Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

OPTISK DESIGNER med ansvarlig for optisk design af høj hastighed TOSA / ROSA / BOSA til fiberoptiske transceiver applikationer

PROFILPARTNERS ApS

Lyngby-Taarbæk, Storkøbenhavn

Indrykket
04-03-2021
Kontakt
PROFILPARTNERS ApS
Birkerød Kongevej 81
2820
Gentofte
Tlf
43434060
Praktisk information
Oprettet
04-03-2021
Udløber
10-03-2021
Kviknummer
330540069
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Ingeniør og teknik
Stillingsbetegnelse
Ingeniør, design og innovation
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Forskning og udvikling)
Sprog
Dansk Læse/ tale

Stillingsbeskrivelse:
Du bliver en del af et meget dedikeret team af meget dygtige ingeniører, der har udviklet og patenteret en Optical Tranceiver, der øger transmissionsdistancen og kapaciteten på fiberbaseret netværk. Tranceiveren er i dag verdenskendt for sine unikke egenskaber, og nu står stifterne overfor at ville tilbyde det internationale marked en totalløsning, hvor alt er integreret herunder også en optisk løsning, som du kommer til at stå for.

Som den ansvarlige for design af optikken til TOSA / ROSA / BOSA til fiberoptiske transceiver applikationer kommer du til at arbejde med følgende arbejdsopgaver:

1) Ansvarlig for alt optisk design og validering af designs til højhastigheds TOSA / ROSA / BOSA og transceivere.

2) Design af optiske/optoelektriske komponenter i 3D og 2D.

3) Arbejder med test af egne løsninger.

4) Ansvarlig for diverse dokumentationsmateriale, inklusive styklister, tegninger, skematiske ændringsordrer og revisionskontrol.

5) Du kommer til at arbejde tæt sammen med dine kollegaer intern i organisationen og ekstert omkring designkrav og specifikationer.

Da stillingen er nyoprettet, vil du have god mulighed for selv at præge dit arbejde.

Virksomhedsbeskrivelse:
Bifrost Communications ApS er en moden start-up virksomhed, som udspringer fra DTU nord for København. Bifrost har udviklet en omkostnings- og energieffektiv, fleksibel og skalerbar metode inden for optiske transceivere, der kan øge transmissionsafstanden og kapaciteten i fiberbaserede netværk.

Første delmål er Access. Tjenesteudbydere kan forvente at spare millioner af dollars på både Opex- og Capex-udgifter. Med Bifrost-teknologi er det muligt at transmittere optiske signaler over afstande 4 x længere (fra 10 til 40 km) end muligt med den nuværende (PiN fotodetektorbaseret) teknologi. På samme tid er det muligt at konfigurere 8 x flere brugere (256 i stedet for 32) på den samme fiber, hvilket muliggør forbedret driftsøkonomi og investeringer for telecom / internetudbydere. Det har vist sig at have et globalt potentiale og er kompatibelt med eksisterende fiberteknologi installeret i netværk rundt om i verden.

Du kommer til at blive en del af et meget dedikeret team bestående at 7 medarbejdere samt en række eksterne konsulenter med fagspecifik viden, som er tilknyttet.

Egenskaber:
Du er en meget selvmotiverende og initiativtagende person, der både er god til at strukturere dit arbejde og arbejde meget selvstændigt.

Erhvervserfaring:
Du har minimum 3 års erfaring inden for optisk design af små og/eller micro optiske eller optoelektriske komponenter. Har du erfaring med at arbejde med laser og fiber, er det en stor fordel.

Uddannelser:
Du har en uddannelsesmæssig baggrund som M.Sc eller Ph.d. in engineering, physics eller andet relevant.

Sprogkundskaber / IT:
Du er flydende i engelsk i skrift og tale og er en erfaren bruger af Zemax

Du tilbydes:
Du får en meget spændende stilling med gode personlige og faglige udviklingsmuligheder. Samtidig får du mulighed for at blive en del af et unikt væksteventyr med stort potentiale.

Løn:
Du får en god løn, der modsvarer dine kvalifikationer og mulighed for at blive en del af et warrants program.

Arbejdssted:
Lyngby

Generelt:
Anfør venligst nedenstående mrk., når du søger stillingen

Optisk designer/117321

Ansøg nu
Virksomhedsinformation
PROFILPARTNERS ApS
Birkerød Kongevej 81
2820
Gentofte
Tlf
43434060
Praktisk information
Oprettet
04-03-2021
Udløber
10-03-2021
Kviknummer
330540069
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Ingeniør og teknik
Stillingsbetegnelse
Ingeniør, design og innovation
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Forskning og udvikling)
Sprog
Dansk Læse/ tale
Beliggenhed