Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Proces Driver til Robotics Operational Center i Forsvarsministeriets Koncern-IT

Forsvarsministeriets Materiel- og Indkøbsstyrelse

Ballerup, Storkøbenhavn

Indrykket
28-11-2022
Kontakt
Forsvarsministeriets Materiel- og Indkøbsstyrelse
Lautrupbjerg 1-5
2750
Ballerup
Tlf
72819874
Praktisk information
Oprettet
28-11-2022
Udløber
11-12-2022
Kviknummer
331419291
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Ingeniør og teknik
Stillingsbetegnelse
IT-ingeniør
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Forskning og udvikling), Ikke angivet (Media), Ikke angivet (Ingeniør og naturvidenskab), Ikke angivet (Tele), Ikke angivet (IT og web), Ikke angivet (IT)
Sprog
Dansk Læse/ tale

Udvikling af robotter, der håndterer manuelle processer, er vores kerneopgave.
Kan du håndtere flere udviklingsforløb på en gang? Kan du skabe resultater sammen med teamet og kunden? Og vil du være med til at videreudvikle Forsvarets RPA team? Hvis du kan svare ja til dette – og du samtidig er løsningsorienteret, serviceminded og en super god kollega, så har vi jobbet til dig som Proces Driver i vores team.

Om os

Vi er en relativt nyetableret sektion, Robotics Operational Center (ROC) i Koncern-IT, og vi består af 14 medarbejdere. Opbygningen af sektionen startede 1. april 2019. Vi startede med RPA, hvor vi bruger Blue Prism. Nu skal vi i gang med at gøre vores automatiseringer endnu stærkere med Blanketter og APP-udvikling.
Vores mission er at udvikle automatiseringer hurtigt og smidigt, så vores kollegaer i resten af Forsvarsministeriets Koncern kan bruge tiden på det, der skaber optimal værdi for kernopgaverne. Derfor lægger vi stor vægt på, at automatiseringerne er brugervenlige, effektive og har høj oppetid. Samtidig har vi fokus på samspillet med og afhængigheden til resten af Koncern-IT.
Vi værdsætter et godt arbejdsmiljø, hvor work - life balance er vigtigt. Det er vigtigt for os, at der er plads til både personlig udvikling og kompetenceudvikling.
Vi har en uformel og humoristisk tone, med masser af energi. Vi udviser en høj grad af fleksibilitet for at få tingene til at lykkes, og vi sætter stor pris på hinandens forskellige baggrunde, personligheder og erfaringsgrundlag.

Om stillingen

Din opgave bliver at levere automatiseringsløsninger til Forsvarsministeriets Koncern, i tæt samarbejde med kunden, teamet og IT organisationen.
Du får et stort ansvar i at prioritere og skabe sammenhæng i opgaveløsningen i analyse-, udvikling-, release-, og driftsfasen.
Aller vigtigst er. at du kan få brikkerne til at passe sammen i et varierende tempo og i en spændende hverdag. Du skal have overblik og kunne fokusere på vores leverancer af automatiseringsløsninger. I teamet arbejder vi med lige dele udvikling og lige dele drift, og her vil du spille en væsentlig rolle med at kommunikere dette ud i forretningen.

Om dig

Din uddannelsesbaggrund er ikke det vigtigste. Vi ligger vægt på dine personlige egenskaber og dit drive. Vores fokus er, om du har kompetencer inden for f.eks. projektledelse, porteføljestyring og evt. scrum.
Vi ser gerne at du:

• Er en team player.
• Har overblik.
• Har forståelse for detaljen.
• Har kommunikations- og formidlingsevner.
• Har kundeforståelse.
• Har evne til at nedbryde problemstillinger.
• Kan tilegne sig ny viden m.m.
Erfaring med at arbejde i en IT organisation eller forståelse for IT, er selvfølgelig en fordel, men ikke et krav. Det er vigtigere for os, at du evner at bringe dine kollegaers IT kompetencer i spil i opgaveløsningen.
Vi vægter højt, at du er løsningsorienteret, serviceminded og kan bevare overblikket og roen særligt i situationer, hvor der er meget på spil for dine kollegaer i Koncern-IT og i resten af Forsvaret.
Du er en holdspiller, der med din praktiske, detaljeorienterede og systematiske tilgang kan få de mange forskellige processer og opgaver til at gå op i en højere enhed.
Du vil få et stort plus hos os andre, hvis du har humor, elsker at sætte ting i system, kan bære over med vores andres særheder, har sjove hobbyer, gider hænge ud med os andre i ny og næ, er udadvendt og nogenlunde omgængelig.

Ansættelsesvilkår

Du ansættes og aflønnes efter den til enhver tid gældende overenskomst mellem Forsvarsministeriet og Akademikere i Staten. Der vil i forbindelse med en ansættelse være mulighed for forhandling af tillæg, der modsvarer dine kvalifikationer. Der er til stillingen tilknyttet en arbejdsgiverfinansieret pensionsordning på 17,1%
Som ansat i Forsvarsministeriets koncern er du omfattet af nogle særlige vilkår. Det betyder blandt andet, at du skal kunne sikkerhedsgodkendes og kunne opretholde denne i hele din ansættelsesperiode.

Kontakt og ansøgning
Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Sektionschef Jens Lund Tvilling Vinther på telefon 2141 7352.
Har du spørgsmål til løn og ansættelsesvilkår, er du velkommen til at kontakte Forsvarsministeriets Personalestyrelse, HR-konsulent Betina Koch-Søfeldt, på telefon 7281 9128.
Ansøgningsfristen er den 11. december 2022. Stillingen er til besættelse fra 1. januar 2023 eller snarest muligt der efter.
Vi er opmærksom på, at tiden til rekruttering er kort, så vi afholder samataler med potentielle kandidater i takt med vi modtager ansøgninger.


OM KAPACITETSANSVARLIG KONCERN IT
Vi er en af Danmarks største offentlige leverandører af digitale systemer og services. Vi har mere end 600 højt specialiserede medarbejdere, der arbejder inden for en lang række områder, som fx infrastruktur, IT-arkitektur, netværk og IT-systemer. Det kræver alt fra IT-supportere og projektledere til sociologer og ingeniører. Opgaverne spænder vidt og vi understøtter alt det IT, der følger med forsvarets mange funktioner og enorme mængde materiel – hvad enten det er netværk og telefoner eller IT i kampvogne, i kampfly og på skibe.
Til at understøtte Forsvarets opgaveløsning driver, vedligeholder og udvikler vi en IT-infrastruktur af meget høj kvalitet og kompleksitet, der sikrer effektive og moderne tjenester baseret på efterprøvede teknologier.
Vores mission at levere optimal forretningsværdi gennem IT ved at arbejde hurtigt, forbindende, kundecentrisk og vidensdrevet. Derved sikrer vi, at det samlede forsvar og beredskab kan føre kampen for det, der er værd at kæmpe for.
Læs mere om Forsvaret som arbejdsplads på www.Forsvaret.dk

Ansøg nu
Job i virksomheden

Forsvarsministeriets Materiel- og Indkøbsstyrelse
Virksomhedsinformation
Forsvarsministeriets Materiel- og Indkøbsstyrelse
Lautrupbjerg 1-5
2750
Ballerup
Tlf
72819874
Praktisk information
Oprettet
28-11-2022
Udløber
11-12-2022
Kviknummer
331419291
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Ingeniør og teknik
Stillingsbetegnelse
IT-ingeniør
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Forskning og udvikling), Ikke angivet (Media), Ikke angivet (Ingeniør og naturvidenskab), Ikke angivet (Tele), Ikke angivet (IT og web), Ikke angivet (IT)
Sprog
Dansk Læse/ tale
Beliggenhed