Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Product Consultant - med fokus på salg og koordination

DLG

Fredericia, Syd- og Sønderjylland

Indrykket
28-09-2023
Kontakt
DLG
Ballesvej 2
7000
Fredericia
Danmark
Tlf
+45 33683000
Praktisk information
Oprettet
28-09-2023
Udløber
12-10-2023
Kviknummer
331578813
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Salg og marketing, Finans, forsikring og økonomi
Stillingsbetegnelse
MDM Product Consultant
Sprog
Dansk Læse/ tale

Brænder du for planteavl, og har du samtidig en kommerciel tankegang, en solid IT-forståelse og evnen til at samarbejde på tværs af organisationen? Så har du nu muligheden for at blive en del af DLGs planteavlsgruppe i Fredericia.

Du vil indgå i en gruppe med 15 engagerede kolleger, der arbejder med sædekorn, gødning og planteværn, omsætter for flere mia. kr. årligt og yder faglig og kommerciel support internt og eksternt. Som en vigtig medspiller i landmændenes daglige arbejde er vores mål at levere de bedste løsninger og produkter for at optimere udbytte og bæredygtighed inden for planteavl. Du kan læse mere om DLG Planteavl her.

Stillingen:
Som Product Consultant vil du blive en central person i vores Planteavlsafdeling, men også have opgaver internationalt. Din primære opgave vil være at understøtte salget af vores planteavlsprodukter ved at bringe dine kommercielle evner i spil.

Dine ansvarsområder bliver at:

 • I samarbejde med Head of Seed business bidrage til udviklingen af forretningsområdet græsfrø indenfor både detail og B2B salg (alt fra produktvikling, koordinering med datterselskaber til produktion og markedsføring)
 • Være ansvarlig for salget af planteavlsprodukter på DLGs kundeportal (gødningsprodukter, blomsterblandinger mm.)
 • Planlægge og koordinere landmandsarrangementer, herunder DLG Innovation
 • Effektivt bruge og videreudvikle IT-værktøjer til salgsrapportering og koordinering, herunder støtte overgangen til et nyt ERP system
 • Koordinere opgaver og udvikle koncepter på tværs af organisationen, herunder supportere og samarbejde med markedschefer på gødning og planteværn
 • Over tid forventer vi at du har interesse for at tage ansvar for et selvstændigt produktområde indenfor planteavl og at du tager del i disponering af udvalgte planteavlsprodukter

Din baggrund:
Vi forventer at du har en relevant teoretisk uddannelse på bachelor/kandidatniveau gerne med nogle års relevant erfaring. Erfaring med planteavl er ikke et must, men det er vigtigt at du har interesse for at sætte dig ind i området.

Herudover kan du nikke ja til nedenstående:

 • Du har gode samarbejdsevner og nyder at arbejde på tværs af organisationen
 • Du har en solid forståelse for IT-værktøjer og systemer
 • Du har en evne til at koordinere arrangementer og projekter.
 • Du er kommercielt orienteret
 • Du taler og skriver både dansk og engelsk

Spændende dagligdag med bred kontaktflade
Vi tilbyder et spændende job i en central placering i DLG-organisationen med mulighed for at præge planteavlen i Danmark. DLG tilbyder attraktive ansættelsesvilkår, herunder en god barsels- og pensionsordning, en god ferieordning, samt en omfattende forsikringspakke. Vi har en aktiv personalforening og kunstforening og tilbyder attraktive medarbejderrabatter, bl.a. i vores butikskæde, Land og Fritid.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Head of Seed Business, Jakob Helm Larsen på tlf. 2082 2042.

Vi ser frem til at modtage din ansøgning hurtigst muligt. Vi afholder samtaler løbende, og tager stillingen ned, når vi har fundet den rigtige kandidat.

Ansøg nu
Virksomhedsinformation
DLG
Ballesvej 2
7000
Fredericia
Danmark
Tlf
+45 33683000
Praktisk information
Oprettet
28-09-2023
Udløber
12-10-2023
Kviknummer
331578813
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Salg og marketing, Finans, forsikring og økonomi
Stillingsbetegnelse
MDM Product Consultant
Sprog
Dansk Læse/ tale
Beliggenhed