Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Product Innovation Technician

Palsgaard

Hedensted, Østjylland

Indrykket
10-06-2023
Kontakt
Palsgaard
Palsgaardvej 10
7130
Juelsminde,
Danmark
Tlf
76 82 76 82
Praktisk information
Oprettet
10-06-2023
Udløber
18-06-2023
Kviknummer
331557848
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Ingeniør og teknik
Stillingsbetegnelse
Biotekniker
Bioingeniør
Kemi Ingeniør
Bioteknolog
Sprog
Dansk Læse/ tale

Kreativ Product Innovation Technician søges til at skabe fremtidens plantebaserede produkter og processer i global ingrediensvirksomhed.

Har du lysten, viljen og evnen til at planlægge og gennemføre forsøg for at udvikle nye produkter? Brænder du for at bidrage til forbedringer i ingrediensfremstilling med henblik på at introducere nye produkter og processer. Hvis ja, så er du måske vores nye kollega?

Du bliver en del af et stærkt team i afdelingen Processes & Products, der hører under Nexus A/S, som er en uafhængig virksomhed, der udfører forskning, udvikling, analyser og innovation for Palsgaard A/S.

I 2023 vil vi særligt fokusere på plantebaserede løsninger til forskellige fødevare applikationsområder som f.eks. bageri, konfekture og mejeri, men også andre applikationer som f.eks. maling og kosmetik.

Stillingen er placeret i Juelsminde, og i det daglige vil du referere til Director for Processes & Products, Jens Frambøl.

Dine primære arbejdsområder vil være:

 • Eksperimentel udvikling af nye produkter og processer i afdelingens laboratorier og pilot-anlæg.
 • Opskalering af disse nye produkter og processer til produktion.
 • Deltage i tværgående innovationsprojekter omkring nye produkter og processer.

Kandidatprofil:

 • Har en relevant uddannelsesmæssig baggrund som minimum på teknikerniveau indenfor kemi eller fødevarer.
 • Har et stærkt selvstændigt drive og samtidig besidder gode samarbejdsevner ift. øvrige kollegaer i afdelingen og på tværs af hele organisationen.
 • Har erfaring med fødevare/ingrediensfremstilling.
 • Gerne praktisk erfaring med proceskemi og produktudvikling.
 • Er god til at kommunikere på dansk og engelsk, mundtligt som skriftligt.
 • Kan identificere dig med vores værdisæt; Loyalitet, Ansvarlighed og Engagement.

Som medarbejder kan vi tilbyde dig:

 • Gode arbejdsforhold, herunder en 7. friuge, sundhedsforsikring, massageordning, kantineordning og en god personaleforening med masser af aktiviteter.
 • Overskudsdeling i form af en ekstra pensionsordning.
 • At du bliver en del af en global CO2 neutral produktionsvirksomhed, hvor vi i den kommende 5 års strategiplan ser ind i en årrække med store udvidelser både i Danmark og i datterselskaber.
 • Rig mulighed for personlig og faglig udvikling nationalt og globalt.
 • Et internationalt miljø med kunder og kolleger over hele verden.
 • Et socialt velfungerende miljø med en familiær atmosfære/uformelt miljø, beliggende i en smuk natur ved Palsgaard Gods.

Vi glæder os til at høre fra dig:

Lyder ovenstående som noget for dig, så hører vi meget gerne fra dig. Vi indkalder løbende kandidater til samtale og forbeholder os retten til at tage annoncen ned, når vi har fundet vores nye kollega. Har du spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte Jens Frambøl på tlf.: 2073 4482 eller CEO Claus Hviid Christensen på telefon 6197 2353.

Om Palsgaard

Palsgaard A/S er en international virksomhed, og vi er verdens eneste full-service emulgator- og stabilisator virksomhed der udvikler bæredygtigt producerede ingredienser med specialiserede egenskaber til fødevareindustrien, polymer, dyrefoder og kosmetik. Vi opfandt emulgatoren til fødevarer for 100 år siden, og vi er stadig førende inden for udviklingen af emulgatorer og stabilisatorer.

Vi er stolte af at være den første virksomhed i branchen, der opnåede CO2-neutral produktion, og alle vores emulgatorer og stabilisatorer bliver nu fremstillet på CO2-neutrale fabrikker på globalt plan.

Markedsføring af produkter sker globalt via et netværk af datterselskaber, joint ventures og agenter. Palsgaard A/S indgår sammen med datterselskaber og andre virksomheder, bl.a. Nexus A/S, i den selvejende institution Schou-Fondet på godset Palsgaard ved Juelsminde mellem Horsens og Vejle. Palsgaard virksomhederne har i Danmark ca. 400 medarbejdere og ca. 300 medarbejdere fordelt globalt i datterselskaber.

Læs mere om Palsgaard på vores website: www.palsgaard.com

Ansøg nu
Job i virksomheden
Virksomhedsinformation
Palsgaard
Palsgaardvej 10
7130
Juelsminde,
Danmark
Tlf
76 82 76 82
Praktisk information
Oprettet
10-06-2023
Udløber
18-06-2023
Kviknummer
331557848
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Ingeniør og teknik
Stillingsbetegnelse
Biotekniker
Bioingeniør
Kemi Ingeniør
Bioteknolog
Sprog
Dansk Læse/ tale
Beliggenhed