Gem annonce

Overlæge, Medicinsk afdeling, Klinik Medicin og Akut, Aalborg Universitetshospital, Thisted

Region Nordjylland

Thisted, Nordjylland

Indrykket
04-05-2021
Kontakt
Region Nordjylland
Højtoftevej 2
7700
Thisted
Tlf
40403383
Praktisk information
Oprettet
04-05-2021
Udløber
30-05-2021
Kviknummer
330629950
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Sundhed og medicinal
Stillingsbetegnelse
Overlæge
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Sundhed)
Sprog
Dansk Læse/ tale


En stilling som vagtbærende overlæge til Medicinsk afdeling i Thisted er ledig til besættelse pr. 1. august 2021 eller efter aftale.

Vi søger en speciallæge med dansk autorisation og flydende danskkundskaber. Ansøger skal være speciallæge i almen medicin, intern medicin og/eller intern medicinsk grenspeciale.

Ansøger skal have lyst og evner til at samarbejde på tværs af specialer og være god til at håndtere pressede situationer – og i stand til at holde en god tone og have overblik i alle situationer.
Desuden skal ansøger være god til kommunikation, besidde gode tværfaglige samarbejdsevner samt have interesse for undervisning. En god portion humor er ligeledes et must.

Thisted Medicin og Akut har en Akutmodtagelse, et Akut sengeafsnit samt et intern medicinsk sengeafsnit med et palliation- og neurorehabiliteringsafsnit. Afdelingen har status som uddannelsessted for KBU-læger og andre læger i uddannelsesforløb. Du skal medvirke aktivt som vejleder i uddannelsen af yngre læger og studerende. Du skal deltage aktivt i afsnittets udviklings- og kvalitetsarbejde, KBU-lægerne indgår i et forvagtslag med seniorlæger som bagvagter. Desuden er der anæstesiologiske og gynækologisk-obstetriske læger i tilstedeværelsesvagt. Vi har egne sygeplejersker og kliniske sekretærer.
Der er i foråret 2021 etableret et Forskningscenter i Thisted med egen forskningsledelse med reference til forskningschefen på Aalborg UH.

Vi tilbyder et spændende arbejdsmiljø i klinikken og et sygehus, der udvikler kontinuerlige kompetencer inden for modtagelse og terapi af de akutte patienter. Vi råder over en ny klinik med moderne udstyr og spændende videreuddannelse i regionen.
  
Thisted Medicin og Akut er en del af Aalborg Universitetshospital. Klinikken er ledet af en klinikchef, en viceklinikchef, og lokalt af en ledende overlæge, afsnitsledende sygeplejersker og afsnitssekretær – ledelsen foregår dialog baseret i et fælles ledelsessystem.

Løn- og ansættelsesvilkår iht gældende overenskomst mellem Danske Regioner og Foreningen af Speciallæger. 

Nærmere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til overlæge Suheil Andreas Salamon, s.salamon@rn.dk eller ledende overlæge Lene Birket-Smith tlf. 20534405.

Ansøgning skal udfyldes i henhold til de 7 lægeroller, og der vil blive indhentet referencer.
 

Om Region Nordjylland
Region Nordjylland leverer velfærd til omkring 590.000 nordjyder inden for sundhed, regional udvikling og det specialiserede socialområde. Vi er ca. 15.000 medarbejdere om opgaven, heraf 90 % inden for sundhed. Vi vil skabe et godt liv for alle nordjyske borgere og et sammenhængende Nordjylland. Vi gør digital kontakt med sundhedsvæsnet til et nemt og naturligt valg for nordjyderne. Læs mere om regionen på www.rn.dk.

Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ansøg nu
Virksomhedsinformation
Region Nordjylland
Højtoftevej 2
7700
Thisted
Tlf
40403383
Praktisk information
Oprettet
04-05-2021
Udløber
30-05-2021
Kviknummer
330629950
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Sundhed og medicinal
Stillingsbetegnelse
Overlæge
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Sundhed)
Sprog
Dansk Læse/ tale
Beliggenhed
Gem annonce