Gem annonce

Overlæge til Plastikkirurgi med ansvarsområde i brystrekonstruktion og MWL Plastik- og Brystkirurgi - Aarhus Universitetshospital

Aarhus Universitetshospital

Aarhus, Østjylland

Indrykket
18-09-2023
Kontakt
Aarhus Universitetshospital
Palle Juul-Jensens Boulevard 99
8200
Aarhus N
Tlf
92432569
Praktisk information
Oprettet
18-09-2023
Udløber
06-10-2023
Kviknummer
331578272
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Sundhed og medicinal
Stillingsbetegnelse
Overlæge
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Sundhed)
Sprog
Dansk Læse/ tale

En overlægestilling i Plastikkirurgi ved Plastik- og Brystkirurgi, Aarhus Universitetshospital er ledig til besættelse 1. november 2023 eller efter aftale. 

Plastik- og Brystkirurgi på AUH har højt specialiseret behandlingsfunktion for patienter fra hele Region Midt og delvist Region Nord. Dertil patienter med Hoved- og regionsfunktion. Vi dækker hele Region Midt der omfatter ca. 1,3 million borgere. Afdelingens satellitfunktion i Gødstrup forestår hovedfunktionsbehandling af patienter, fra den vestlige del af Region Midtjylland. Ansættelse er med ansvar for brystrekonstruktion og MWL i samarbejde med øvrige speciallæger i de to områder. Overlægen referer til afdelingsledelsen og stillingen er med vagtforpligtigelse.

Hovedansvarsområdet for den kommende overlæge er brystrekonstruktion og MWL. Det forventes at du, i tværfagligt samarbejde med sekretærer og sygeplejersker løbende er med til at tilrettelægge og implementerer, patientvenlige forløb i hovedansvarsområder under hensyn til ressourcer. 

Du deltager sammen med de øvrige speciallæger i vagter. Vagtbetegnelse er tilkaldevagt fra bolig.

Vi forventer at du besidder gode samarbejdsevner, deltager aktivt i uddannelse af yngre læger og styrker forskningssamarbejde i egen afdeling med alle personalegrupper og på tværs af afdelinger. Dertil erfaring og kompetencer inden for de plastikkirurgiske ansvarsområder og de syv lægeroller. Vi forventer desuden, at du deltager i Gødstrup-funktionen.

Ansøgere med forskningserfaring og ledelseserfaring prioriteres.

Oplysning om stillingen og funktions- og opgavebeskrivelse kan rekvireres ved henvendelse til Cheflæge Birgitte Jul Kiil mobil: 9243 2569 eller e-mail: birgkiil@rm.dk

Ansøgning udfærdiget efter de 7 lægeroller samt et kronologisk CV fremsendes elektronisk. 

Ansøgningsfrist d. 6. oktober 2023

Ansættelsessamtaler finder sted 10. oktober 2023 fra kl. 14.00 eller efter særlig aftale.

Løn- og ansættelsesforhold i henhold til gældende overenskomst. Ansættelsen er betinget af en tilfredsstillende børneattest og en tilfredsstillende autorisation. 

Der henvises til Region Midtjyllands ”Retningslinjer for faglig bedømmelse af ansøgere til speciallægestillinger i Region Midtjylland”. Ansøgeren vil blive bedømt efter de syv roller/kompetenceområder for en speciallæge og ansøgning skal være bilagt Region Midtjyllands skema til ”Bedømmelse af lægefaglige kompetencer for ansøger til stilling som speciallæge i Region Midtjylland” 

Faglig bedømmelse af ansøgere til speciallægestillinger, regional retningslinje

 

 

Stillingen er som udgangspunkt en fuldtidsstilling.

Da Region Midtjylland løbende gennemfører besparelser og omorganiseringer, vil medarbejdere i omplacering, der søger stillingen, have fortrinsret.

Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ansøg nu
Virksomhedsinformation
Aarhus Universitetshospital
Palle Juul-Jensens Boulevard 99
8200
Aarhus N
Tlf
92432569
Praktisk information
Oprettet
18-09-2023
Udløber
06-10-2023
Kviknummer
331578272
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Sundhed og medicinal
Stillingsbetegnelse
Overlæge
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Sundhed)
Sprog
Dansk Læse/ tale
Beliggenhed
Gem annonce