Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Power People søger Statsautoriseret Revisor for BDO i Kalundborg

Power People Vestsjælland ApS

Kalundborg, Vestsjælland

Indrykket
23-01-2023
Power People Vestsjælland ApS
Banegårdspladsen 1
4400
Kalundborg
Praktisk information
Oprettet
23-01-2023
Udløber
15-02-2023
Kviknummer
331472995
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Finans, forsikring og økonomi
Stillingsbetegnelse
Revisor
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Økonomi), Ikke angivet (Kontor og administration), Ikke angivet (Ledelse), Ikke angivet (Jura og retsvæsen), Ikke angivet (Offentlig administration), Ikke angivet (Human Resources)
Sprog
Dansk Læse/ tale

Power People søger Statsautoriseret Revisor for BDO i Kalundborg

Har du Vilje, Indlevelse og Ambitioner og drømmer du om at være med ved bordet, hvor beslutningerne bliver taget? Er du stærk indenfor dit felt og ønsker du at arbejde i en spændende international viden organisation, og blive en del af Kalundborg, en af Danmarks mest og hurtigst voksende erhvervsbyer, så er BDO klar til at byde dig velkommen.

Som statsautoriseret revisor hos BDO får du lederansvar og spændende arbejdsdage sammen med 20 topmotiverede kollegaer. Hvis du har specialer du interesserer dig ekstra meget for, vil vi gøre hvad vi kan for, at din arbejdsdag får det indhold du netop søger. Du vil naturligvis få ansvaret for egne kunder, som du både selvstændigt, og i samarbejde med dine kollegaer, vil servicere med fremadrettet og værdiskabende rådgivning inden for skat, revision og regnskab, baseret på en række BDO-ydelser og med assistance fra BDOs øvrige forretningsområder. Ønsker du også selv at opbygge din portefølje, så er det også en mulighed. Det vigtigste er, at du er en driftssikker statsautoriseret revisor, der ønsker at bidrage internt i organisationen.

I BDO har vi højt til loftet med plads til personlig og faglig udvikling. Via vores strategi Indlevelse skaber udvikling sætter vi fokus på dialogen med kunden og den værdiskabende revision og rådgivning. Vi vægter work-life-balance højt, og vi ved, at vi lykkedes sammen, når vi er dygtige og dedikerede, har blik for at tænke i helheder, samt sætter respekt og relationer til kunden og det gode samarbejde højest.

Dine primære opgaver og ansvarsområder består af: 

 • Rådgivning og betjening af selskabets eksisterende kunder
 • Sikre, at kunderne introduceres til de meste relevante kompetencer og services for at skabe den bedste løsning både for kunden og for BDO
 • Fokus på revision, udviklingsmuligheder, kvalitet og effektive arbejdsgange til gavn for vores kunder
 • Forretningsudvikling deltagelse i strategiske udvikling af virksomheden
 • Revisions- og regnskabsudarbejdelse
 • Godkendelse af regnskaber
 • Ledelses- og kompetenceudvikling af medarbejdere i samarbejde med de øvrige partnere ud fra BDOs kodeks for god ledelse
 • Udvikle medarbejderes og eget potentiale både fagligt og personligt
 • Hands-on på sager her under og inden for revision, udvidet gennemgang og andre erklæringsopgaver
 • Teamledelse

Dine personlige kompetencer: 

 • Du tænker i udvikling for både kunden og BDO
 • Du er en dygtig statsautoriseret revisor, som har styr på sit håndværk
 • Du er faglig nysgerrig og opsøgende i forhold til at erhverve ny viden og kompetencer
 • Du kan lide at blive udfordret og søger selvstændigt løsninger på komplekse problemstillinger
 • Du evner at knytte nære og tillidsfulde relationer
 • Du arbejder struktureret og analytisk og overholder deadlines
 • Du er udadvendt og god til at kommunikere

Vi tilbyder dig

I BDO er det vores fornemste opgave at motivere og involvere vores medarbejdere og skabe et dagligt arbejdsmiljø, der er præget af åbenhed og respekt. Du bliver således del af en ledelse og en organisation, hvor medarbejdertrivsel og udvikling har høj prioritet.

Hos BDO er vi den nære samarbejdspartner for en bred kundekreds af små, mellemstore og store virksomheder. Vi arbejder for at gøre en forskel for vores kunder, og vi ved, at gennem indlevelse skaber vi udvikling og værdi.

For at sikre din udvikling og understøttelse af vores overordnede strategi har vi vores eget uddannelsescenter BDO Academy. Derfor har du mange muligheder i BDO, hvad enten du ønsker at videreuddanne dig eller blive dygtigere på samme niveau. Vi vil være de bedste til det, vi arbejder med. Vores mål er, at du oplever gode karrieremuligheder og en fleksibel karrierestruktur, der passer til dit temperament og dine ønsker.
Du bliver en del af en ung organisation og partnerkreds efter vi de seneste år har foretaget et større generationsskifte på kontoret.
 

Jeg har oplevet en tæt opbakning til min uddannelse og udvikling, hvilket har resulteret i, at jeg de seneste år har været en del af ledelsen på kontoret, hvor jeg får mulighed for at bidrage til den positive hverdag. Vi er hinandens samarbejdspartnere, ikke konkurrenter, og det viser sig tydeligt i dagligdagen, hvor alle ønsker at støtte hinanden på vejen mod det, vi hver især arbejder henimod. Kia Witthøfft Jensen, statsautoriseret revisor, BDO Kalundborg.

BDO i Kalundborg er desuden en del af BDO Danmark, der tæller 32 kontorer fordelt over hele landet og i alt ca. 1.400 medarbejdere. Dermed har du altid et stort fagligt netværk af specialkompetencer at trække på via vores specialafdelinger, der tæller blandt andet Skat, Moms, Business Services & Outsourcing, Advisory, Offentlig revision, Corporate Finance, Risk Assurance m.v. BDO er en organisation i stor vækst, både når det kommer til medarbejdere og til spændende tilgang af kunder.

Herudover har du den faglige tyngde gennem BDOs interne netværk i Danmark og BDO International, der i alt tæller 145 lande og 110.000 ansatte på verdensplan.

Ønsker du at lære mere om BDO? Læs mere her.

Du får en attraktiv lønpakke, som afspejler dit potentiale hos os.

Send os din ansøgning allerede i dag
Har ovenstående fanget din interesse, så søg gerne stillingen via "søg her"

Hvis du ønsker at høre mere om stillingen og dine muligheder i BDO i Kalundborg er du velkommen til at kontakte direktør og partner Alex Westergaard, Power People på telefon 31 600 900

Ansøgningsfrist 15. februar 2023

Bemærk at vi behandler de indkomne ansøgninger løbende og stillingen kan derfor være besat inden udløb.

Alle henvendelser og ansøgninger/CVer behandles fortroligt.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Ansøg nu
Job i virksomheden
Power People Vestsjælland ApS
Banegårdspladsen 1
4400
Kalundborg
Praktisk information
Oprettet
23-01-2023
Udløber
15-02-2023
Kviknummer
331472995
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Finans, forsikring og økonomi
Stillingsbetegnelse
Revisor
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Økonomi), Ikke angivet (Kontor og administration), Ikke angivet (Ledelse), Ikke angivet (Jura og retsvæsen), Ikke angivet (Offentlig administration), Ikke angivet (Human Resources)
Sprog
Dansk Læse/ tale
Beliggenhed