Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Procesteknolog/Farmakonom til farmaceutiske produkter

fertin Pharma

Vejle, Syd- og Sønderjylland

Indrykket
22-01-2021
Kontakt
fertin Pharma
Dandyvej 19
7100
Vejle
Danmark
Tlf
72 15 13 00
Praktisk information
Oprettet
22-01-2021
Udløber
29-01-2021
Kviknummer
330497731
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Sundhed og medicinal
Stillingsbetegnelse
Procesteknolog
Erfaringer - I højere grad
Levnedsmiddelkemi, Levnedsmiddelmikrobiologi, Levnedsmiddelindustrikendskab, Levnedsmidler, opbevaring
Sprog
Dansk Læse/ tale
Engelsk Læse/ tale

Er du en selvstændig procesteknolog/farmakonom, som kan arbejde resultatorienteret med produktudvikling? Så har Fertin Pharma A/S stillingen til dig!

I Product Development R&D søger vi en udviklingstekniker, der ikke står tilbage for at tage ansvar i forhold til opgaveudførelse i vores udviklingslaboratorium, samt varetagelsen af den daglige drift i samarbejde med dine kollegaer. Typen af udviklingsprodukter spænder fra ekstruderet tyggegummi til forskellige former for tabelletter og pulverblandinger. I udviklingslaboratoriet har vi procesudstyr, der dækker produktion af enkelte tabletter til større laboratoriebatch, og du vil komme til at arbejde med alt procesudstyret inden for denne genre.

Du står for planlægning, gennemførsel og fremstilling af de forskellige typer af udviklingsprodukter i tæt samarbejde med de projektansvarlige udviklere. Product Development er ansvarlig for udviklingsprojekter fra den tidlige prototype formulering til kommercialiseringen af produktet. Som udviklingstekniker vil du derfor følge dit produkt fra laboratorie via opskalering til kommerciel produktion. Vi arbejder efter GMP reglerne for lægemidler, og dit ansvar vil være at sikre dokumentation og dataopsamling ved arbejdet i både udviklingslaboratoriet og under procesindkøringen til kommerciel produktion.

Din profil:

For at trives i jobbet skal du kunne lide at arbejde i teams og ikke være bange for at tage fat. Du skal også være fagligt interesseret i procesudstyr og i de produkter vi arbejder med, både mht.  sammensætning, egenskaber, proces og arbejdsmetoder.

Vi har behov for en person, der:

  • er levnedsmiddeltekniker/procesteknolog, farmakonom eller har en lignende uddannelse, gerne med nogle års praktisk erfaring fra medicinal- eller levnedsmiddel industrien.
  • gerne har erfaring og/eller kendskab til pulver- og tabletterings-teknologi.
  • sætter en ære i at udføre et godt stykke arbejde, forstår resultatet af det udførte arbejde og kan bruge det i en sammenhæng.
  • går foran og er fleksibel med hensyn til opgaver og arbejdstider.
  • er god til at prioritere og koordinere arbejdsopgaverne i en ofte travl hverdag.
  • trives med en åben og uformel tone og er god til at kommunikere med kollegaerne i både kvalitetsafdelingen og produktionen.
  • er faglig stærk, tør udfordre det bestående og er interesseret i at lære mere og udvikle sig.
  • kan begå sig på engelsk i skrift og tale.

Vi tilbyder:

Ansættelse i en R&D organisation bestående af gode kollegaer i et uhøjtideligt og fagligt miljø. Du bliver en del af et fagligt dygtigt team, hvor samarbejde bygger på gensidig respekt og tillid, og hvor ansvar gives fra dag ét. Du får et afvekslende og spændende job i en vækstorienteret farmaceutisk virksomhed med gode muligheder for at lære nyt og have en bred kontraktflade.

Er du interesseret, finder du stillingen på via nedenstående link og sender din ansøgning og CV senest 29. Januar. Samtaler afholdes løbende. Ønsker du yderligere oplysninger om stillingen, er du velkommen til at kontakte Senior Manager Mette Riis (25 57 60 58 / mrk@fertin.com).

Ansøgningsfrist: 29. januar 2021
Fertin Pharma er en af verdens førende udvikler og producenter af medicinsk tyggegummi.
Virksomheden blev etableret i 1978. Fertin Pharma er beliggende i Vejle.
Fertin Pharma er søsterselskab til Gumlink og er ejet af Bagger-Sørensen Gruppen. Hos Fertin Pharma kan du få job som eksempelvis BI-konsulent eller produktionsleder.
Ansøg nu
Virksomhedsinformation
fertin Pharma
Dandyvej 19
7100
Vejle
Danmark
Tlf
72 15 13 00
Praktisk information
Oprettet
22-01-2021
Udløber
29-01-2021
Kviknummer
330497731
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Sundhed og medicinal
Stillingsbetegnelse
Procesteknolog
Erfaringer - I højere grad
Levnedsmiddelkemi, Levnedsmiddelmikrobiologi, Levnedsmiddelindustrikendskab, Levnedsmidler, opbevaring
Sprog
Dansk Læse/ tale
Engelsk Læse/ tale
Beliggenhed