Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

PLC-Serviceprogrammør Region Syd

Bila

Sønderborg, Syd- og Sønderjylland

Indrykket
11-07-2019
Bila
Alsion 2
6400
Sønderborg
Danmark
Praktisk information
Oprettet
11-07-2019
Udløber
28-07-2019
Kviknummer
330058625
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
IT og web
Stillingsbetegnelse
PLC-programmør
Erfaringer - I højere grad
Automation, PLC, Programmering af robotsystemer
Sprog
Dansk Læse/ tale

Motiveres du af problemløsning, kundekontakt og en alsidig hverdag? Kribler det i dine fingre, når du hører ord som Robotter og Automatisering?

 

BILA A/S er et af Danmarks største projekt- og automationshuse. Vi har store planer for fremtiden og har rygende travlt med mange forskellige automationsopgaver. Vi søger lige nu endnu en kundeorienteret, serviceminded og selvstændig serviceprogrammør med solid erfaring indenfor PLC til vores serviceteam i Sønderjylland. Rent geografisk dækker teamet Sønderjylland og Nordtyskland.

Om jobbet

Som vores nye serviceprogrammør bliver din faste base som udekørende hjemmefra med hjemmekontor, men der vil også være koordinerende møder på vores kontor i Sønderborg. Du skal forvente, at langt de fleste af dine dage er ude ved kunderne. Dine arbejdsopgaver er mangeartede men består primært af; software, el og mindre mekaniske opgaver. Mere konkret vil dine opgaver og ansvarsområder omfatte følgende:

 • Optimering og PLC/robotprogrammering på vores kunders nye og eksisterende anlæg 
 • Reparationer af vores kunders automationsudstyr
 • Fejlfinding og akut hjælp til kunder, der har driftsproblemer/-stop 
 • På sigt vil du være indstillet på at indgå i en vagtordning
 • Du er i stand til at tænke og agere forretningsorienteret i forhold til kunderne, dit arbejde og vores service du ved at relationen og pleje af kunden, skaber fremtidige opgaver.

Din baggrund

 • Minimum 5 års erfaring med PLC-programmering er et krav, eksempel Siemens eller Allen Bradley 
 • Kendskab til automation, styring, fejlfinding på automatiske maskiner  
 • Flair for robotprogrammering. Du har gerne kendskab til minimum ét eller flere af følgende robotmærker; ABB, Kuka, Kawasaki og/eller andre robotmærker
 • En praktisk uddannelse som elektriker eller automatiktekniker er en fordel, men det vigtigste er den rette person med de bedste kompetencer
 • Forståelse eller erfaringer med pneumatik er en fordel.
 • Tysk kundskaber er en fordel, men ikke et krav.

Om dig

Du er vant til at være ude ved kunden og trives med at løse problemer. Du er struktureret og en holdspiller, der gerne giver en hånd med, hvis kollegaer har travlt. Du motiveres af at have ansvar for egne kunder, og du har det godt med at træffe beslutninger. Du kan aflæse kundens behov og forstår at skabe relation til kunden. Du kender vigtigheden af at skabe værdi for kunden, ved at være forudseende og rådgive dem om deres fremtidige behov og forestående opgaver.

Vi tilbyder dig

En spændende og alsidig stilling i en dynamisk virksomhed. Du bliver en del af BILAs ambitiøse serviceafdeling med ca. 80 ansatte, hvor fagligheden er i top. Vi har en flad organisationsstruktur og en uformel og direkte tone. Vi ved, at vores medarbejdere er vores vigtigste aktiv. Derfor gør vi vores yderste for at skabe optimale rammer for din udvikling både fagligt og personligt. 

Ansøg nu
Lignende job

Stillingen er formidlet gennem The Hub

Stillingen er formidlet gennem The Hub

Stillingen er formidlet gennem The Hub
Bila
Alsion 2
6400
Sønderborg
Danmark
Praktisk information
Oprettet
11-07-2019
Udløber
28-07-2019
Kviknummer
330058625
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
IT og web
Stillingsbetegnelse
PLC-programmør
Erfaringer - I højere grad
Automation, PLC, Programmering af robotsystemer
Sprog
Dansk Læse/ tale
Beliggenhed