Gem annonce

Organisator til HK Handel Nordjylland

HK/Nordjylland

Aalborg, Nordjylland

Indrykket
23-11-2022
Kontakt
HK/Nordjylland
Gartnervej 30
9200
Aalborg SV
Praktisk information
Oprettet
23-11-2022
Udløber
05-12-2022
Kviknummer
331416476
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Salg og marketing, Kommunikation og medier
Stillingsbetegnelse
Marketingmedarbejder
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Land-, skov- og havebrug), Ikke angivet (Energi), Ikke angivet (Konsulent og rådgivning)
Sprog
Dansk Læse/ tale

I HK Handel Nordjylland ønsker vi at styrke vores organiseringsindsats og de faglige fællesskaber indenfor handelsområdet - med særligt fokus på nethandel, kontor, engros og lagerområdet.

Som organiseringskonsulent i HK Handel Nordjylland består dit daglige arbejde i at kontakte eksisterende og potentielle medlemmer på arbejdspladserne indenfor handelsområdet.

Din vigtigste opgave vil være - sammen med dine kollegaer - at få flere medlemmer og at arbejde for at få valgt tillidsrepræsentanter og arbejdsmiljørepræsentanter på arbejdspladserne.

Derudover ønsker vi øget fokus på træning og videre udvikling af vores tillidsrepræsentanter samt organisering af eleverne indenfor HK Handels område.

Jobbet

 • Du vil have din daglige gang på arbejdspladserne indenfor HK Handels område med henblik på at styrke fællesskabet mellem de ansatte - til gavn for både medlemmer og potentielle medlemmer
 • Du skal bl.a. fortælle om fordelene ved at tegne overenskomst med HK Handel samt forklare værdien af vores faglige fællesskab
 • Du skal træne og videreudvikle vores tillidsrepræsentanter samt organisere elever under uddannelse indenfor HK Handels område. Det vil sige, at det er dig, der støtter og vejleder de tillidsvalgte i, hvordan de bedst varetager deres kollegers interesser og ligeledes gør en forskel på arbejdspladsen
 • Du får ansvar for at facilitere forskellige arrangementer for vores medlemmer, herunder selv at være ”på” i denne sammenhæng
 • Du vil modtage sparring om mål, erfaringer og opgaver og indgår sammen med dine organisatorkolleger i HK Handel Nordjylland i et landsdækkende team af organisatorer

Profil
Som organisator arbejder du meget proaktivt med eksisterende og potentielle medlemmer i forhold til rådgivning, afklaring og relationer. Vi søger derfor dig som:

 • kan arbejde selvstændigt og målrettet, og dermed drive og strukturere dit eget arbejde
 • kan jonglere effektivt mellem forskellige opgaver
 • er god til at skabe og vedligeholde relationer
 • kan kommunikere skarpt på skrift og i tale
 • trives i en udadgående funktion, hvor du ikke er meget ved dit skrivebord. Dog skal du kunne klare den administrative opfølgning på dine opgaver
 • har et positivt syn på fagbevægelsen og vores indsats på det danske arbejdsmarked
 • har lyst til at understøtte det danske arbejdsmarked igennem høj organiseringsgrad og overenskomstdækning
 • kan arbejde struktureret og projektorienteret

 

Din uddannelsesmæssig baggrund er ikke afgørende, men vi forestiller os, at du tidligere har arbejdet i en lignende stilling eller alternativt med opsøgende arbejde, hvor du skulle brænde igennem med dit budskab. Vi sørger for, at du bliver klædt godt på til det faglige indhold i jobbet.

Rammerne du bliver en del af
Vi tilbyder en udfordrende og varieret hverdag i en uformel organisation, hvor alle er meget engagerede og enige om at skabe værdi for både HK og medlemmerne. Vi har et fleksibelt arbejdsmiljø med fokus på frihed under ansvar, faglig sparring samt at det er bedre at ramme lidt ved siden af skiven, end ikke at få noget gjort.

Løn- og ansættelsesvilkår
Stillingen er en fuldtidsstilling. Arbejdstiden er ikke fast tilrettelagt og timerne placeres fleksibelt i forhold til opgaverne, hvilket indebærer, at der må påregnes aften- og weekendarbejde.

Du aflønnes i henhold til dine kvalifikationer og erfaringer efter overenskomst for ansatte i HK. Vi tilbyder attraktive løn- og ansættelsesvilkår, blandt andet arbejdsgiverbetalt pensionsordning og fritvalgskonto.

Det er en forudsætning, at du har kørekort og kan anvende egen bil i arbejdet.

Proces og tiltrædelse
Ansøgningsfristen er den 5. december 2022, men samtaler afholdes løbende så send gerne din ansøgning hurtigst muligt.
Søg stillingen via HK’s hjemmeside www.hk.dk/job.

Tiltrædelse gerne senest 1. januar 2023 eller hurtigst muligt derefter.

Ansættelsessted
Du får tjenestested på hovedkontoret i Aalborg, men en stor del af din arbejdstid vil blive brugt til besøg på HK-arbejdspladser i Nordjylland.

Yderligere oplysninger
Du kan få yderligere oplysninger om jobbet eller organisationen hos sektorchef Anne Louise Alstrup, tlf. 6088 8750 eller tillidsrepræsentant Tina Mellerup, tlf. 2624 5217.

 

Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ansøg nu
Lignende job

GODIK ApS
Virksomhedsinformation
HK/Nordjylland
Gartnervej 30
9200
Aalborg SV
Praktisk information
Oprettet
23-11-2022
Udløber
05-12-2022
Kviknummer
331416476
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Salg og marketing, Kommunikation og medier
Stillingsbetegnelse
Marketingmedarbejder
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Land-, skov- og havebrug), Ikke angivet (Energi), Ikke angivet (Konsulent og rådgivning)
Sprog
Dansk Læse/ tale
Beliggenhed
Gem annonce