Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Procesoperatør til Meneta Composite Materials ApS

Meneta Holding A/S

Odense, Fyn

Indrykket
01-09-2023
Kontakt
Meneta Holding A/S
Strandholtvej 49
5270
Odense N
Praktisk information
Oprettet
01-09-2023
Udløber
01-10-2023
Kviknummer
331576548
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Ingeniør og teknik
Stillingsbetegnelse
Procesoperatør
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Håndværk & service), Ikke angivet (Bygge og anlæg)
Sprog
Dansk Læse/ tale

Til at styrke vores produktion, søger vi en engageret og dygtig procesoperatør til vores dagshold. Kunne du tænke dig at arbejde i en ung virksomhed, som er en del af en vækstorienteret og veldreven koncern, så har du muligheden for at få et spændende job som Processoperatør hos Meneta Composite Materials ApS.

Meneta Composite Materials ApS producerer kompositmaterialer, herunder gummibelagt og coatet stål til industrikunder, primært i Europa. Kompositmaterialerne kan bl.a. anvendes til gearkassepakninger, toppakninger samt bremsekomponenter.

Stillingen:

I stillingen som procesoperatør hos Meneta Composite Materials ApS, vil du skulle løse arbejdsopgaverne i samarbejde med andre procesoperatør.

Som procesoperatør vil dine arbejdsopgaver være

  • Styring af høj volume og komplekse produktionsanlæg
  • Overvågning af processen
  • Rapportering og dokumentation
  • Løbende proceskontrol under produktion – visuel og måleredskabskontrol
  • Afhjælpe fejl under produktion

Kvalifikationer:

Du er gerne uddannet procesoperatør, industrioperatør eller lignende, med erfaring i at betjene komplekse/avancerede produktionsanlæg i industrien. Truckcertifikat og kendskab til IT vil være en fordel.

Vi lægger vægt på, at du er kvalitetsbevidst og ansvarsfuld. Det er vigtigt, at du arbejder struktureret og har meget fokus på detaljerne, samt er god til at følge arbejdsopgaverne til dørs. Du er en teamplayer, som evner at arbejde struktureret og selvstændigt. Du arbejder systematisk og fokuseret med dine opgaver og du trives i et travlt og dynamiske miljø. I vores arbejde med løbende forbedring er det vigtigt at du udviser engagement, forandringsvillighed og deltager aktivt i optimere af arbejdsrutiner osv. Derudover er du fleksibel med arbejdsopgaver og overarbejde.

Vi tilbyder:

Et spændende job på daghold, hvor du kan se frem til en udfordrende og varieret hverdag, med gode arbejdskollegaer og et godt arbejdsmiljø. Ansættelse snarest muligt. Løn efter kvalifikationer.

Yderligere informationer:

Meneta Composite Materials (MECM) er en del af den globale virksomhed, Meneta Holding A/S der blev etableret i 1953 i Stige ved Odense. Meneta koncernen er i dag producent af støj- og vibrationsdæmpende materialer og bagplader, med egen produktion i Danmark, Kina, Indien og USA. Meneta er specialiseret i udvikling, test og produktion af shims og bagplader til producenter af bremsesystemer til den automotive industri – både OE og aftermarkedet. og har omkring 2.200 ansatte globalt.

MECM er et starup- selskab, som repræsenterer et helt nyt forretningsområde i Meneta koncernen. Der er etableret nye produktionsfaciliteter til MECM i Stige, Odense i 2020, med den nyeste teknologi inden for branchen. Kundemarkedet er pakningsproducenter og producenter af shims for lyd- og vibrationsdæmpning.

Se eventuelt flere informationer om Meneta på www.meneta.com.

Ansøg nu
Virksomhedsinformation
Meneta Holding A/S
Strandholtvej 49
5270
Odense N
Praktisk information
Oprettet
01-09-2023
Udløber
01-10-2023
Kviknummer
331576548
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Ingeniør og teknik
Stillingsbetegnelse
Procesoperatør
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Håndværk & service), Ikke angivet (Bygge og anlæg)
Sprog
Dansk Læse/ tale
Beliggenhed