Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Pentester søges til vores Red Team

Skatteforvaltningen, Frederiksberg

Frederiksberg, Storkøbenhavn

Indrykket
27-01-2023
Kontakt
Skatteforvaltningen, Frederiksberg
Osvald Helmuths Vej 4
2000
Frederiksberg
Tlf
72373388
Praktisk information
Oprettet
27-01-2023
Udløber
15-02-2023
Kviknummer
331478691
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
IT og web
Stillingsbetegnelse
IT-konsulent
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Media), Ikke angivet (Tele), Ikke angivet (IT og web), Ikke angivet (IT)
Sprog
Dansk Læse/ tale

Vil du være med til at sikre fremtiden for at vores fælles digitale og datadrevne Skatteforvaltning kan modstå truslerne i dag og i morgen? Så er du måske vores nye pentester.

Vores vigtigste opgave er at beskytte dine, mine og Skatteforvaltningens data. En del af det forebyggende arbejde sker gennem sikkerhedstest og simulerede angreb mod egne systemer, services, infrastruktur og netværk. En opgave der i dag drives af vores interne SecOps team (red team) i tæt samarbejde med forretningen og den øvrige sikkerhedsorganisation bestående af DCIS, SOC, sikkerhedsarkitekter, analytikere og projekt/programledere m.fl.

Du kan altså se frem til at blive en del af en spændende og innovativ arbejdsplads præget af tæt samarbejde og viljen til at være bedre, end vi var i går. Vi har en uformel omgangstone, og vores daglige sparring, medarbejdere imellem, er en forudsætning for skabelsen af sikre løsninger, der kan modstå morgendagens trusler.

Om jobbet
Du vil blive en del af vores SecOps team i kontoret Fælles Sikkerhed. Kontoret består af 25 dygtige og engagerede kolleger med en stærk faglighed inden for operationel it-sikkerhed. Kontoret er en del af den centrale sikkerhedsfunktion i skatteministeriet med tæt på 100 kolleger, som bl.a arbejder med operationel sikkerhed, fysisk sikkerhed, GDPR, compliance og risikovurderinger. Som en del af vores SecOps team vil din hverdag være præget af varierede og udfordrende opgaver i et stort komplekst it-landskab med alt fra state-of-the-art teknologier til klippestabile mainframes, der er internt såvel som eksternt udviklet og driftet. Her arbejder vi under mottoet: Uden test er fakta fri fantasi.

Du vil være med til at skabe sikkerhed på baggrund af dine analyser og anbefalinger i en tæt dialog med hjælpsomme kollegaer på tværs af fagligheder.

Din hovedopgave vil være struktureret og metodisk at undersøge, verificere og dokumentere, hvordan man kan angribe og udnytte infrastruktur og specifikke it-systemer samt evaluere kvaliteten af tekniske sikkerhedsforanstaltninger. Du vil derfor skulle have stort fokus på at lave penetrationstest/sårbarhedsanalyser og give teknisk sparring til dine kollegaer på tværs af fagligheder om forbedrende initiativer. For at lykkedes med at styrke sikkerheden i forretningen, er en væsentlig opgave også at kunne afrapportere og formidle de trusler og sårbarheder som du finder, til interessenter med en varierende teknisk indsigt.

Selvom du træder ind i et veletableret team, arbejder vi i et domæne i konstant forandring du vil derfor have rig mulighed for at sætte dit præg på rollen, indholdet og metoden.

Om dig
Som person er du fleksibel, har et stort og selvstændigt drive, et godt humør, sort humor og en positiv indstilling, også når det går stærkt. Du er løsningsorienteret og sætter pris på åbenhed og en konstruktiv dialog med henblik på at sikre høj kvalitet i opgaveløsningen. Du arbejder ansvarsbevidst og struktureret med sans for detaljer og præcision samtidig med, at du kan bevare overblikket selv i pressede situationer.

Derudover har du følgende kvalifikationer:

  • Du kan selvfølgelig bruge værktøjerne Burp, Metasploit, Nessus, NMap og alle de andre tools.
  • Du har en relevant videregående uddannelse og har muligvis allerede relevante certificering som OSCP eller CEH – eller er villig til at opnå disse.
  • Du snakker Java, Node.js, Go, Python, bash, powershell og/eller tilsvarende.
  • Du har gode sproglige kompetencer skriftligt og mundtligt på både dansk og engelsk – og kan formidle dyb teknisk information.
  • Du har arbejdet med it-sikkerhed i skyen og/eller on-prem. Muligvis også i en større politisk it-organisation.
  • Du er en udpræget teamplayer med evne til at samarbejde på tværs af teams.
  • Du er struktureret og tager nye udfordringer med gåpåmod og målet for øje.
  • Du sætter en ære i at levere i faglig høj kvalitet.
Kontakt og ansættelsesvilkår
Ansøgning med CV og eksamensbevis bedes sendt via linket ”Søg stillingen” senest den 15. februar 2023.

Spørgsmål besvares gerne af Kontorchef Frederik Rune Nielsen på tlf.nr: 72 37 56 37, Teamleder Lasse Holm Jakobsen på tlf.nr: 72 37 11 41, eller faglig ansvarlig Peter Fritzen på email: peter.fritzen@ufst.dk.

Der kan indgå en logisk test og en personanalyse i ansættelsesforløbet.

Der indkaldes til samtale og ansættes løbende eller med kort deadline, så tøv endelig ikke med at sende din ansøgning.

Du bliver ansat på overenskomstvilkår i henhold til enhver tid gældende overenskomst for akademikere i staten (AC), overenskomst for kontorfunktionærer, laboranter og It-medarbejdere (HK) eller overenskomst for Fuldmægtige m.fl. (DTS) i Skatteministeriet. Der vil forud for ansættelsen blive indhentet straffeattest.

Du skal være opmærksom på, at ansættelse sker under forudsætning af, at du via Politiets Efterretnings Tjeneste kan sikkerhedsgodkendes til niveauet HEMM, og opretholde denne i hele din ansættelse, da du vil kunne komme ud for at skulle arbejde med klassificerede dokumenter og systemer.

Du vil blive ansat i Skatteministeriet med tilhørende institutioner. Dit arbejdssted bliver Osvald Helmuthsvej 4, 2000 Frederiksberg.

Ansøg nu
Job i virksomheden
Virksomhedsinformation
Skatteforvaltningen, Frederiksberg
Osvald Helmuths Vej 4
2000
Frederiksberg
Tlf
72373388
Praktisk information
Oprettet
27-01-2023
Udløber
15-02-2023
Kviknummer
331478691
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
IT og web
Stillingsbetegnelse
IT-konsulent
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Media), Ikke angivet (Tele), Ikke angivet (IT og web), Ikke angivet (IT)
Sprog
Dansk Læse/ tale
Beliggenhed