Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Overlæge til Fælles Akut Modtagelse, Sydvestjysk Sygehus

Sydvestjysk Sygehus

Esbjerg, Syd- og Sønderjylland

Indrykket
23-08-2019
Kontakt
Sydvestjysk Sygehus
Finsensgade 35
6700
Esbjerg
Tlf
79182000
Praktisk information
Oprettet
23-08-2019
Udløber
06-09-2019
Kviknummer
330077637
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Sundhed og medicinal
Stillingsbetegnelse
Overlæge
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Sundhed)
Sprog
Dansk Læse/ tale

Vil du med i et team, som skal udvikle og konsolidere den Fælles Akut Modtagelse (FAM) på Sydvestjysk Sygehus?

Du skal være med til at præge udviklingen i et yderst dynamisk miljø, hvor der kræves stort engagement, omstillingsparathed og vedholdenhed.

FAM:
Afdelingen modtager ca. 55.000 akutte patienter til samtlige specialer på sygehuset inkl. skader (Ca. 30.000 årligt). Afdelingen med 63 senge ligger samlet i stueetagen centralt på sygehuset i helt nyindrettede lokaler. Staben består af ca. 200 engagerede medarbejdere. Se mere her.

Opgaven:
Det daglige arbejde udmøntes i meget tæt samarbejde med sygehusets øvrige afdelinger, hvor samarbejde på tværs mellem både specialer og personalegrupper både prioriteres og praktiseres. Skadestuearbejdet varetages af behandlersygeplejersker med støtte fra afdelingerne, ved behov, til de mere komplicerede skader.

Du forventes at have bred klinisk erfaring, enten som læge i et relevant speciale eller akutmedicinske kompetencer opnået på anden vis, så du kan være med til at præge udviklingen på afdelingen.

Ud over at deltage i den løbende patientbehandling, skal du være med til at koordinere patientforløbene, så de forbliver hurtige, relevante og fyldestgørende. Med den store spredning i opgaverne er der gode muligheder for at pleje særlige interesseområder. Hvis der er ønske om at vedligeholde kompetencer i et eventuelt speciale, er der mulighed for at aftale funktion 1 – 2 dage andetsteds i huset.

Vi forventer, at ansøgeren vil bidrage til at fastholde afdelingens rigtigt gode uddannelsesmiljø (Pris for landets bedste uddannelsesafdeling 2014) ved at engagere sig i supervision og udmøntning af de yngre lægers videreuddannelse. Egne behov for supplerende kompetenceudvikling vil blive tilgodeset.

Nærmere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til ledende oversygeplejerske Jette Kynde Schøtz eller ledende overlæge Alice Skovhede Nielsen.

Ansøgningsfrist er fredag d. 6. september 2019, gerne med tiltrædelse snarest eller efter aftale. Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til relevant overenskomst. Ansøgningen skal udformes, så de 7 kompetencer kan vurderes. (se vedhæftede skema) Ansøgning og CV sendes elektronisk via nedenstående link.

Om Sydvestjysk Sygehus:
Sydvestjysk Sygehus er et veldrevet akutsygehus med høj faglighed for det sydvestjyske område i Region Syddanmark. Sygehuset har aktiviteter i henholdsvis Esbjerg og Grindsted samt en veneklinik i Brørup: Sydvestjysk Sygehus rummer de fleste kliniske specialer på et højt fagligt niveau sammen med en udbygget og moderne diagnostisk funktion. Der behandles ca. 40.000 indlagte patienter om året, og der gennemføres ca. 285.000 ambulante besøg på årlig basis. Sygehuset er i en positiv udvikling med en fortsat ambition om at være et effektivt og imødekommende sygehus valgt af patienterne. Det er Danmarks 5. største akutsygehus med en nybygget og velfungerende FAM, som fordrer en høj grad af tværgående aktivitet og samarbejde for at opnå optimalt patientfokus og effektive patientforløb. Der er mange spændende aktiviteter i gang på sygehuset: der bygges ny sengebygning, som tænkes struktureret anderledes, der arbejdes med patient- og pårørende involvering, kvalitets og forbedringsarbejdet vægtes højt, herunder indgår Sydvestjysk Sygehus i den Syddanske forbedringsmodel.

På Sydvestjysk Sygehus tænker vi i hele mennesker. Så som vores nye overlæge/afdelingslæge vil du opleve, at vi både har fokus på dig og din faglige karriere, men også på, hvad der gør det interessant for resten af din familie, at bo i Danmarks 5. største by, Esbjerg. Se f.eks. mere om karrieremuligheder og tilflytterservice på www.businessesbjerg.comAnsøg nu
Virksomhedsinformation
Sydvestjysk Sygehus
Finsensgade 35
6700
Esbjerg
Tlf
79182000
Praktisk information
Oprettet
23-08-2019
Udløber
06-09-2019
Kviknummer
330077637
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Sundhed og medicinal
Stillingsbetegnelse
Overlæge
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Sundhed)
Sprog
Dansk Læse/ tale
Beliggenhed