Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Operatør til fast nathold hos Royal Unibrew i Odense

VKAREN.DK - Rekruttering

Odense, Fyn

Indrykket
11-10-2023
Kontakt
VKAREN.DK - Rekruttering
Tværgade 2, 1 2
5000
Odense C
Tlf
70152010
Praktisk information
Oprettet
11-10-2023
Udløber
18-10-2023
Kviknummer
331577844
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Ingeniør og teknik
Stillingsbetegnelse
Procesoperatør
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Håndværk & service), Ikke angivet (Bygge og anlæg)
Sprog
Dansk Læse/ tale

 

VKAREN.DK Rekruttering søger operatører til Royal Unibrew i Odense 

 

Besidder du et godt overblik og brænder du for produktionsmiljøet? Så har du nu chancen for komme med på en enestående vækstrejse hos et af Danmarks største bryggerier. 

 

Jobbet: 

Har du lyst til at lære nyt og blive dygtigere i et job, hvor du både får ansvar og stor frihed under ansvar? Vil du samtidig være den, der brygger den gode stemning til alle øl elskere og dermed blive en del af en arbejdsplads, der er under rivende udvikling? Så er det muligvis dig, der er Royal Unibrews nye operatør.

 

Som operatør er du hjertet i bryggeriet. Teknik og udstyr kan nemlig ikke udføre arbejdet alene, og derfor har du nu muligheden for at blive en del af teamet som operatør på enten fast nat- eller skiftehold. 

 

Vi forventer: 

Vejen til jobbet som operatør kan være mange, du kan enten være ufaglært med teknisk flair og mod på at lære en ny branche. Alternativ er du teknisk uddannet som procesoperatør, industriteknikker, smed eller lignende, gerne med erfaring fra drikke- og fødevarebranchen. Det vigtigste er, at du har interesse og forståelse for procesflowet, og er klar på at lære det tekniske gennem en solid og god oplæring. Vi ser gerne, at du har truckcertifikat, men det er ikke et krav.  

 

Som operatør hos Royal Unibrew vil dine arbejdsopgaver blandt andet være:

 

 • Klargøring, omstilling og drift af maskinerne og tappelinjer.
 • Prøvetagning og kontrol af kvaliteten på det gode øl.
 • Finde og udbedre fejl ved nedbrud - sammen med kollegaerne fra vedligeholdsteamet.  
 • Oprydning og rengøring, da der er høje hygiejne krav.   

Du arbejder engageret, er lærevillig og er ikke bange for at initiere tiltag og forbedringer.  

 

Din profil: 

Du får energi af at være en god holdspiller, der aktivt byder ind i teamet med et godt drive, vedholdenhed, positiv holdning og humor. Du tager ansvar for egne opgaver, har øje for detaljer, god ordenssans og går ikke på kompromis med kvaliteten i dit arbejde. 

 

Derudover: 

 • Går du på arbejde for at gøre en forskel og har en naturlig lyst til at lære noget nyt. 
 • Trives du med, at der sker noget nyt hele tiden, og at ingen dage er ens.
 • Har du en vis fysik – på et bryggeri fra 1859, er der stadig en del manuelt arbejde. 
 • Kan du arbejde struktureret, tænke og handle selv, i et miljø med stor tillid og ansvar til dine evner.   

Vi tilbyder:

Du bliver en del af en spændende virksomhed, der forhandler nogle af Danmarks stærkeste drikkevarebrands. Du tilbydes et udfordrende job med udviklingspotentiale og bliver en del af et dygtigt kollegateam med god holdånd. Hos Royal Unibrew er du garanteret mange gode forhold, bl.a. god kantineordning, mulighed for uddannelse, fitness ordning og favorable muligheder for køb af produkter samt månedlig socialt arrangement på Anarkist fredagsbar. Du tilbydes løn jf. overenskomst.  

Vi søger operatører til følgende skift:   

Skiftehold: (5 ledige stillinger)

 • Skiftehold lige uger mandag til torsdag = 07:00 til 15.00. Fredag: til 14.30
 • Skiftehold ulige uger mandag til torsdag = 15:00 til 23:00. Fredag: 14.30-18.30

Nathold: (3 ledige stillinger)

 

 • Nat lige uge mandag til torsdag = 23:00 til 07:00. Søndag: 22.30-06.30
 • Nat ulige uge mandag til torsdag = 23:00 til 07:00. Søndag: Ingen møde

Virksomheden:

Royal Unibrew hviler på mange års bryggeritradition, og er én af de førende drikkevareleverandører – ikke kun i Danmark, men også internationalt. Royal Unibrew producerer mere end 400 forskellige produkter i Danmark på to moderne bryggerier i Odense og Faxe, og var det første større bryggeri i Danmark, som introducerede økologisk øl.

Virksomheden insisterer på at flytte grænserne i branchen, hvad enten det drejer sig om nye produkter, nye smagsvarianter eller nye produktionsmetoder. Der investeres i relationer, fordi virksomheden tror på, at mennesker for ofte fokuserer på målet, og glemmer at være til stede på vejen dertil. Det gode øjeblik skabes oftest i fællesskab, og det er grunden til, at Royal Unibrew er dybt engagerede i musik, sport og kultur.

Arven efter virksomhedens stiftere, der går helt tilbage til 1856, lever i bedste velgående og holdes i live af alle ansatte på Royal Unibrew. Kvalitet, ansvarlighed, kreativitet og innovation er grundstenene i virksomhedens kerne. Medarbejderne lever og ånder for håndværket, de gode produkter og partnerskabet med forbrugerne.

Læs mere om virksomheden på www.royalunibrew.dk 

 

Ansøgning: 
Matcher ovenstående dine kvalifikationer, og brænder du for at blive en del af teamet, hører vi meget gerne fra dig. Send en ansøgning og CV via linket her: https://app.elvium.com/da/positions/21866/job_posting

Vi afholder løbende samtaler og ansætter, når rette match er fundet. Ved evt. spørgsmål, er du velkommen til at henvende dig til Cecilia Hammerich på tlf. 70 15 20 10 alle hverdage.

Bemærk, alle ansøgninger behandles fortroligt og med stor diskretion. Med henvisning til reglerne omkring GDPR modtages ansøgninger kun via linket i stillingsannoncen. Kan du ikke uploade din ansøgning via ansøgningsknappen, bedes du kontakte os. Vores annonce bliver automatisk og løbende fornyet på jobportalerne, indtil stillingen er besat. En fornyelse af et stillingsopslag er dermed ikke et udtryk for genopslag, men blot en automatisk fornyelse af annoncen. 

Ansøg nu
Virksomhedsinformation
VKAREN.DK - Rekruttering
Tværgade 2, 1 2
5000
Odense C
Tlf
70152010
Praktisk information
Oprettet
11-10-2023
Udløber
18-10-2023
Kviknummer
331577844
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Ingeniør og teknik
Stillingsbetegnelse
Procesoperatør
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Håndværk & service), Ikke angivet (Bygge og anlæg)
Sprog
Dansk Læse/ tale
Beliggenhed