Gem annonce

Procesoperatør til LEO Pharma i Esbjerg

RANDSTAD A/S

Esbjerg, Syd- og Sønderjylland

Indrykket
25-05-2023
Kontakt
RANDSTAD A/S
Nagbølvej 31
6705
Esbjerg Ø
Praktisk information
Oprettet
25-05-2023
Udløber
30-06-2023
Kviknummer
331570120
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Ingeniør og teknik
Stillingsbetegnelse
Procesoperatør
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Håndværk & service), Ikke angivet (Bygge og anlæg)
Sprog
Dansk Læse/ tale

Motiveres du af automation og processer, og har du lyst til at arbejde i en virksomhed, der er på en vækstrejse? Så grib chancen, og bliv en del af LEO Pharma.


Randstad søger for vores kunde LEO Pharma i Esbjerg, en operatør til et Try & Hire-forløb med henblik på fastansættelse. Du vil som operatør indgå i et lille men stærkt team, som sætter en ære i at løfte i flok. Her er der respekt for hinanden, og alle byder ind med deres respektive kompetencer. Alle arbejder målrettet på at sikre et godt resultat og et arbejdsmiljø, hvor man trives og har et godt fællesskab.


Der er tale om en fuldtidsstilling på daghold. Dine daglige opgaver kommer til at spænde bredt mellem betjening af maskinen, programmering og kvalitetstjek af emner.


opgaverne er

- Fyldning, inspektion og herunder rengøring
- Arbejde i henhold til GMP-reglerne
- Deltagelse i kvalitets-, sikkerheds- og kapacitetsforbedrende aktiviteter
- Udførelse af proceskontroller og dokumentation af produktionsaktiviteter i produktionsdokumentation, herunder også registrering af evt. afvigelser fra normal procedure
- Registrering m.m. i SAP-system


Vi forstiller os, at du kommer med en baggrund som mejeriteknolog, procesteknolog, industrioperatør eller lignende. Vigtigst er dog, at du har en forståelse for processer, har du og produktionserfaring, vil det være en fordel.
LEO Pharma sørger naturligvis for en grundig introduktion og oplæring i opgaverne, hvor der er en høj grad af automatisering.


din profil

- Du har erfaring med fyldning, inspektion eller andet tilsvarende
- Du har erfaring med GMP fra farmaceutisk produktion, herunder batch dokumentation
- Du har kendskab til SAP
- Du kan læse, skrive, regne og kommunikere problemfrit på dansk
- Du kan læse og kommunikere på engelsk (basisniveau)

om dig

- Du er ansvarsbevidst og mødestabil
- Du trives i et til tider hektisk miljø, er omstillingsparat og udviser fleksibilitet, samt er villig til at yde en ekstra indsats
- Du værdsætter et godt kollegialt samarbejde, samtidig med at du bidrager til en god stemning i teamet
- Du besidder høj kvalitetssans, fingersnilde og forståelse for, at produktionshygiejne er vigtigt


vi tilbyder

En udfordrende og spændende stilling i en dynamisk virksomhed, hvor du tilbydes frihed og fleksibilitet i forhold til arbejdstiden. Du deler i øvrigt kontor med et par kollegaer, og du tilbydes egen kontorplads.


- Mulighed for faglig og personlig udvikling
- Kantineordning
- En attraktiv løn samt mulighed for at dygtiggøre dig inden for en spændende branche

Såfremt du ønsker at vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte konsulent Rikke Schøpzinsky på tlf. 48 80 24 50 eller mail rikke.schoepzinsky@randstad.dk.
For at søge stillingen skal du trykke på ANSØG her på siden. Vi læser ansøgningerne løbende og lukker sagen, når vi har fundet de egnede kandidater, så send gerne din ansøgning hurtigst muligt.


om virksomheden

LEO Pharma, som er grundlagt i 1908, er en uafhængig, forskningsbaseret farmaceutisk virksomhed.
LEO Pharma har mere end 1.900 medarbejdere beskæftiget i 61 lande, og deres produkter sælges i mere end 100 lande verden over.
Det overordnede mål er at markedsføre og sælge receptpligtig medicin til læger og andre relevante beslutningstagere. De stræber altid efter at formidle et konsistent og sandfærdigt billede af LEO Phama og LEO Pharma-produkterne.
Styrken i den globale organisation udnyttes ved udvikling af nye kampagner og i markedsføringen og præsentationen af deres produkter.
De samarbejder med læger, sygeplejersker, farmaceuter og andre beslutningstagere for at sikre, at LEO produkterne tilfredsstiller kundernes behov.


om randstad

Hos Randstad hjælper vi mennesker og virksomheder med at udnytte deres fulde potentiale. Vi kombinerer viden med moderne teknologi for at skabe forandringer, der hjælper mennesker fremad. Vi kalder det Human Forward.

Randstad DK er en del af den internationale Randstad Group, som er verdens største udbyder af HR-løsninger. Med over 4.900 kontorer fordelt på 39 lande formidler vi hver dag arbejde til mere end 650.000 mennesker verden over.

I Danmark er vi blandt de førende vikar- og rekrutteringsbureauer med afdelinger i København, Aarhus, Aalborg og Kolding. En position, vi har opnået, fordi vi som eksperter på arbejdsmarkedet formår at matche kvalificerede kandidater med de rette jobmuligheder.

Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ansøg nu
Lignende job
Virksomhedsinformation
RANDSTAD A/S
Nagbølvej 31
6705
Esbjerg Ø
Praktisk information
Oprettet
25-05-2023
Udløber
30-06-2023
Kviknummer
331570120
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Ingeniør og teknik
Stillingsbetegnelse
Procesoperatør
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Håndværk & service), Ikke angivet (Bygge og anlæg)
Sprog
Dansk Læse/ tale
Beliggenhed
Gem annonce