Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Product Owners til udvikling af ATP's arbejdsmarkedsordninger

ATP

Hillerød, Nordsjælland

Indrykket
18-03-2023
Kontakt
ATP
Praktisk information
Oprettet
18-03-2023
Udløber
04-04-2023
Kviknummer
331496206
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Finans, forsikring og økonomi
Stillingsbetegnelse
Produktudvikler
Erfaringer - I højere grad
Produktudvikling
Sprog
Dansk Læse/ tale

Er det dig, vi leder efter?
ATP går grundlæggende på to forretningsben. Det ene ben er vores pensions- og investeringsforretning. Det andet ben er det, vi kalder Administrationsforretningen - og her administrerer vi 2 ud af 3 velfærdskroner, der udbetales i Danmark.

Pension & Sikring (P&S) er en del af Administrationsforretningen - og her har vi bl.a. ansvaret for udvikling og drift af ATP Livslang Pension, Feriekonto, Lønmodtagernes Garantifond, Lønmodtagernes Feriemidler og mange andre samfundskritiske ordninger, som vi administrerer på vegne af arbejdsmarkedets parter.

I vores agile SAFe-setup (P&S-ART'en) har vi ansvaret for forretningsudvikling og effektiv procesunderstøttelse, når det drejer sig om de mange arbejdsmarkedsordninger. Det er her, vi i øjeblikket er på udkig efter to Product Owners. Og det er her, at du kommer ind i billedet.

Går du forrest?
Konkret er vi på udkig efter to Product Owners:

  • Den ene skal sammen med en Scrum Master stå i spidsen for to teams og ca. 15 medarbejdere, der udvikler på ATP Livslang Pension.
  • Den anden skal sammen med en Scrum Master lede et team på ca. 10 medarbejdere, der har ansvaret for Lønmodtagernes Feriemidler.

Du får en bred opgavepalette og kommer til at agere faglig leder/forretningsudvikler/problemknuser, når du:
  • varetager den faglige ledelsesopgave
  • definerer, prioriterer og sikrer fremdrift ift. udvikling af produktet
  • sikrer de nødvendige input fra forskellige faggrupper i huset (enten fra specialister, der har særlig viden inden for området, eller blandt de kolleger, der skal bruge løsningen efterfølgende).

Kan gøre det komplekse forståeligt og skabe overblik?
Vi forestiller os, at du i dag sidder i en stilling som fx Product Owner, Business Analyst, konsulent eller faglig leder i andet regi.

Du har formentlig en kandidatgrad eller relevant erhvervserfaring, som du sammen med nysgerrighed bringer i spil, når det drejer sig om at forstå kundens behov, forretningens strategi, kollegernes udfordringer og de krav, vores løsninger skal imødekomme. Derudover er det centralt, at du:
  • kan agere i forandring og bevare overblikket
  • formår at samarbejde med kundeservice og på tværs af organisationen
  • er god til uformel ledelse og til at lede 360 grader i vores matrixorganisation
  • har kompetencerne til at gøre det komplekse forståeligt, når du formidler (både mundtligt og på skrift).

Vil du have masser af muligheder for sparring med andre Product Owners?
Vi tilbyder en stilling, hvor du får stort fagligt ansvar for både strategi- drifts- og udviklingsopgaver, og hvor du i samspil med direktørgruppen i P&S får muligheden for at bringe din viden og ekspertise i spil overfor vores opdragsgivere.

Du kommer til at indgå i en ledelsesgruppe med fire andre Product Owners. En af dem er Christian, der her sætter ord på Product Owner rollen i P&S:

"Du kommer til en spændende arbejdsplads, som arbejder 100% agilt i et velfungerende SAFe-setup. Her er der rig mulighed for at sætte sine kompetencer i spil i et tæt samarbejde med meget dygtige kolleger og en erfaren Product Owner-gruppe."

I ATP er barren sat højt, både når det gælder ambitioner og trivsel. Vi tror på et arbejdsliv i balance. Det kræver fleksibilitet med plads til den enkelte - og det har vi.

Vi stiller høje krav til din faglighed, og du vil blive mødt af en forventning om at tage ansvar, stille spørgsmål og udvikle dig selv og de fællesskaber, du bliver en del af. Vi ved nemlig, at engagerede medarbejdere er altafgørende for, at vi når vores mål og bliver ved med at være de bedste til at løse vigtige samfundsopgaver.

=dig? Så send os en ansøgning og dit CV
Vi behandler henvendelser løbende, så lad os høre fra dig hurtigst muligt og senest søndag d. 5. marts.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte afdelingschef og Product Manager Jonas Dramsgaard Petersen på 4147 3100 eller jope@atp.dk .

Du kan læse mere om rekrutteringsforløbet her .#LI-hybrid

Ansøg nu
Virksomhedsinformation
ATP
Praktisk information
Oprettet
18-03-2023
Udløber
04-04-2023
Kviknummer
331496206
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Finans, forsikring og økonomi
Stillingsbetegnelse
Produktudvikler
Erfaringer - I højere grad
Produktudvikling
Sprog
Dansk Læse/ tale
Beliggenhed