Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Product Owner til Dokumenthåndtering

HOFOR

København, Storkøbenhavn

Indrykket
30-09-2023
Kontakt
HOFOR
Praktisk information
Oprettet
30-09-2023
Udløber
03-10-2023
Kviknummer
331576369
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
IT og web
Stillingsbetegnelse
Produktudvikler
Erfaringer - I højere grad
Produktudvikling
Sprog
Dansk Læse/ tale

Vil du bidrage til den digitale udvikling i HOFOR?

I starten af 2023 har HOFOR etableret en ny central funktion, Digitalisering, som har til formål at være frontløbere for, hvorledes hele organisationen skal arbejde professionelt med digitalisering. Som en del af Digitalisering, i afdelingen for Data Management, kommer du til at bidrage til den grønne omstilling igennem etablering og drift af digitale løsninger, der skal løfte HOFORs digitale modenhed og vores måder at arbejde på. Én af de nye værktøjer vi er frontløbere på, er introduktionen af agile arbejdsmetoder.

Spændende forandringsprojekter
Vi søger en agil Product Owner samt 1-2 nye kollegaer, til en dokument-håndterings-enhed, med reference til sektionsleder for Master Data & Compliance, der skal varetage udvikling, vejledning og drift af vores nye løsning (platform) til dokumenthåndtering.

Som Product Owner skal du bruge dine analytiske evner og planlægningskompetencer til at binde forretning og IT sammen og derigennem sikre dokumenthåndtering på topniveau.

Vi hører gerne fra dig, hvis du fx har erfaring med brug af ESDH-systemer i store organisationer, design af digitale processer og -forretningsgange, og synes det kunne være spændende at være med til et stort forandringsprojekt i en meningsfyldt virksomhed på en vigtig mission.

Om rollen
Som Product Owner skal du være med til at sætte visionen for udviklingen af vores nye løsning. Du kommunikerer retningen og har en vigtig rolle i beslutningsprocesserne om ikke bare IT og teknik men også om forandringsledelse og implementering af nye arbejdsgange i forretningen.

Du står for at indsamle ønsker og behov fra brugerne i forretningen samt sikre, at der er acceptkriterier for løsningen så du kan dokumentere at der er leveret det ønskede. Du vil få en varieret arbejdsdag i krydsfeltet mellem Digital Udvikling og brugerne, som er de øvrige forretningsområder og eksterne samarbejdspartnere. Som PO varetager du produktejerskabet for de nuværende systemer, det kommende nye, en vellykket overgang samt en løbende udvikling og tilpasning når vi overgår til drift.

Dine primære opgaver bliver:

 • Udarbejde og vedligeholde product-backlog og sikre klare og forståelige udviklingsopgaver, der møder forretningens behov, samt giver størst værdi for HOFOR
 • Sikre leverancer af høj kvalitet
 • Fungere som bindeled mellem forretningen, udviklingsteamet og øvrige interessenter, herunder sikre et tæt og godt samarbejde
 • Sørge for løbende test af udviklet funktionalitet finder sted
 • Foretage løbende evalueringer og justeringer af værdiskabelse

Har du kendskab til SCRUM
Din uddannelsesmæssige baggrund er ikke afgørende, men du har god teknisk forståelse, er analytisk stærk og du skaber overblik, tryghed, åbenhed og sammenhæng for udviklingen af vores nye løsning til dokumenthåndtering, inklusiv den løbende udvikling efter idriftsættelsen.

Det vil være en fordel, hvis du har relevant erfaring indenfor agil softwareudvikling, fx SCRUM, har kendskab til dokumenthåndtering og tidligere har arbejdet med porteføljestyring af komplekse projekter.

Vi forestiller os, at du:
 • Kan skabe og følge op på et stærkt overblik over mange forskellige aktiviteter i en portefølje af opgaver
 • Evner at prioritere og kommunikere et klart budskab, og praktiserer de agile værdier
 • Er begejstret med et højt drive og har værdiskabelse som en vigtig drivkraft
 • Er drevet af at skabe et godt samarbejde med dine interessenter gennem involvering, klar kommunikation og transparens
 • Opbygger en solid forståelse for det domæne, du er i og formår at sætte dig i slutbrugerens sted
 • Er i stand til at balancere et langsigtet strategisk fokus op mod kortsigtet eksekvering
 • Er god til at afstemme forventninger, synliggøre konsekvenser, overholde aftaler og stå fast
 • Bidrager til at styrke dialogen og samarbejdet på tværs af vores afdelinger

Bliv en del af HOFOR og vær med til at gøre en forskel
Vi tilbyder dig et spændende arbejdsmiljø med hjælpsomme og engagerede kolleger, hvor der er plads til personlig udvikling, samtidig med at det er sjovt at gå på arbejde.

Du kan læse mere om vores medarbejdergoder her .

Er du klar til nye muligheder, så ser vi frem til at modtage din ansøgning senest den 24. september 2023. Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte Christian Ejner Rasmussen, sektionsleder cera@hofor.dk. Send din ansøgning ved at klikke på "Søg stillingen" i højre side

Vi forventer løbende at afholde ansættelsessamtaler og opfordrer dig derfor til at sende din ansøgning hurtigst muligt.

Er jobbet ikke det rette match for dig?
Hvis dette job ikke er det rette match for dig, vil vi opfordre dig til at dele jobannoncen med andre i dit netværk, der kunne finde stillingen interessant. Tag også et kig på vores andre ledige stillinger her - måske vi har det rette job til dig.

I HOFOR går vi op i at skabe et inklusivt og mangfoldigt miljø, og vi søger aktivt efter kvalificerede kandidater uanset køn, kønsidentitet, seksuel orientering, etnicitet, religion, handicap eller alder. Du bliver en del af en mangfoldig og inkluderende virksomhed, hvor vi ser forskellighed som en styrke.

Vi ønsker at skabe lige muligheder for alle samt sikre en retfærdig rekrutteringsproces. Derfor bedes du undlade at vedhæfte et billede.

I HOFOR bliver du en del af en fælles vision: Vi vil skabe bæredygtige byer. Vi er Danmarks største lokale forsyner. Et team på mere end 1400 medarbejdere, der sørger for vand, gas og varme til mere end en million mennesker i Hovedstadsområdet. For eksempel er det os, der sikrer, at havnebadet, du hopper i om sommeren, er rent. Vi gør hverdagen lidt bedre og nemmere, men vi har også store ambitioner for morgendagen: Vi skal forbruge klogere og byen skal være bæredygtig. Det arbejder vi bl.a. på ved at investere i vindmøller, lave smarte skybrudsløsninger og opdyrke gode relationer - med andre organisationer, politikere og lokale mennesker. I HOFOR er vi altid undervejs med et nyt, spændende projekt. Så hvis du foretrækker handling frem for ord, kan vi slet ikke vente med at få dig med på holdet.

Ansøg nu
Job i virksomheden
Virksomhedsinformation
HOFOR
Praktisk information
Oprettet
30-09-2023
Udløber
03-10-2023
Kviknummer
331576369
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
IT og web
Stillingsbetegnelse
Produktudvikler
Erfaringer - I højere grad
Produktudvikling
Sprog
Dansk Læse/ tale
Beliggenhed