Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Praktikant til kommunikation

FIBERLINE A/S

Middelfart, Fyn

Indrykket
23-09-2019
Kontakt
FIBERLINE A/S
Barmstedt Alle 5
5500
Middelfart
Tlf
70137713
Praktisk information
Oprettet
23-09-2019
Udløber
23-10-2019
Kviknummer
330093864
Jobtype
Virksomhedspraktik
Arbejdsområde
Kommunikation og medier
Stillingsbetegnelse
Praktikant
Erfaringer - I højere grad
Content Management, Virksomhedskommunikation
Sprog
Dansk Læse/ tale
Engelsk Læse/ tale

Brænder du for at opsnuse de gode historier og vinkle dem til den rette målgruppe? Har du fingeren på pulsen på SoME og idéerne til at optimere kommunikation på disse medier? Og er billeder og video et naturligt arbejdsredskab, så er du vores næste kommunikationspraktikant!

 Du bliver en del af et team på 2 medarbejdere, som arbejder med hver sit fagområde, begge vil være dine sparringspartnere. Som studerende får du dynamiske og kompetente kollegaer og kommer til at indgå i et velfungerende miljø med en uformel omgangstone.

 Du vil være med til at drive og videreudvikle vores corporate communication og brandingaktiviteter med udgangspunkt i Fiberlines forretning. Du er dygtig til at skrive og i det hele tage skabe content til sociale medier, direct marketing og vores øvrige kommunikations- og markedsføringsplatforme. Du identificerer de gode historier internt og eksternt og holder liv i teksterne gennem skarpe tekster, fede videoer og flotte billeder, som du vinkler, på tværs af medier og målgrupper. Din hverdag giver mange forskelligartede opgaver, hvilket kræver en god evne til at omstille sig. Praktikken vil være præget af stor grad af selvstændighed og udfordringer i et miljø, hvor iderig og hurtig eksekvering er afgørende for succes med opgaverne.


Din profil

Vi søger en person med stor grad af selvstændighed og drive, og som har lyst til at bringe den teoretiske viden i praksis. Vi forestiller os at du læser til kommunikation, marketing, journalist, medievidenskab eller lignende. Du formår at holde flere bolde i luften og samtidig eksekvere. Din arbejdsform er præget af struktur og systematik, og du er er vant til at styre dine opgaver sikkert igennem til tiden. Du kan kommunikere fejlfrit på dansk mundligt som skriftligt, meget gerne også på engelsk.

 Start

Vi forestiller os praktikken løber i det kommende semester, lige ved indgangen af 2020.

 Om Fiberline
Fiberline er en familieejet virksomhed, som har hovedsæde i Middelfart. Vi er en markedsudviklende, vidensbaseret produktionsvirksomhed og en af verdens førende producenter af avancerede profiler i kul- og glasfiberkomposit. Vi har tre strategiske fokusområder og laver kompositprofiler til vindenergi, konstruktioner og vinduer, døre & facader. Du får godt 290 kollegaer med en faglig entusiasme, en fascination af et nyt materiales muligheder, en tro på betydningen af vidensdeling og et godt samarbejde med kunder, kollegaer og forskere i et internationalt miljø.
 

Lyder stillingen som noget for dig?
Så søg stilllingen ved at sende os din ansøgning via linket nedenfor. Vi indkalder løbende kandidater til samtale, så send gerne din ansøgning hurtigst muligt.

Ansøg nu
Virksomhedsinformation
FIBERLINE A/S
Barmstedt Alle 5
5500
Middelfart
Tlf
70137713
Praktisk information
Oprettet
23-09-2019
Udløber
23-10-2019
Kviknummer
330093864
Jobtype
Virksomhedspraktik
Arbejdsområde
Kommunikation og medier
Stillingsbetegnelse
Praktikant
Erfaringer - I højere grad
Content Management, Virksomhedskommunikation
Sprog
Dansk Læse/ tale
Engelsk Læse/ tale
Beliggenhed