Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Proceschef til Nordstjernen - et Nyt Børne- og Ungdomspsykiatrisk Center på Rigshospitalet Glostrup.

Region Hovedstaden

Hillerød, Nordsjælland

Indrykket
15-10-2021
Kontakt
Region Hovedstaden
Kongens Vænge 2A
3400
Hillerød
Tlf
40223460
Praktisk information
Oprettet
15-10-2021
Udløber
14-11-2021
Kviknummer
330871442
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Ingeniør og teknik, Jordbrug og miljø
Stillingsbetegnelse
Bygningsingeniør
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Håndværk & service), Ikke angivet (Forskning og udvikling), Ikke angivet (Ingeniør og naturvidenskab)
Sprog
Dansk Læse/ tale

Regionsrådet har netop tiltrådt beslutningen om at opføre et Nyt Børne- og Ungdomspsykiatrisk Center – Nordstjernen. Det er et fantastisk spændende og meningsfuldt projekt, hvor målet er at skabe et trygt hospital for børn- og unge med psykisk sygdom, at skabe nogle fantastiske rammer der kan bidrage til høj faglighed og at de fysiske rammer også tager højde for alle øvrige personer, der er involveret i barnet eller den unges behandling.

Vi søger en proceschef til at supplere vores bygherreteam, som allerede består af 6 projektledere og 1 projektchef.

Om os
Center for Ejendomme er et koncerncenter i Region Hovedstaden, som siden 1. januar 2017 har varetaget regionens ejendomsportefølje på ca. 2 mio. kvadratmeter med alt fra fredede ejendomme til hospitalsbyggeri.

På tværs af Center for Ejendommes mange fagligheder skaber, driver og optimerer vi de fysiske rammer for Region Hovedstadens hospitaler, virksomheder og centre samt står for relaterede ejendomsservices. Vi er med til at sikre optimale fysiske rammer for regionens ca. 40.000 ansatte og for de patienter, der skal føle sig ventede og velkomne, overalt hvor de kommer på regionens matrikler.

Vi er i fuld gang med at skabe en endnu stærkere byggeherreorganisation, hvor det at være en ansvarlig, tydelig, helhedstænkende, samarbejdende bygherre er helt central.

Ambitionen er at være en stærk og værdsat samarbejdspartner internt i Regionen og eksternt i branchen. I Center for Ejendomme skaber vi en vigtig del af grundlaget for et velfungerende sundhedsvæsen.

Vores arbejde giver mening, fordi det handler om liv. Vil du være med til at gøre en forskel?

Om stillingen
Du kommer til at være projektchefens makker og sparringspartner. Du skal være med til at føre ambitionerne om at være en troværdig, tillidsvækkende, samarbejdende, samskabende, synlig og tydelig bygherre ud i livet og være med til at holde fast i den ambition i hele projektets levetid. Du skal være den bedste ambassadør for bygherrerollen, hvor du går forrest ift. at nedbryde barrierer og fordomme i branchen.

Vi er i gang med udarbejdelse af udbudsmaterialet og planlægning af faserne efter kontrahering. Projektet løber over flere år og du har mulighed for at være med helt fra de tidlige faser.

Projektet skal planlægges, projekteres, udføres og idriftsættes i et tæt samarbejde mellem bygherreorganisationen, brugerne og et kommende team af entreprenører, rådgivere og driftspart.

Vi har ambitioner om at udbyde projektet ud fra overordnede principper om at:

  • tage hensyn til parternes interesser og behov
  • tage ansvar fremfor at placere ansvar
  • være en aktiv og deltagende bygherre i hele projektet
Bag disse principper ligger også en ambition om at udbyde på en ny og utraditionel måde, hvor tilbudsgiverne vil kunne genkende, at ´vi er det vi siger´. Vi har store forventninger til os selv og til, at vi med vores bygherreambitioner vil være med til at sætte nye standarder i markedet for bygherrerollen, både på det faglige område samt i høj grad det interpersonelle område.

Vi tilbyder dig et spændende og udfordrende proceschefjob i en kompleks og interessant kontekst. Du bliver del af et team med en god blanding af erfaringer og kompetencer. Vi lægger vægt på at teamet fungerer godt sammen og at vi har det godt på vores arbejde.

Dit overordnede ansvar vil være at planlægge, skabe og drive processer, der understøtter arbejdet internt i teamet og sidenhen i samarbejdet med vores eksterne parter.

Blandt dine opgaver vil/kan være:

  • overblik over nødvendige værdiskabende processer
  • facilitering af processer
  • implementering af processer
  • sikring af fremdrift
  • fokus på ’benspænd’
  • motivation af teamet
Som bygherre er opgaverne mange og forskellige. Nogle opgaver er komplicerede og svære andre mere rutineprægede. Vi har brug for, at du løser begge dele.

Om dig
Vi har brug for en person med en stærk og empatisk personlighed, et stort drive og med stærke samarbejdskompetencer. Du skal kunne se dig selv i rollen som en bygherre, der tager ansvar for byggesagen og som kan være den drivende, motiverende og samlende kraft der fastholder byggesagens parter på sporet - også internt i bygherreorganisationen.

Vi søger en proceschef, som brænder for at præge byggesagen positivt i bygherrerollen. Det er vigtigt, at du helt naturligt formår at etablere tillid mellem dig og samtlige øvrige deltagere og interessenter i projektet, både internt og eksternt. Din høje faglighed skal kombineres med en autencitet og troværdighed. Du har projektets bedste for øje før dine egne personlige ambitioner.

Du kommer til at få en stor berøringsflade med mange forskelligartede interessenter, så du skal kunne tale med hvem som helst, sætte dig i deres sted og vinde deres tillid.

Erfaring som bygherre er ikke nødvendigt, da vi lægger større vægt på, at du har potentiale og de rette personlige egenskaber og kompetencer. Har du erfaring som bygherre, beder vi dig beskrive dine refleksioner over din nuværende eller tidligere rolle som bygherre.

Har du ikke erfaring som bygherre, beder vi dig beskrive dine refleksioner over hvordan din øvrige erfaring kan bringes i spil positivt i bygherrerollen.

Du har erfaring med byggeri og byggeriets faser, dog med lyst og kompetencer til at tænke utraditionelt og i nye retninger. Du skal kunne reflektere over hvad der ikke virker og hvad der skal til for at det virker. Refleksionen gælder også din egen rolle og adfærd.

Du skal have stærke relationelle kompetencer, du skal være dialogskabende og lyttende.

Vi forventer, at du både i din ansøgning og i en evt. samtale giver eksempler på ovenstående.

Du vil referere til projektchefen for Nyt Børne- og Ungdomspsykiatrisk Center.

Kontakt os for yderligere oplysninger
Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Mie A. A. Andersen, projektchef for Nordstjernen på telefon: 29 77 97 93 eller på mail: mie.alexandra.alsmik.andersen@regionh.dk.

Ansættelsesforhold
Løn- og ansættelsesforhold fastsættes i henhold til gældende overenskomst med mulighed for forhandling af tillæg efter kvalifikationer.

Vi ønsker stillingen besat hurtigst muligt.

Der er tale om en fast ansættelse (ikke projektansættelse).

Dit primære arbejdssted er på Rigshospitalet Glostrup, men du skal forvente at kunne varetage projekter og deltage i møder på andre matrikler i Region Hovedstaden.

Center for Ejendomme har hovedkontor på adressen Stationsalléen 42, 2. sal i Herlev, men er lokaliseret på alle matrikler i Region Hovedstaden.

Ansøgningsprocedure
Du søger stillingen ved at uploade ansøgning, CV og uddannelsesbevis i vores rekrutteringssystem via link i annoncen.

Ansøgningsfrist d. 14. november 2021.

Vi forventer at indkalde til og afholde samtaler løbende.Vi ser frem til at modtage din ansøgning.

Ansøg nu
Virksomhedsinformation
Region Hovedstaden
Kongens Vænge 2A
3400
Hillerød
Tlf
40223460
Praktisk information
Oprettet
15-10-2021
Udløber
14-11-2021
Kviknummer
330871442
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Ingeniør og teknik, Jordbrug og miljø
Stillingsbetegnelse
Bygningsingeniør
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Håndværk & service), Ikke angivet (Forskning og udvikling), Ikke angivet (Ingeniør og naturvidenskab)
Sprog
Dansk Læse/ tale
Beliggenhed