Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Production Engineer

SCANPEOPLE ApS

Herlev, Storkøbenhavn

Indrykket
23-01-2023
Kontakt
SCANPEOPLE ApS
Mileparken 34
2690
Karlslunde
Tlf
43310071
Praktisk information
Oprettet
23-01-2023
Udløber
01-02-2023
Kviknummer
331473023
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Ingeniør og teknik
Stillingsbetegnelse
Produktionsingeniør
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Håndværk & service), Ikke angivet (Forskning og udvikling), Ikke angivet (Ingeniør og naturvidenskab), Ikke angivet (Bygge og anlæg)
Sprog
Dansk Læse/ tale

Nordic Quality Recruitment søger Production Engineers til BK Medical i Herlev

 

Ser du dig selv arbejde i en global udviklende virksomhed, som udvikler produkter der skal hjælpe med diagnosticering og optimering af resultatet af en operation? 

 

Hvis ja, så er det måske dig, som NQR søger til BK Medicals PE-afdeling. 

BK Medical er en virksomhed som udvikler, producerer, sælger og distribuerer medicinsk diagnostiske ultralydssystemer samt sterile engangsprodukter til hele verden. 

De ligger i Herlev i smukke moderne bygninger og huser 285 medarbejdere. Udviklingen og produktion ligger under ét tag – sammen med deres salgs- og HR-funktioner, hvilket skaber et fantastisk dynamisk miljø. De værdsætter et sundt arbejdsmiljø med respekt for hinanden, for derved at opnå gode resultater og høj arbejdsglæde. 

 

Du bliver en del af PE-teamet på 3 erfarende og kompetente kollegaer, hvor I hjælper hinanden og når de fælles mål. Der er god stemning i afdelingen, hvor humor fylder meget, samtidig med at man ikke går på kompromis med kvaliteten i arbejdet. I din rolle vil du referere til din Production Engineer Manager.


Dine arbejdsopgaver:

 • Teknisk support til mekaniske operatører og testteknikere i vores produktionsafdeling
 • Kalibrering og vedligeholdelse af testudstyr (multimetre, PCB’er, testrigge, momentværktøj osv.)
 • Håndtering af revision af montage- og tests procedurer
 • Assistere med fejlfinding på systemer eller direkte på circuit boards, helt ned til komponent niveau
 • Assistere kvalitetsafdelingen med fejlbeskrivelser og løsninger til afvigende produkter i produktionen
 • Vedligeholde BOM i samarbejde med Engineering
 • Assistere Test Development Engineering med at implementere ny testudstyr 

Din baggrund:

 • Elektroingeniør, elektroniktekniker, elektronikfagtekniker, automatiktekniker, elektronikmekaniker eller anden relevant teoretisk uddannelse indenfor elektronik og mekanik
 • 3+ års erfaring fra et produktionsmiljø
 • Du har erfaring med ISO 13485, GMP, Electronic PCB Assembly Process standarder og har tidligere arbejdet under et quality management system (QMS)
 • Erfaring med kaizen-events er en fordel, samt kendskab til LEAN-manufacturing koncepter

Derudover vil det være en fordel, hvis du har erfaring med fejlfinding af produkter og produktionsudstyr. Du har erfaring med, og et ønske om at arbejde med at administrere og improvisere tekniske procedurer. Du er komfortabel med at arbejde med flere parallelle opgaver.
 
Det forventes, at du er flydende i dansk, og at du kan udarbejde, læse og forstå instruktioner og procedurer på engelsk. Du skal derfor både kunne forstå og tale engelsk.
 
Vi leder efter en kandidat, der både kan arbejde selvstændigt og i teams, da du ville skulle samarbejde med flere forskellige afdelinger.

 

BK Medical tilbyder dig:

Du tilbydes en spændende stilling i en dynamisk og udviklingsorienteret virksomhed. Der er en uformel omgangstone på det europæiske hovedkontor i Herlev, hvor en række sociale aktiviteter drives af kollegerne.

Der er en fantastisk kantineordning med fokus på sundhed og variation, samt sundhedsforsikring, pensionsordning og massageordning for alle medarbejdere. 

 

Om BK Medical

BK Medical er engageret i af at designe ultralydssystemer, der hjælper kirurger med at skanne, styre, foretage indgreb og navigere inde i menneskekroppen. Kunderne er kirurger og spænder fra HPB-kirurger, neurokirurger og robotassisterede kirurger til urologer, kolorektale kirurger med flere.

BK Medical er en international virksomhed med salgskontorer over hele verden og europæisk hovedkontor i Herlev tæt på København. De har omkring 770 ansatte, heraf 280 i Herlev.

Hos BK Medical støtter de, at medarbejdere udvikler deres kompetencer og viden. De har en professionel og uformel organisation med fleksible arbejdsvilkår og en flad organisationsstruktur. 

De er effektive og fører ideer ud i livet i form af stærke produkter – disse ingredienser gør BK Medical til en spændende og udviklingsorienteret arbejdsplads.

Læs mere om BK Medical her: https://www.bkmedical.com/about-us/

Ansøg nu
Virksomhedsinformation
SCANPEOPLE ApS
Mileparken 34
2690
Karlslunde
Tlf
43310071
Praktisk information
Oprettet
23-01-2023
Udløber
01-02-2023
Kviknummer
331473023
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Ingeniør og teknik
Stillingsbetegnelse
Produktionsingeniør
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Håndværk & service), Ikke angivet (Forskning og udvikling), Ikke angivet (Ingeniør og naturvidenskab), Ikke angivet (Bygge og anlæg)
Sprog
Dansk Læse/ tale
Beliggenhed