Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Presserådgiver til ATP

ATP

Hillerød, Nordsjælland

Indrykket
15-04-2019
ATP
Kongens Vænge 8
3400
Hillerød
Danmark
Praktisk information
Oprettet
15-04-2019
Udløber
30-04-2019
Kviknummer
330007370
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Kommunikation og medier
Stillingsbetegnelse
Presseagent
Pressemedarbejder
PR-rådgiver
Digital rådgiver
Erfaringer - I højere grad
Pressemeddelelser, Pressekonferencer, Pressehåndtering
Sprog
Dansk Læse/ tale

Vil du være med til at passe på ATPs omdømme og sikre, at vores kommunikation i medierne er klar og hjælper vores forretning? Så skal du måske være presserådgiver i ATP-koncernen. 

 

Er din strategiske værktøjskasse i orden?
Du skal især løse presseopgaver for Administrationsforretningen, der er det ene af ATPs to forretningsområder. Her udbetaler vi årligt velfærdsydelser for 250 mia. kr. til 2,4 mio. unikke ydelsesmodtagere i Danmark og udlandet. Det er bl.a. ATP Livslang Pension, feriepenge og fra Udbetaling Danmark fx folkepension, boligstøtte og børnecheck. Derudover har vi bl.a. ansvar for at træffe afgørelser om erstatninger på arbejdsskadeområdet. 

Alle ATPs opgaver løses for staten, kommunerne eller arbejdsmarkedets parter. Fælles for alle opgaver er, at de har stor betydning for det enkelte menneske og for samfundet. Derfor interesserer mange forskellige medier og andre interessenter sig for os. 

Som koncernfunktion arbejder vi med udgangspunkt i koncernens kommunikationsstrategi og forretningens prioriterede fokusområder. Du kommer til at arbejde både proaktivt og reaktivt. Og du skal både løse dag-til-dag-opgaver og indgå i længere forløb, hvor du udarbejder strategisk med kommunikations- og pressestrategier samt beredskaber. Det er derfor afgørende, at du har din strategiske værktøjskasse i orden, og at du med lydhørhed og analytisk sans - kan binde mange interne og eksterne ender sammen i en strategisk linje, der passer til situationen. 

 

Ser du dig selv som business partner?
Det er afgørende, at du har forretningsforståelse og ser presserådgiverens rolle som en business partner, der understøtter koncernens og forretningens mål. Din dømmekraft, dine samarbejdsevner og din respekt for betydningen af tværfaglige processer er derfor i top, ligesom du eksekverer og sætter flueben i et godt, stabilt flow. 

Med i bagagen har du en kommunikationsuddannelse på kandidatniveau og mindst tre års erfaring med pressearbejde i en organisation gerne en myndighed eller en stor organisation med mange kunder.

 

Vil du være med på et stort, ambitiøst hold?
Du bliver del af en pressesektion på tre mand, hvor du refererer til pressechefen. Vi bor i afdelingen, Kommunikation & Eksterne Relationer. Afdelingen er en stabsfunktion og tæller i alt 28 ambitiøse kolleger, som arbejder med kommunikation og interessentkontakt i alle afskygninger for at passe på ATPs og vores underbrands omdømme. Vi har et kommunikationsfagligt miljø, som er præget af god stemning, masser af humor og høje ambitioner.Din løn fastsættes efter gældende overenskomst, og du får en attraktiv pensionsordning. 

 

=dig? Så send en ansøgning
Hvis du har spørgsmål til jobbet, så kontakt pressechef Mette Beck på 29879727 meb@atp.dk 

Ansøgningsfrist 30. april. Vi forventer at holde samtaler i ugerne 19, 20, 21 og at besætte stillingen hurtigst muligt.

Ansøg nu
ATP
Kongens Vænge 8
3400
Hillerød
Danmark
Praktisk information
Oprettet
15-04-2019
Udløber
30-04-2019
Kviknummer
330007370
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Kommunikation og medier
Stillingsbetegnelse
Presseagent
Pressemedarbejder
PR-rådgiver
Digital rådgiver
Erfaringer - I højere grad
Pressemeddelelser, Pressekonferencer, Pressehåndtering
Sprog
Dansk Læse/ tale
Beliggenhed