaring med produktionsøkonomi fra en produktionsvirksomhed. Du har derfor også erfaring med lignende arbejdsopgaver, ligesom du besidder solide økonomiske og analytiske kompetencer med en helhedsorienteret virksomhedsforståelse. Du har en stærk IT-forståelse og er en rutineret bruger af Microsoft Excel og ERP-systemer - gerne Business Central, men det er ikke et krav. Du behersker dansk og engelsk på højt niveau.

Som person er du analytisk og løsningsorienteret, og du er dygtig til at omsætte tal til handlinger samt kommunikere og formidle komplicerede økonomiske beregninger og resultater. Ydermere er du en holdspiller, der ikke er bleg for at hjælpe til ved behov. Din evne til at være struktureret og systematisk gør, at du også navigerer godt i en hektisk hverdag med mange opgaver og aktører. Du er nysgerrig og videbegærlig, og du er kendetegnet af at være samarbejdsorienteret og serviceminded, men stadig selvstændig og proaktiv.

Du er bosat i hensigtsmæssig køreafstand fra virksomheden i Aalborg.

Er du den nye produktionscontroller til Asetek? Så skynd dig at uploade din ansøgning og CV. For yderligere information om stillingen kan henvendelse rettes til Sensu A/S, Christina Højsholt-Nielsen på tlf. +45 61 80 90 91.

Vi opfordrer dig til at søge snarest, da vi behandler ansøgningerne løbende.

Asetek diskriminerer ikke på baggrund af etnicitet, religion, køn, alder eller handicap i forbindelse med ansættelser. Vi er underrepræsenterede fsva. kvinder i arbejdsstyrken, og opfordrer alle til at ansøge uanset baggrund. Vi giver plads til den enkelte, og tror på, at en mangfoldig arbejdsplads skaber bedre samarbejde og et stærkere fællesskab.

Ansøg nu
Job i virksomheden

SENSU A/S

CFO

SENSU A/S
SENSU A/S
Øster Kringelvej 22
8250
Egå
Tlf
20774333
Praktisk information
Oprettet
25-10-2023
Udløber
17-11-2023
Kviknummer
331578514
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Forskning og undervisning
Stillingsbetegnelse
Statistiker
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Økonomi), Ikke angivet (Kontor og administration), Ikke angivet (Forskning og udvikling), Ikke angivet (Ingeniør og naturvidenskab), Ikke angivet (Human Resources)
Sprog
Dansk Læse/ tale
Beliggenhed