Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Praktikforløb ved HVAC Aarhus i NIRAS

NIRAS

Aarhus, Østjylland

Indrykket
28-09-2023
Kontakt
NIRAS
Sortemosevej 19-21
3450
Allerød
Praktisk information
Oprettet
28-09-2023
Udløber
03-10-2023
Kviknummer
331576352
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Ingeniør og teknik
Stillingsbetegnelse
Produktionsingeniør
Erfaringer - I højere grad
Produktion, generelt
Sprog
Dansk Læse/ tale

NIRAS er en international rådgivningsvirksomhed med aktiviteter inden for blandt andet byggeri og infrastruktur, procesindustri, forsyning, miljø og natur, klima og energi samt planlægning og udviklingsbistand. Vores 2.500 specialister løser kundernes udfordringer med udgangspunkt i vores værdier - vi lytter, vi lærer, vi leverer. Vi tror på, at samarbejde, videndeling og kreativitet er vejen til at skabe mest værdi for vores kunder. Vi omsætter for ca. 2 mia. kr. fra kontorer i mere end 30 lande i Europa, Afrika, Asien og Australien. Hos NIRAS tror vi på, at diversitet gør os stærkere, og derfor arbejder vi ud fra princippet om ligeværdighed og med fokus på SDG-målene. Vi værdsætter mangfoldighed i alle former og opfordrer alle kvalificerede til at søge stillingen.

Er du klar til at omsætte din teori og viden fra undervisningen til praksis? Og er du nysgerrig på, hvad der sker i den virkelige verden i en af Skandinaviens førende rådgivende ingeniørvirksomheder? Så er du måske vores næste praktikant i vores HVAC-afdeling, som arbejder med ventilation, VVS, energi og indeklima.

Som praktikant i NIRAS får du konkrete arbejdsopgaver, kommer helt tæt på vores projekter og bliver en del af et fagligt og socialt fællesskab med både erfarne og unge medarbejdere. Vi sammensætter et praktikprogram, der giver dig et lærerigt indblik i hverdagen som rådgivende ingeniør.

Kickstart din karriere

Praktikforløbet er din chance for at kickstarte din karriere. Du vil få værdifuld erfaring og udvikle dine faglige kompetencer. Vi er rigtigt glade for, at flere af vores praktikanter efterfølgende er fortsat i NIRAS som studentermedhjælpere og senere igen i faste ansættelser. Nogle har også grebet muligheden for at fortsætte samarbejdet i forbindelse med deres specialeskrivning.

Om jobbet

Du kommer til at bidrage på mange forskellige projekter og vil deltage i projekterne sammen med dygtige ingeniører som vil støtte og guide dig i de forskellige faglige udfordringer. Du vil komme til at beregne varmetab, dimensionere vandinstallationer, hjælpe til med energirammeberegninger, dimensionere ventilationskanaler, optimere indeklimaet, beregne dagslysforholdene og meget andet. Alt sammen, som tidligere nævnt, i tæt samarbejde med dygtige og erfarne kolleger. Derudover vil du have muligheder for at komme med på byggepladser på tilsyn eller blot når der opstår udfordringer eller problemer som NIRAS skal medvirke til at løse inden for fagområdet.

Om dig

Praktikforløbet er for dig, der som ingeniørstuderende skal i ingeniørpraktik og som har lyst til at komme en stor rådgiver med masser af muligheder og mod på mange forskellige udfordringer

Vi tilbyder dig

Du bliver en del af et stærkt tværfagligt, internt praktiknetværk, som vi mener er helt unikt for NIRAS. Her vil du møde vores andre praktikanter til forskellige arrangementer af både faglig og social karakter.

I HVAC lægger vi vægt på, at du kan udvikle dig fagligt gennem spændende og udfordrende projekter; vi har et uformelt og velfungerende fagligt og socialt arbejdsmiljø, hvor der altid er kompetente kolleger, du kan spørge til råds.

Vores værdier - vi lytter, vi lærer, vi leverer - er udgangspunktet for, hvordan vi tænker og arbejder, og afgørende for at vi skaber høj kvalitet på tværs af discipliner. Hos NIRAS sætter vi mennesket og, ikke mindst, miljø og klima forrest. Vi indarbejder FN's 17 verdensmål for bæredygtig udvikling i vores projekter og tilstræber at levere rådgivning og skabe løsninger, som også gavner næste generation.

Ansøg her: https://www.niras.dk/karriere/studerende/vil-du-vaere-praktikant-i-niras/praktik-ansoegning/

Ansøg nu
Virksomhedsinformation
NIRAS
Sortemosevej 19-21
3450
Allerød
Praktisk information
Oprettet
28-09-2023
Udløber
03-10-2023
Kviknummer
331576352
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Ingeniør og teknik
Stillingsbetegnelse
Produktionsingeniør
Erfaringer - I højere grad
Produktion, generelt
Sprog
Dansk Læse/ tale
Beliggenhed