Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Overlæge til nyt almenpsykiatrisk sengeafsnit - Psykiatrisk afdeling i Vejle

Psykiatrisk Afdeling Vejle

Vejle, Syd- og Sønderjylland

Indrykket
02-08-2020
Kontakt
Psykiatrisk Afdeling Vejle
Nordbanen 5
7100
Vejle
Tlf
30525739
Praktisk information
Oprettet
02-08-2020
Udløber
25-08-2020
Kviknummer
330294349
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Sundhed og medicinal
Stillingsbetegnelse
Overlæge
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Sundhed)
Sprog
Dansk Læse/ tale

Har du lyst til at være med til at sætte præg på en organisation under forandring? Du vil blive overlæge på et helt nyt almenpsykiatrisk sengeafsnit med et spændende fokus på mennesker med dobbeltdiagnoser og med et specielt fokus på medicinnedtrapning. Da det er en helt ny afdeling du vil blive leder for, vil du kunne være med til at sætte faglig retning og udvikle kulturen. Du vil som overlæge i sengeafsnittet indgå i et ledermakkerskab sammen med afdelingens funktionsleder/afdelingssygeplejerske. Den 1. november 2020 udvider Vejle psykiatrisk afdeling med det nye almenpsykiatriske sengeafsnit, afsnit 05. Det bliver en afdeling med fokus på tværfaglighed indsats, hvor man kommer rundt om det hele menneske ud fra både psykologiske, sociale, somatiske og farmakologiske forhold. Du vil blive leder af engagerede initiativrige medarbejdere og du vil indgå i den samlede ledergruppe under Psykiatrisk afdeling, Vejle. Der er rig mulighed for at være med til at skabe retning både i det nye sengeafsnit, men også i hele Psykiatrisk Afdeling i Vejle.

Om Psykiatrisk afdeling i Vejle:

Psykiatrisk afdeling i Vejle er beliggende i smukke omgivelser og i nybyggede og moderne bygninger fra 2017.

Vores nybyggede afdeling rummer arealer for fysisk aktivitet, integration af natur, sansestimulering og afprøvning af lys som en del af behandlingen. Ud over afsnit 05 med 15 sengepladser, rummer de nye rammer også et psykose afsnit med 30 sengepladser, et affektiv afsnit med 30 sengepladser, et ældre afsnit med 16 senge, samt psykiatrisk akutmodtagelse (PAM). Alle fire senge afsnit fungerer som integrerede afsnit. Derudover er der Den Mobile Skadestue og Akut Udrykningsteam. Psykiatrisk afdeling i Vejle har 3 lokalpsykiatrier i henholdsvis Kolding, Fredericia og Vejle. Lokalpsykiatrierne har forskellig størrelse og organisering, men der tilbydes:

Udrednings- og behandlingsteam

Team for ikke-psykotiske lidelser

OPUS

Almenpsykiatriske teams

Team for gerontopsykiatri og demens

Team for Oligofreni

I afdelingen er ansat ny ledende overlæge og der er ansat flere nye overlæger i afdelingen. I psykiatrien i Vejle er der visioner og mod til at prøve nye ting af. Der er stor fokus på det gode arbejdsmiljø, forebyggelse af tvang, samarbejde på tværs (både med kommuner, de somatiske afdelinger, patienter og pårørende) og høj faglighed. Der er bl.a. sat massivt ind på uddannelse og supervision.

Om det nye sengeafsnit:

Afsnittet skal etableres fra bunden af, hvorfor der vil være mulighed for at være med til at sætte sit præg på afsnittets opbygning og udvikling. Det vil blive et afsnit som primært skal modtage patienter med dobbeltdiagnostiske problematikker, samt et afsnit hvor der vil blive arbejdet intensivt med medicinnedtrapning/udtrapning (og dette er ikke kun dobbeltdiagnoser, men psykiatriske grundlidelser i mere bred forstand). Der vil blive 15 integrerede åbne/lukkede sengepladser. Sengeafsnittet vil have en bred sammensætning i personalegruppen bestående af sygeplejersker, assistenter, social pædagoger, ergoterapeuter, fysioterapeuter, socialrådgiver, farmaceuter, medarbejder med brugerbaggrund, og læger. Du vil få et både meningsfuldt og varierende arbejde, hvor faglighed og udvikling prioriteres højt. Der vil være en helhedsorienteret sygepleje, med fokus på egen patientens egen recovery. Det tværfaglige arbejde sikrer både en bredere pallette af behandlingsmetoder men også større sikkerhed for at opnå den gode udskrivning og overgang. Der arbejdes med Safewards som led i forebyggelse af tvang og der er fokus på løbende undervisning, kurser, samt fast supervision.

Kan du identificere dig med ovenstående, så gå ikke glip af muligheden for at være med på holdet fra starten af. Det er en unik mulighed for at sætte præg på hvilken retning psykiatrien skal bevæge sig.

Vi tilbyder:

  • Ansættelse i et spændende nyt sengeafsnit.
  • Mulighed for at få indflydelse på både organisering og indhold.
  • Deltagelse i ny Ledergruppe i afdelingen.
  • Samarbejde med veluddannet personale der arbejder både monofagligt og tværfagligt.
  • Mulighed for deltagelse i relevante kurser
Vi søger:

Vi søger en speciallæge i psykiatri, som:

  • Har en bred psykiatrisk erfaring.
  • Gerne har erfaring fra misbrugsområdet eller/og har god psykofarmakologisk viden.
  • Kan arbejde tværfagligt og har gode samarbejdsevner.
  • Har lyst til at være en aktiv del af en organisation i forandring og udvikling.
  • Har et vist kendskab til arbejdet i et akut sengeafsnit.
Stillingen er med deltagelse i bagvagtslaget.

Krav til ansøgning:

Ansøgningen skal indeholde følgende: cpr.nr., eksamensår og resultat samt tidligere ansættelser. Derudover bør ansøgningen indeholde oplysninger vedrørende opnåede kompetencer i relation til de 7 kvalifikationer, som kræves af ansøgere til overlægestillinger, jf. Sundhedsstyrelsens vejledning nr. 62 af 25. juli 2005:

Ansøgningen bedes opstillet herefter:

Den medicinske ekspert

• Kommunikator

• Samarbejder

• Leder/administrator

• Sundhedsfremmer

• Akademiker

• Professionel

Løn og ansættelsesforhold: sker i henhold til indgåede aftaler mellem Danske Regioner og Foreningen af speciallæger/FAS

Stillingen er omfattet af lokal løndannelse

Ansøgningsfrist: 04.09.2020

Ansættelsessamtaler afholdes torsdag den 10.09 om eftermiddagen.

Yderligere information

Har du spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kontakte ledende overlæge Mikkel Rasmussen på telefonnummer 99 44 75 02.

Ansøg nu
Job i virksomheden
Virksomhedsinformation
Psykiatrisk Afdeling Vejle
Nordbanen 5
7100
Vejle
Tlf
30525739
Praktisk information
Oprettet
02-08-2020
Udløber
25-08-2020
Kviknummer
330294349
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Sundhed og medicinal
Stillingsbetegnelse
Overlæge
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Sundhed)
Sprog
Dansk Læse/ tale
Beliggenhed