Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Operations Engineer til Big Data

Forsvarets Efterretningstjeneste

København, Storkøbenhavn

Indrykket
16-05-2023
Kontakt
Forsvarets Efterretningstjeneste
Kastellet 30
2100
København Ø
Tlf
33325566
Praktisk information
Oprettet
16-05-2023
Udløber
12-06-2023
Kviknummer
331568983
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Ingeniør og teknik
Stillingsbetegnelse
IT-ingeniør
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Forskning og udvikling), Ikke angivet (Media), Ikke angivet (Ingeniør og naturvidenskab), Ikke angivet (Tele), Ikke angivet (IT og web), Ikke angivet (IT)
Sprog
Dansk Læse/ tale

Er du nysgerrig på komplekse it-systemer, prioriterer du udvikling og værdsætter du samarbejde? - Så læs videre – også selvom du ikke har erfaring på feltet - for vi søger en ny kollega.

Uanset om opgaven er at stoppe terrorister eller modvirke avancerede cyberangreb, er FE dybt afhængig af store mængder data. Data som FE tilvejebringer under de særlige rammer, vi har som Danmarks udenrigsefterretningstjeneste. FE’s datasystemer håndterer transport, processering, opbevaring og intensiv analyse af data.

Du får udfordringer og plads til at udvikle dig

Som Operations Engineer i FE, vil du primært understøtte driften og udviklingen af systemer og clustre, der leverer dataintensiv analyse. Du vil blive ansat i et team med høj faglighed og med fokus på at levere stabile og top tunede systemer.

Teamet som du kommer til at indgå i har et solidt DevOps mindset og et stærkt samarbejde med nærliggende teams, som leverer operationsunderstøttelse, datascience samt applikations- og serviceudvikling.

Du og din baggrund er vigtig

Vi forestiller os at du har erfaring med drift og udvikling af dataintensive systemer eller high performance computing systemer.

Du vil komme i berøring med mange forskellige teknologier som løbende ændrer sig. Det er derfor vigtigt at du er nysgerrig og trives med at lære nyt og udvikler dig. Du værdsætter mulighederne for at sætte dig ind i komplekse teknologier og have evnerne til at analysere, optimere og fejlsøge på tværs af applikationer, services, databaser og infrastruktur. Der er gode muligheder for deltagelse i konferencer og videreuddannelse.

Vi forestiller os, at du er uddannet Software Ingeniør, Datalog, Softwareudvikler, Datamatiker, Ingeniør, Fysiker eller har tilsvarende erfaring.

For at komme i betragtning til stillingen er det et krav at du har kendskab til:

 • Linux og du er glad for terminalen
 • Programmering, gerne objektorienteret
Det er et plus, hvis du har kendskab til eller erfaring med Linux server administration (gerne RHCSA eller LCFS certificeret – ellers er det en del af on-boarding). Kendskab til et eller flere af følgende anses som et plus:

 • Java/Python/Golang/Shell programmering
 • Distribuerede systemer/cluster
 • Relationelle/SQL Databaser
 • Distribuerede databaser
 • Hadoop, HBase, ElasticSearch, S3
 • Puppet, Ansible
 • GitOps, Versionskontrol, GitLab
 • Agil udvikling med Kanban eller Scrum
 • Kafka, NiFi
 • Docker, Kubernetes, k8s, OpenShift, Rancher, cloud native.

Din nye arbejdsplads

Forsvarets Efterretningstjeneste (FE) er Danmarks udenrigsefterretningstjeneste og arbejder – hemmeligt og åbent – for at beskytte Danmark og danske interesser i en foranderlig verden.

Vi er ikke alene om at beskytte Danmark, men vi er den eneste myndighed, der har fået mandat til at udnytte helt særlige midler til at afdække, hvad andre stater og udenlandske aktører forsøger at holde hemmeligt. Det giver mening for os at bidrage til fred, tryghed og sikkerhed for danskerne, både i den analoge og i den digitale verden og det gør vi ved at afdække, vurdere, rådgive om og modvirke både aktuelle trusler og trusler under udvikling.

Vi værdsætter styrken i vores mangfoldighed med dybe fagligheder og specialister og vi er en helt speciel og operativt orienteret vidensorganisation, der har mange forskellige opgaver, men fælles for dem alle er det vidensgrundlag, som vores efterretningsarbejde skaber.

Din lønpakke afhænger af dine kvalifikationer

Løn- og ansættelsesvilkår er i henhold til overenskomst mellem Finansministeriet og den relevante faglige organisation, afhængig af din uddannelsesmæssige baggrund. Derudover har du mulighed for at forhandle løntillæg efter kvalifikationer. Den gennemsnitlige arbejdstid er 37 timer om ugen inklusiv betalt frokostpause. Til stillingen hører en pensionsordning, som FE betaler.

Som ansat i FE er du omfattet af nogle særlige vilkår. Det er et krav, at du kan sikkerhedsgodkendes og opretholde sikkerhedsgodkendelsen under hele din ansættelse. Som i resten af forsvaret har du pligt til kortvarig udsendelse til udlandet.

Sådan søger du stillingen

Du skal sende din ansøgning og CV via stillingsopslaget, senest den 12.06.2023

Vi forventer, at de indledende ansættelsessamtaler vil finde sted fra uge 25 og stiler mod en ansættelse fra 1. august 2023. Vi opfordrer alle interesserede uanset personlig baggrund til at søge stillingen.

Du er velkommen til at kontakte den lokale rekrutteringspartner på fe-5572@fe-ddis.dk , hvis du har spørgsmål til stillingen eller ønsker flere oplysninger.

Du kan også læse mere på www.fe-ddis.dk, hvor du blandt andet finder vores ”INDBLIK” og kan få et mere detaljeret indblik i FE´s opgaver, FE som arbejdsplads og yderligere information om ansættelsesmæssige spørgsmål.

Vi glæder os til at modtage din ansøgning.

Ansøg nu
Virksomhedsinformation
Forsvarets Efterretningstjeneste
Kastellet 30
2100
København Ø
Tlf
33325566
Praktisk information
Oprettet
16-05-2023
Udløber
12-06-2023
Kviknummer
331568983
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Ingeniør og teknik
Stillingsbetegnelse
IT-ingeniør
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Forskning og udvikling), Ikke angivet (Media), Ikke angivet (Ingeniør og naturvidenskab), Ikke angivet (Tele), Ikke angivet (IT og web), Ikke angivet (IT)
Sprog
Dansk Læse/ tale
Beliggenhed