Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Overlæge nedre kirurgi

Sygehus Lillebælt, Vejle Sygehus

Vejle, Syd- og Sønderjylland

Indrykket
20-09-2023
Kontakt
Sygehus Lillebælt, Vejle Sygehus
Beriderbakken 4
7100
Vejle
Tlf
79405022
Praktisk information
Oprettet
20-09-2023
Udløber
04-10-2023
Kviknummer
331578445
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Sundhed og medicinal
Stillingsbetegnelse
Overlæge
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Sundhed)
Sprog
Dansk Læse/ tale

Overlæge – nedre kirurgi

Organkirurgisk Afdeling, Vejle Sygehus

En overlægestilling opslås ved Organ- og Plastikkirurgisk Afdeling, Sygehus Lillebælt Vejle med tiltrædelse snarest muligt efter nærmere aftale.

Sygehus Lillebælt (SLB) består af sygehusene i Kolding, Vejle og Middelfart, og sygehusmatriklerne har en overordnet indbyrdes opgavefordeling, så Kolding varetager den kirurgiske akutfunktion, og Vejle Sygehus er kræft- og specialistsygehuset i SLB. Organ- og Plastikkirurgisk Afdeling i Vejle er inden for den elektive organkirurgi særligt fokuseret på tarmkræft og brystkræft, ligesom der er en betydelig endoskopisk aktivitet. Vi udfører over 7.000 skopier årligt med hovedvægten på nedre skopi. Afdelingen har siden 2015 lagt stor vægt på anvendelse og udvikling af robotkirurgi ved kolorektalcancer og udfører aktuelt over halvdelen af colonresektionerne og en del af rectumresektionerne på robot. De øvrige rectumresektioner udføres hovedsagelig ved TaTME, som også er et udviklingsområde i afdelingen. Vi har flere regionsfunktioner i afdelingen, bl.a. EMR/ESD i rectum og kirurgi for inflammatorisk tarmsygdom, ligesom vi sammen med Onkologisk Afdeling varetager den højt specialiserede funktion udredning og behandling af analcancer. Afdelingen lægger stor vægt på effektive og smidige pakkeforløb med god sammenhæng og kontinuitet i forløbene, og på tæt multidisciplinært samarbejde om patienterne. Der er en betydelig forskningsaktivitet inden for såvel nedre mave-tarmkirurgi som mamma- og plastikkirurgi, og afdelingen har to professorer, to post docs og flere Ph.D. forløb. Sammen med de øvrige afdelinger i det kolorektale MDT indgår vi i det regionale Center of Excellence for tarmkræft. Endelig varetager afdelingen den regionale sekretariatsfunktion for tarmkræftscreeningen.

Vagtarbejdet er tilrettelagt med døgndækkende bagvagt, suppleret i vagttiden med forvagt i tilstedeværelsesvagt (dækkes af Urologisk Afdeling) og kolorektaloverlæge i beredskabsvagt. Vagtbelastningen er relativt beskeden, da afdelingen kun modtager akutte indlæggelser relateret til kræft eller forløb i eget afsnit. Overlægen vil i dagtid indgå i teamet af overlæger med funktioner inden for den maligne nedre mave-tarmkirurgi såsom skopi, ambulatorium og operation, men forventes derudover at indgå i bagvagtslaget. Der vil være mulighed for deltidsansættelse efter nærmere aftale.

Vi søger en speciallæge i kirurgi, som vil bidrage i et specialiseret og professionelt team, der arbejder tæt sammen om at yde det bedste for den enkelte patient. Der forventes dokumenteret erfaring og interesse for kurativ og palliativ kræftkirurgi, især for tarmkræft i fremskredent stadium.

Afdelingen og sygehuset er præget af en stærk kultur og stærke værdier, baseret på princippet ”Patienten først”. Overlægen skal acceptere og udleve disse værdier i sit virke som kulturbærer og rollemodel i afdelingen, ligesom gode evner for samarbejde og kommunikation, også med alvorligt syge mennesker, er et must.

Afdelingen har en uformel tone, hvor der sættes pris på humor og overskud. Der er et godt kollegialt samarbejde og altid mulighed for hjælp og supervision ved behov.

Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst med FAS.

Har du spørgsmål til ovenstående, er du velkommen til at kontakte cheflæge Hans B. Rahr, Vejle, hans.rahr@rsyd.dk, tlf. 7940 5603.

Ansøgningsfrist: onsdag den 4. oktober 2023 kl. 12:00. Samtaler den 9. oktober kl. 15 eller efter nærmere aftale.

For at give din ansøgning den bedste behandling bedes du søge stillingen ved at benytte knappen "søg" nedenfor.

Ansøg nu
Virksomhedsinformation
Sygehus Lillebælt, Vejle Sygehus
Beriderbakken 4
7100
Vejle
Tlf
79405022
Praktisk information
Oprettet
20-09-2023
Udløber
04-10-2023
Kviknummer
331578445
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Sundhed og medicinal
Stillingsbetegnelse
Overlæge
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Sundhed)
Sprog
Dansk Læse/ tale
Beliggenhed