Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Production Planner til Contiga A/S

MATCHMIND A/S

Aabenraa, Syd- og Sønderjylland

Indrykket
15-02-2023
Kontakt
MATCHMIND A/S
Agerbølvej 2C
9700
Brønderslev
Praktisk information
Oprettet
15-02-2023
Udløber
10-03-2023
Kviknummer
331462288
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Ingeniør og teknik, Jordbrug og miljø
Stillingsbetegnelse
Bygningsingeniør
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Håndværk & service), Ikke angivet (Forskning og udvikling), Ikke angivet (Ingeniør og naturvidenskab), Ikke angivet (Bygge og anlæg)
Sprog
Dansk Læse/ tale

MatchMind søger en planlægger med et godt overblik og sans for detaljen til Contiga i Tinglev.

Du kommer til at indgå i en planlægningsafdeling på 3 personer, hvor du, sammen med dine kolleger, har ansvaret for at flowet i produktionen er optimeret. En del af din funktion i teamet bliver at analysere data fra planlægningen - med henblik på forbedringer og effektivisering.

Vi kan tilbyde dig en stilling i en organisation, hvor du har stor indflydelse på eget job og mulighed for at sætte dit eget præg på planlægningen - i tæt samarbejde med dine kolleger.

Vi forestiller os, at du kommer fra en stilling som planlægger i en anden produktionsvirksomhed, men alternativt kan du også være nyligt uddannet produktionsteknolog eller ingeniør og brænde for produktion, optimeringer og planlægning. Det er vigtigt, at du har en datadreven tilgang til planlægning og formår at have et stort systemmæssigt overblik.

Profil
  • Struktureret og har stort overblik
  • Detaljeorienteret og grundig
  • Nysgerrig og stiller spørgsmål
  • Dedikeret og tager ejerskab
  • Godt humør og god kollega
Dine arbejdsopgaver omfatter bl.a.
  • Analyse af data fra planlægningen
  • Sørge for at produktionsflowet er optimalt og systematisk
  • Vedligeholdelse af produktionsplanen
  • Oprettelse af produktionsordrer og produktionsforberedelse
  • Kommunikation og koordinering med produktionen

Ser du dig selv i ovenstående? - og er du interesseret i at blive en del af en stor international virksomhed i positiv udvikling? Så er du den person vi står og mangler!

Der er god løn efter kvalifikationer samt pensionsordning og sundhedssikring.

Har du spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at ringe til Anders Heslop fra MatchMind på 30 21 45 11 eller sende en mail til ahc@matchmind.dk

Samtaler afholdes løbende, men vi venter gerne på den rette.

Klik på "Send ansøgning" til højre, hvis du ønsker at komme i betragtning til dette job. Når du klikker på linket føres du automatisk over i MatchMinds system, hvor din ansøgning, CV og øvrige bilag kan uploades. Vi får automatisk besked, når materialet er uploadet. Det er vigtigt, at du følger denne fremgangsmåde, idet vi på denne måde kan tilbyde en langt bedre sikkerhed og dermed højere beskyttelse af dine personoplysninger, end hvis du eksempelvis sender dokumenterne i en usikret e-mail. Vi har ligeledes brug for dit samtykke til bl.a. at dele dine oplysninger med den virksomhed, vi rekrutterer på vegne af, og dette kan vi sikre ved, at du benytter ovennævnte fremgangsmåde.

Contiga A/S er en af Danmarks førende producenter af præfabrikerede betonelementer. Som totalleverandør af rådgivning, tegning, statik, produktion og montage har de i mere end 35 år banet vejen for nye løsninger og gjort det umulige muligt inden for konstruktion, produktion og montage af betonelementer.
Med dygtige og motiverede medarbejdere laver de elementer af høj kvalitet til alle former for byggeri – med vægt på de største kontorer, hoteller, institutioner og industribygninger i Danmark.
De er kendt for totalløsninger og jysk grundighed. Kvalitet er deres vartegn, og fleksibilitet er deres styrke. Som Danmarks største elementfabrik råder de også over egen tegnestue og statikafdeling.

Contiga er en del af HeidelbergCement Group, som har fabrikker i Sverige, Danmark, Tyskland og Norge.

Læs mere på www.contiga.dk

Ansøg nu
Virksomhedsinformation
MATCHMIND A/S
Agerbølvej 2C
9700
Brønderslev
Praktisk information
Oprettet
15-02-2023
Udløber
10-03-2023
Kviknummer
331462288
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Ingeniør og teknik, Jordbrug og miljø
Stillingsbetegnelse
Bygningsingeniør
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Håndværk & service), Ikke angivet (Forskning og udvikling), Ikke angivet (Ingeniør og naturvidenskab), Ikke angivet (Bygge og anlæg)
Sprog
Dansk Læse/ tale
Beliggenhed