Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Overenskomstansat sognepræst i Egernsund pastorat, Sønderborg provsti, Haderslev Stift

HADERSLEV STIFT

Haderslev, Syd- og Sønderjylland

Indrykket
12-09-2023
Kontakt
HADERSLEV STIFT
Vestergade 57
6580
Vamdrup
Tlf
745220225
Praktisk information
Oprettet
12-09-2023
Udløber
02-10-2023
Kviknummer
331577972
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Kultur og kirke
Stillingsbetegnelse
Præst
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Kunst, kultur og sport), Ikke angivet (Land-, skov- og havebrug), Ikke angivet (Energi), Ikke angivet (Konsulent og rådgivning)
Sprog
Dansk Læse/ tale

Stillingen som overenskomstansat sognepræst i Egernsund Pastorat, Sønderborg Provsti skal besættes midlertidigt. Ansættelsen sker for en 4-årig periode.

Ud over sognepræstestillingen i Egernsund Pastorat er der en forpligtelse til at yde bistand på 30 % til Bov Pastorat. Vedr. denne forpligtelse vil der blive udarbejdet et regulativ, som nærmere forklarer, hvad bistanden indebærer.

Stillingen er en fuldtidsstilling.

Som ny sognepræst får du et introduktionsforløb, hvor du får en mentor, der guider dig igennem i den første tid i embedet og sætter dig nærmere ind i de forskellige arbejdsopgaver, der er for en præst.

I Præsteforeningen medlemsblad kan du læse embedsbeskrivelsen fra menighedsrådet. Her kan du læse om sognet / pastoratet og om, hvilke tanker, menighedsrådet gør sig om det ledige embede.

Har du lyst til at læse mere om Egernsund Sogn og hvordan kirkelivet m.v. er i sognet, kan vi anbefale, at du orienterer dig på sognets hjemmeside:
Link til sognets hjemmeside: https://www.egernsund-kirke.dk/

Embedsbeskrivelsen kan du også læse på Haderslev Stifts hjemmeside https://www.haderslevstift.dk/aktuelt/ledige-stillinger

Ansættelse og aflønning sker i henhold til den gældende overenskomst for akademikere i staten med tilhørende protokollat.

Ud over selve lønnen ydes et rådighedstillæg med et afrundet grundbeløb pr. 31. marts 2012 for en fuldtidsstilling på kr. 43.000,00 årligt. Ved deltidsansættelse vil der ske beregning af tillægget i forhold til ansættelseskvoten.

Du vil også få et særligt tillæg med et afrundet grundbeløb pr. 31. marts 2012 på kr. 11.100,00 årligt for en fuldtidsstilling. Ved deltidsansættelse vil der ske beregning af tillægget i forhold til ansættelseskvoten.

Stillingen er omfattet af reglerne om Ny Løn, hvorfor det er muligt at ønske en lønforhandling.

Der er ikke knyttet nogen tjenestebolig til stillingen.

Det forudsættes, at ansøgere har kørekort til almindelig bil (B) og er villig til at bruge egen bil i jobbet.

Er du endnu ikke ordineret, bedes du sende kopi af eksamenspapirer og attest fra Pastoralseminariet sammen med din ansøgning.

Hvis du indstilles til stillingen, vil der blive indhentet børneattest.

Både mænd og kvinder opfordres til at søge stillingen.

Er du interesseret i stillingen og ønsker at sende en ansøgning, bedes du kontakte både menighedsråd og provst for at aftale et tidspunkt for et besøg og en samtale, inden ansøgningsfristen udløber.

Er det første gang du søger embede, bedes du kontakte biskoppens sekretær for at aftale et tidspunkt for en samtale med biskop Marianne Christiansen, inden menighedsrådet afholder orienteringsmøde.

Ansøgningen skal stiles til Kirkeministeriet, men skal sendes til biskoppen over Haderslev Stift pr. mail til: kmhad@km.dk og ansøgningen skal være biskoppen i hænde senest opslagets udløbsdato kl. 15.00.

Kontaktoplysninger MR-formand Margit Kristensen, Egernsund Sogn
Telefon 24 22 46 24 · E-mail: mk@egernsund-kirke.dk

Kontaktoplysninger provst Poul Gregers Geil, Sønderborg Provsti:
· E-mail: pgg@km.dk

Kontaktoplysninger Haderslev Stift
Telefon 74 52 20 25· E-mail: kmhad@km.dk                

Kontaktoplysninger biskop Marianne Christiansen
v/bispesekretær Heidi Hinrichsen:
Telefon 73 52 45 84 · E-mail: hj@km.dk

Ansøg nu
Virksomhedsinformation
HADERSLEV STIFT
Vestergade 57
6580
Vamdrup
Tlf
745220225
Praktisk information
Oprettet
12-09-2023
Udløber
02-10-2023
Kviknummer
331577972
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Kultur og kirke
Stillingsbetegnelse
Præst
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Kunst, kultur og sport), Ikke angivet (Land-, skov- og havebrug), Ikke angivet (Energi), Ikke angivet (Konsulent og rådgivning)
Sprog
Dansk Læse/ tale
Beliggenhed