Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Praktikanter til miljø- og samfundsøkonomi

NIRAS

Allerød, Storkøbenhavn

Indrykket
05-11-2019
NIRAS
Sortemosevej 19
3450
Allerød
Danmark
Tlf
48 10 42 00
Praktisk information
Oprettet
05-11-2019
Udløber
25-11-2019
Kviknummer
330117881
Jobtype
Virksomhedspraktik
Arbejdsområde
Finans, forsikring og økonomi, Jordbrug og miljø
Stillingsbetegnelse
Praktikant
Erfaringer - I højere grad
Statistik, Databehandling, økonomisk, Økonomi, Ikke angivet (Økonomi)
Sprog
Dansk Læse/ tale

Foråret 2020

NIRAS Afdeling for Bæredygtighed, Ressourcer og Cirkulær økonomi søger en økonom-praktikant på kandidat-delen til forårssemestret 2020. I afdelingen arbejder vi bl.a. med forskellige typer af ressource-, energi-, miljø- og klimaopgaver for både offentlige og private kunder.

Temaerne for vores økonomiske analyser ligger primært inden for klima, energi samt miljø og erhvervsudvikling, men vi dækker langt mere end det. Konkrete eksempler på igangværende opgaver er en opgørelse af ressourceforbruget i forbindelse med tilsyn af erhvervsaffald for Miljøstyrelsen, en vurdering af data for forsyningssikkerheden af vand fra drikke- og spildevandsselskaber med henblik på at inkludere forsyningssikkerhed i den økonomiske regulering, samt samfundsøkonomiske analyser af forsyningsprojekter.

NIRAS er Danmarks tredje største rådgivningsfirma og løser opgaver inden for en lang række områder. Som praktikant skal du derfor være parat til at samarbejde med et bredt spektrum af fagligheder fra hele organisationen.

Dine kvalifikationer

 • Interesse for og viden om økonomi, herunder gerne metode inden for statistik, databehandling- og analyse miljøøkonomi og/eller erhvervs- og samfundsøkonomi
 • Tænker analytisk og er struktureret i din måde at arbejde på
 • Positiv arbejdsindstilling og nemt ved samarbejde
 • Engageret, selvstændig og initiativrig
 • Lyst til selv at præge dine arbejdsopgaver i et praktikforløb, hvor man ikke altid ved, hvad man skal lave, når man kommer om morgenen
 • God til at arbejde under pres, kan overholde deadlines og er indstillet på varierende arbejdstider
 • Flydende i dansk skrift og tale

Vi forestiller os, at du fx læser økonomi, miljøøkonomi, erhvervsøkonomi eller statskundskab på kandidat-delen.

Dine arbejdsopgaver

Som praktikant hos NIRAS økonomgruppe vil du assistere konsulenter i vores økonom- og klimateam og vil fx kunne deltage i:

 • Tilbudsskrivning
 • Databehandling og analyseopgaver
 • Researcharbejde
 • Rapportskrivning
 • Kundebesøg

Du vil komme til at arbejde med hele processen omkring projekter, inklusiv tilbudsskrivning, dataindsamling, analysearbejde og udarbejdelse af rapporter. Mere information om NIRAS og vores miljø- og samfundsøkonomiske analyser kan du finde på vores hjemmeside www.niras.dk/ydelser/analyse-og-planlaegning/cirkulaer-oekonomi/

Praktikophold og frist

Du vil blive tilknyttet NIRAS afdeling i Allerød og have din dagligdag i vores økonomteam. Praktikperioden har en varighed på ca. fem måneder og indledes primo februar 2020 eller efter aftale. Den ugentlige arbejdstid er på ca. 37 timer. Praktikken er ulønnet.

Søg jobbet online på niras.dk/job og vedhæft din ansøgning og CV, med karakterudskrift. Ansøgningsfrist: Mandag d. 25. november 2019. Samtaler vil blive afholdt løbende efter aftale.

Har du spørgsmål angående praktikopslaget eller arbejdet som praktikant er du velkommen til at kontakte vores nuværende praktikant Nanna Ravbjerg (nrav@niras.dk eller telefon 4299 9241) eller konsulent Rasmus Nyegaard (rny@niras.dk eller 4299 9205).

Ansøg nu
NIRAS
Sortemosevej 19
3450
Allerød
Danmark
Tlf
48 10 42 00
Praktisk information
Oprettet
05-11-2019
Udløber
25-11-2019
Kviknummer
330117881
Jobtype
Virksomhedspraktik
Arbejdsområde
Finans, forsikring og økonomi, Jordbrug og miljø
Stillingsbetegnelse
Praktikant
Erfaringer - I højere grad
Statistik, Databehandling, økonomisk, Økonomi, Ikke angivet (Økonomi)
Sprog
Dansk Læse/ tale
Beliggenhed