Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Overlæge til Hjertesygdomme, Aarhus Universitetshospital

Region Midtjylland

Aarhus, Østjylland

Indrykket
23-09-2020
Kontakt
Region Midtjylland
Palle Juul-Jensens Boulevard 99
8200
Aarhus N
Praktisk information
Oprettet
23-09-2020
Udløber
30-09-2020
Kviknummer
330336501
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Sundhed og medicinal
Stillingsbetegnelse
Overlæge
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Sundhed)
Sprog
Dansk Læse/ tale

En stilling som overlæge ved Region Midtjylland med tjeneste ved Hjertesygdomme, Aarhus Universitetshospital er ledig til besættelse snarest. Stillingen er knyttet til et samtidigt opslået professorat som lærestolsprofessor.

Vi søger en overlæge med en stærk faglig og personlig profil, til at stå i spidsen for Hjertesygdommes Forskningsenhed, hvor ambitionen er, at alle faggrupper laver forskning. Overlægen indtræder som betydningsfuld medspiller i afdelingsledelsen sammen med oversygeplejersken og den ledende overlæge. Ambitionen for afdelingen er at være en kardiologisk spydspids, regionalt, nationalt og internationalt

Du er speciallæge i kardiologi, og aktivt engageret i patientbehandling. Du skal, i samarbejde med afdelingens øvrige speciallæger, deltage i afdelingens kliniske funktion, og medvirke til at afdelingen fortsat er i front med forskning, klinisk udvikling og uddannelse.
Du har dokumenteret videnskabelig uddannelse og erfaring. Du bidrager med fremragende samarbejdsevner både internt og eksternt, og kan medvirker til at realisere afdelingens vision om, at patientens behov kommer først – og vi lykkes gennem samarbejde

Vi tilbyder et job, hvor du sammen med oversygeplejersken og den ledende overlæge bliver en del af afdelingsledelsen for en afdeling med et stort antal funktioner på højt specialiseret niveau, regionalt niveau og hovedfunktionsniveau. Afdelingen har et engageret og professionelt personale, som gerne indgår i et dialogbaseret samarbejde. Sammen med afdelingsledelsen skaber du rammer, som understøtter undervisning og forskning på højt internationalt niveau.

Afdelingen har ca. 410 fuldtidsstillinger, heraf 76,5 læger, hvor de 53 er speciallæger. Afdelingen har 1 ledende professor samt 10 professorer.

Budgettet er samlet på ca. 400 mio. kr. årligt.

Afdelingen deltager i undervisning af medicinske studenter og yngre læger i uddannelsesstillinger, og det forventes, at overlægen deltager heri.

Overlægeansættelsen er efter overenskomsten for overlæger, der beklæder et klinisk professorat. Der forudsættes ligelig vægt mellem den universitære og den kliniske ansættelse (”50/50”). Ansættelsen er betinget af en tilfredsstillende børneattest og en tilfredsstillende autorisation.

Den faglige bedømmelse af ansøgere vil ske på baggrund af ansøgerens oplysninger om egne kompetencer indenfor hver af de 7 lægeroller. Ansøgningen bør være udfærdiget under hensyntagen til Region Midtjyllands retningslinjer for faglig bedømmelse af ansøgere til speciallægestillinger, således at der sammen med ansøgningen indsendes udfyldt skema til bedømmelse af lægefaglige kompetencer. Skema kan hentes her og bedes udfyldt.

Funktions- og stillingsbeskrivelse kan rekvireres hos oversygeplejerske Rikke Degn på rikpeder@rm.dk

Se yderligere information om Aarhus Universitetshospital og Hjertesygdomme.

Det opslået professorat som lærestolsprofessor, kan ansøges via dette link.

Ansøgningen til overlægestillingen sendes via nedenstående link. Der vil blive sendt en kvittering ved modtagelse af ansøgning.Da Region Midtjylland løbende gennemfører besparelser og omorganiseringer, vil medarbejdere i omplacering, der søger stillingen, have fortrinsret til samtale.

Ansøg nu
Lignende job

Novo Nordisk A/S

UBER DENMARK SOFTWARE AND DEVELOPMENT ApS

UBER DENMARK SOFTWARE AND DEVELOPMENT ApS
Virksomhedsinformation
Region Midtjylland
Palle Juul-Jensens Boulevard 99
8200
Aarhus N
Praktisk information
Oprettet
23-09-2020
Udløber
30-09-2020
Kviknummer
330336501
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Sundhed og medicinal
Stillingsbetegnelse
Overlæge
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Sundhed)
Sprog
Dansk Læse/ tale
Beliggenhed