Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Overlæge på Afdeling for Kvindesygdomme, Graviditet og Fødsler med tilknytning til Urogynækologi, Herlev

Herlev Hospital

Herlev, Storkøbenhavn

Indrykket
27-07-2020
Kontakt
Herlev Hospital
Herlev Ringvej 75
2730
Herlev
Tlf
38689528
Praktisk information
Oprettet
27-07-2020
Udløber
16-08-2020
Kviknummer
330290582
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Sundhed og medicinal
Stillingsbetegnelse
Overlæge
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Sundhed)
Sprog
Dansk Læse/ tale

Ved Afdeling for Kvindesygdomme, Graviditet og Fødsler, Herlev og Gentofte Hospital, er en overlægestilling ledig til besættelse fra 011020, eller snarest derefter.

Afdelingen har fem kliniske funktionsområder:

Gynækologien er inddelt i:

  • Gynækologisk klinik
  • Urogynækologisk klinik
  • Reproduktionsmedicinsk klinik
Obstetrikken er inddelt i:

  • Obstetrisk klinik med fødegang, in house fødeklinik, fødemodtagelse, svangre ambulatorium og svangre- barselsgang
  • Føtalmedicinsk klinik


Herlev´s Afdeling for Kvindesygdomme, Graviditet og Fødsler er en meget stor afdeling med aktivitet inden for både urogynækologi, benign gynækologi, visse områder af onkogynækologi, HBOC udredning og opfølgning, vulvalidelser, en stor reproduktionsmedicinsk klinik samt på det obstetriske område cirka 5600 fødsler årligt og tilhørende stor føtalmedicinsk klinik.


Urogynækologi:
Urogynækologisk Klinik er en af landets største med godt 2000 patienter pr. år, og dækker hele spektret af urogynækologiske sygdomme. Afdelingen har højt specialiserede urogynækologiske funktioner; herunder analinkontinens, vesikovaginale fistler samt uretrale divertikler med videre jævnfør Specialevejledning for Gynækologi og Obstetrik 2017. Afdelingen varetager yderligere en del urogynækologiske regionsfunktioner; herunder TVT/TOT og recidivprolaps. Der er formelt samarbejde med Urologisk og Gastroenterologisk afdeling vedr. OASIS-patienter og Gynækologisk Obstetrisk Afdeling, Hillerød vedrørende Botox-behandling af OAB-patienter. Der er for tiden tilknyttet 2 ph.d.-studerende. Klinikken er involveret i såvel nationalt som internationalt samarbejde vedrørende forskning og udvikling. Der er GCP-certificeret forskningssygeplejerske.
Der forventes tæt samarbejde med både obstetrik særligt med henblik på sphinchterruptur samt gynækologisk klinik.
Afdelingen har regions- og højt specialiserede funktioner inden for det obstetriske område herunder OASIS.

Udover varetagelse af kliniske opgaver, prioriterer afdelingen i de kommende år at styrke den gynækologisk og obstetrisk relaterede udvikling og forskning.

Gynækologisk Obstetrisk Afdeling har i alt ansat 68 - 70 læger; der udgøres af 1 ledende overlæge, 2 professorer, 2 forskningslektorer samt vekslende sammensætning i speciallægebemandingen. Endvidere er ansat 25-30 uddannelseslæger på alle niveauer.
Afdelingen er en del af Københavns Universitet og har udover professorer og forskningslektorer ansat 6 -7 kliniske lektorer samt ph.d.-studerende.

På lederniveau er afdelingen organiseret med afsnitsledelser bestående af 1-2 overlæger i et tværfagligt samarbejde med mellemledere på sygeplejerske eller jordemoderniveau.


Kvalifikationer:

  • Ansøgeren skal være speciallæge i gynækologi og obstetrik
  • Ansøger skal have fungeret i 5 år som afdelingslæge
  • Ansøger skal være forskningsaktiv med ønske om at fortsætte
  • Ansøger skal kunne varetage gynækologisk bagvagtsfunktion på en travl afdeling, der indeholder al slags gynækologi og obstetrik
Vi kan tilbyde:
En afdeling i udvikling og forandring i de kommende år, hvor urogynækologisk klinik er førende i landet. Vi har således landets største urogynækologiske klinik med tilhørende højt specialiseret funktion og pågående forskning på OASIS området med mulighed for samarbejde på højt niveau.

Arbejdstilrettelæggelse:
Stillingen indebærer cirka 10 - 12 skiftet 2-holds drift med aften/nattevagt (såkaldt rådighedsvagt fra vagtværelse) i en struktur med to forvagter samt to bagvagter (en obstetrisk og gynækologisk) aften/nat, samt yderligere en mellemvagt kl. 13 – 21 hverdage og kl. 8 -18 i weekend og SH. Stillingen fordrer yderligere cirka 5 skiftet dagarbejde i weekenden. Aktuelt arbejdes ud fra 16 ugers arbejdstilrettelæggelse, hvor man møder ind til A/N vagt kl. 17.30.


Ansættelse sker i henhold til gældende overenskomst mellem Danske Regioner og Foreningen af Speciallæger.


Nærmere oplysninger om stillingen kan fås hos ledende overlæge Helle Ejdrup Bredkjær, på telefon: 38682627, mobil: 2913 6089 eller via e-mail helle.ejdrup.bredkjaer.01@regionh.dk.


Ansøgningen skal stiles til den ledende overlæge og udfærdiges i henhold til Sundhedsstyrelsens beskrivelse af de 7 lægeroller (se www.sst.dk).


Ansøgning med curriculum vita sendes via link på nærværende side.


Ansøgningsfrist: 160820

Ansøg nu
Virksomhedsinformation
Herlev Hospital
Herlev Ringvej 75
2730
Herlev
Tlf
38689528
Praktisk information
Oprettet
27-07-2020
Udløber
16-08-2020
Kviknummer
330290582
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Sundhed og medicinal
Stillingsbetegnelse
Overlæge
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Sundhed)
Sprog
Dansk Læse/ tale
Beliggenhed