Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

PA til den Administrerende direktør i GF Forsikring

ConfidenceSearch

Odense, Fyn

Indrykket
16-03-2021
Kontakt
ConfidenceSearch
Havretoften 4
5550
Langeskov
Praktisk information
Oprettet
16-03-2021
Udløber
08-04-2021
Kviknummer
330519286
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Administration
Stillingsbetegnelse
Direktionssekretær
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Økonomi), Ikke angivet (Kontor og administration), Ikke angivet (Ledelse), Ikke angivet (Offentlig administration), Ikke angivet (Human Resources), Ikke angivet (Administration)
Sprog
Dansk Læse/ tale

Virksomheden
GF Forsikring er etableret i 1967 og beskæftiger i dag mere end 600 medarbejdere på landsplan. I GF huset i Odense er der ansat 300 medarbejdere og de resterende er ansat på klubkontorer over hele landet.

GF Forsikring tilbyder privatforsikringer af alle typer, hvoraf bilforsikringer med overskudsdeling er virksomhedens kerneprodukt (mest kendte produkt). GF Forsikring startede i 2017 med erhverv, hvilket er et voksende område. Selskabets samlede præmieindtægter er på mere end 2 mia. kr.

Vi arbejder i en uformel atmosfære, hvor faglig stolthed, frihed under ansvar og store muligheder for at præge sin egen hverdag, bliver blandet med et godt kollegialt sammenhold.

Som ansat i GF bliver du tilbudt en attraktiv pensionsordning, forsikringer med rabat, kantine- og massageordning, personaleforening og ikke mindst mange sociale arrangementer.

Læs mere på www.gfforsikring.dk, https://www.linkedin.com/company/gf-forsikring/og https://www.facebook.com/gfforsikring/

Stillingen

 • Trives du med en stor variation i dine arbejdsopgaver?
 • Arbejder du proaktivt og struktureret?
 • Kan dine kompetencer frigøre ressourcer i GF´s direktion og direktørgruppe?

Du bliver en del af GF Forsikrings direktionssekretariat i Odense, hvor vi er 7 medarbejdere, som arbejder med compliance, jura, GDPR og almen support til Bestyrelse, Direktion og vores organisation.

Arbejdsområder
Stillingens hovedfokus er støtte direktionen og den øverste ledergruppe (direktørgruppen) i GF Forsikring a/s - herunder at forberede, planlægge og indsamle samt koordinere materialer til bestyrelsesmøderne.

Arbejdsopgaverne vil variere i spændingsfeltet mellem kalender- og mødeadministration til deltagelse i udarbejdelse af strategiske oplæg for vores administrerende direktør.

Din dagligdag vil bære præg af, at du selvstændigt og proaktivt:

 • Klargør materialer og præsentationer for vores administrerende direktør og direktørgruppen, og dermed frigør ressourcer i en travl arbejdsdag
 • Er tovholder på den øverste direktørgruppes mødeaktivitet
 • Styrer og koordinerer forberedelse, indsamling og opfølgning på materialer til bestyrelsesmøderne
 • Sikrer at bestyrelsens årshjul følges
 • Koordinerer og løser kalenderudfordringer, og optimerer dermed ledelsens dagligdag.
 • Designer processer/skabeloner, så organisationen efterfølgende selv kan løse opgaverne
 • Etablere og drive processer på tværs af organisationen som tjener til at indsamle informationer og data som beslutningsgrundlag for ledelsen i GF.

Du vil desuden deltage i møder, bl.a. sammen med vores administrerende direktør, og tager i den forbindelse notater, udarbejder referater og følger op på beslutninger fra møderne.

Kandidaten

Vi forventer, at du har:

 • En akademisk uddannelse på kandidatniveau og/eller solid erfaring på højt niveau
 • Solid erfaring med at yde ledelsessupport på øverste niveau i en organisation
 • Gode skriftlige kommunikationsevner, og flair for at udarbejde professionelle og analytisk stringente oplæg/notater tilpasset forskellige målgrupper i GF, lige fra medarbejdere til ledergruppen og bestyrelsen
 • En proaktiv profil som af egen drift følger op og sikrer at input fra organisationens bidragsydere kommer rettidigt frem i den aftalte kvalitet, så ledelsen i GF handler på et optimalt beslutningsgrundlag
 • Diplomatiske evner, organisatorisk tæft og du arbejder derfor selvsikkert på alle niveauer i en stor organisation
 • Erfaring med at arbejde selvstændigt med skiftende prioriteringer og til tider korte deadlines
 • Forståelse for at dele viden med dine kolleger, og samtidig sikre diskretion omkring fortrolige informationer, som du får kendskab til på tværs af organisationen
 • Har en høj faglig stolthed og en naturlig nysgerrighed efter at lære mere.
 • Gode dyder som ordentlighed, punktlighed og professionalisme i dig
 • Et lyst sind og er god til menneskelige relationer på mange niveauer

Du må gerne have erfaring med at håndtere opgaver imellem direktion og bestyrelse. Kendskab til en finansiel og/eller politisk styret organisation vil være en fordel, men ikke et krav.

Løn og ansættelsesvilkår
Et selvstændigt job som bringer dig tæt på beslutninger og strategiske prioriteringer i GF Forsikring.Et job, hvor du selv er med til at forme din egen hverdag og har indflydelse på indholdet. Du kommer til at arbejde sammen med engagerede og fagligt kompetente kolleger, som gerne hjælper og sparrer med dig i hverdagen.

Mulighed for at etablere en hjemmearbejdsplads og arbejde delvist på distancen, så du kan opretholde en passende balance mellem privat- og arbejdslivet.Gode og ordnede arbejdsforhold i GF-huset i Odense NV. En lukrativ pensionsordning med tilhørende sundheds- og tandforsikring.

Ansøgning
Der vil løbende blive indkaldt til samtaler.
Vedr. beskyttelse af persondata (GDPR)
Af hensyn til beskyttelse af persondata bedes du sikre, at de dokumenter, du fremsender ifm. din ansøgning, ikke indeholder følsomme persondata som f.eks. dit CPR-nummer eller oplysninger om helbredsforhold, etnisk baggrund, politisk eller religiøs overbevisning, seksuelle forhold mv.

For at beskytte dine persondata modtager vi ikke CV, ansøgning mv. via mail.

Ansøg nu
Job i virksomheden
Lignende job

Danfoss

ViaBiler A/S Vallensbækvej 71

Skatteforvaltningen, KBH, Hannemanns Allé 25
Virksomhedsinformation
ConfidenceSearch
Havretoften 4
5550
Langeskov
Praktisk information
Oprettet
16-03-2021
Udløber
08-04-2021
Kviknummer
330519286
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Administration
Stillingsbetegnelse
Direktionssekretær
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Økonomi), Ikke angivet (Kontor og administration), Ikke angivet (Ledelse), Ikke angivet (Offentlig administration), Ikke angivet (Human Resources), Ikke angivet (Administration)
Sprog
Dansk Læse/ tale
Beliggenhed