Gem annonce

Overlæge/afdelingslæge til Afdeling for Patologi, Herlev og Gentofte Hospital

Gentofte Hospital

Gentofte, Storkøbenhavn

Indrykket
23-11-2022
Kontakt
Gentofte Hospital
Kildegårdsvej 28
2900
Hellerup
Tlf
38682717
Praktisk information
Oprettet
23-11-2022
Udløber
12-12-2022
Kviknummer
331416484
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Sundhed og medicinal
Stillingsbetegnelse
Overlæge
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Sundhed), Ikke angivet (Pleje og omsorg)
Sprog
Dansk Læse/ tale

En til to stillinger som overlæge/afdelingslæge ved Afdeling for Patologi, Herlev og Gentofte Hospital er ledige til besættelse 1. januar 2023 eller snarest derefter.

Stillingen

Vi søger speciallæger i patologi, primært inden for områderne nefropatologi, neoplastisk hudpatologi og gastroenterologisk patologi. Andre interesseområder kan også være mulige.

Nefroteamet modtager medicinske nyrebiopsier fra Herlev Hospital, Nordsjællands Hospital og Roskilde Hospital. Teamet besvarer cirka 300 biopsier om året, primært udredningsbiopsier men også graftbiopsier. Der er et godt samarbejde med de nefrologiske afdelinger med hyppige konferencer og forskningssamarbejder.

Plastteam har udover diagnostisk samarbejde med plastikkirurgisk afdeling på Herlev og speciallægepraksis også forsknings- og udviklingssamarbejde med plastikkirurgisk afdeling og Center for Immunterapi.

Det gastropatologiske team betjener de gastrokirurgiske og gastromedicinske afdelinger på Herlev Hospital og Nordsjællands Hospital samt speciallægepraksis. Teamet har både diagnostisk og forskningsmæssigt fokus på kolorektalcancer og inflammatoriske tarmsygdomme. Til teamet er tilknyttet en seniorforskerstilling og en klinisk assistent.

Afdelingen

Afdeling for Patologi er karakteriseret af høj dynamik og aktivitet i hverdagen med stort fokus på faglig og teknologisk udvikling. Afdelingen er meget forskningsaktiv og har et professorat i molekylærpatologi. Afdelingen diagnosticerer vævs- og celleprøver fra Herlev og Gentofte Hospital, Nordsjællands Hospital samt fra speciallægepraksis i regionen. Afdelingen har et patologiafsnit på Gentofte Hospital, som varetager regionens brystpatologi

Der er cirka 150 ansatte i afdelingen, heraf 43 læger: 26 overlæger inkl. cheflæge, 5 afdelingslæger og 12 uddannelsessøgende læger. Desuden på AC-siden 5 molekylærbiologer og 6 ph.d.-studerende/seniorforskere.

Det lægelige arbejde er organiseret i 8 team: Dermatologi, gastroenterologi, gynækologi, hæmatologi, mamma, plastikkirurgi/ortopædkirurgi, nefropatologi og uropatologi. For hvert team er udpeget en teamoverlæge, som varetager koordinationen mellem afdelingsledelsen og de øvrige læger i teamet. De fleste speciallæger varetager arbejde inden for to teamområder, og der er således et tæt samarbejde mellem de enkelte team.

Afdelingsledelsen består pt af en konstitueret cheflæge og en chefbioanalytiker. Desuden har afdelingen et ledelsesteam bestående af afdelingsledelsen, en områdeleder for læger, den uddannelsesansvarlige overlæge, fire overbioanalytikere, områdeleder for molekylærlaboratoriet, områdeleder for portører og driftsleder for sekretariatet.

Ansøgning

Ansøgere til stillingen skal være speciallæge i patologisk anatomi og cytologi. Ansøgningen indsendes online via linket senest den 12. december. Der vil blive afholdt samtaler løbende, med ansættelse snarest derefter. Speciallægeautorisation og curriculum vitae inkl. publikationsliste bedes vedhæftet.

Bedømmelse vil ske på baggrund af ansøgerens oplysninger om egne kompetencer inden for hvert af de 7 kompetenceområder: Medicinsk ekspertise, kommunikation, samarbejde, ledelse/administration, sundhedsfremmer, akademiker og professionel (nærmere beskrivelse findes i Vejledning for faglig bedømmelse af ansøgere til overlægestillinger i Region Hovedstaden, https://www.regionh.dk/til-fagfolk/Sundhed/Sider/Faglig-bedoemmelse-af-ansoegere-til-overlaegestillinger.aspx).

Ansættelsen sker i henhold til overenskomsten indgået mellem Danske Regioner og Foreningen af Yngre Læger (afdelingslæger) eller Foreningen af Speciallæger (overlæger).

Yderligere information om stillingen kan fås ved henvendelse til konstitueret cheflæge Helle Knudsen, tlf. 3868 2717

Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ansøg nu
Virksomhedsinformation
Gentofte Hospital
Kildegårdsvej 28
2900
Hellerup
Tlf
38682717
Praktisk information
Oprettet
23-11-2022
Udløber
12-12-2022
Kviknummer
331416484
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Sundhed og medicinal
Stillingsbetegnelse
Overlæge
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Sundhed), Ikke angivet (Pleje og omsorg)
Sprog
Dansk Læse/ tale
Beliggenhed
Gem annonce