Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Operations Controller

ConfidenceSearch

Vejle, Syd- og Sønderjylland

Indrykket
21-01-2023
Kontakt
ConfidenceSearch
Tangen 6
8200
Aarhus N
Praktisk information
Oprettet
21-01-2023
Udløber
12-02-2023
Kviknummer
331437960
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Finans, forsikring og økonomi
Stillingsbetegnelse
Civiløkonom
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Økonomi), Ikke angivet (Kontor og administration), Ikke angivet (Human Resources), Ikke angivet (Administration)
Sprog
Dansk Læse/ tale

For vores kunde Lantmännen Cerealia, søger vi en forretnings-orienteret Operations Controller

VIRKSOMHEDEN
Om Lantmännen Cerealia

Lantmännen Cerealia er en del af Lantmännen, som er et landbrugskooperativ ejet af 20.000 svenske landmænd og har aktiviteter i hele kæden fra jord til bord. Lantmännen Cerealia udvikler, fremstiller og sælger et bredt sortiment af sunde og lækre fødevarer med udgangspunkt i lokalt dyrket korn. Vores kernevirksomhed er kornbaserede produkter, herunder mel, mysli, knækbrød, pasta og pandekager.

Kungsörnen, AXA, Kornkammeret, START, FINN CRISP, Amo, Regal, Gooh og GoGreen er eksempler på vores varemærker, som har et fælles mål om at gøre en positiv forskel inden for fødevarer!

Læs mere på www.lantmannencerealia.com.


STILLINGEN
Lantmännen Cerealia gennemgår lige nu en spændende udviklingsfase – og søger en forretningsorienteret og engageret Operations Controller, som har lyst til løbende at effektivisere og udvikle vores produktionsenhed i Vejle

Med direkte reference til Plant Manager får du en vigtig og central rolle med ansvaret for at lede, styre og koordinere den økonomiske kontrol for vores produktion i Vejle. Du får en stor kontaktflade i organisationen og vil udover at indgå i Produktionsledergruppen samt det nordiske Operations Controlling team– få et tæt samarbejde med den lokale Finance Manager.

Hvad skal der til for at få succes i jobbet?
For at få succes i jobbet er det afgørende, at du har erfaring fra en lignende stilling i en produktionsvirksomhed gerne inden for fødevarer. Du er vant til at supportere og udfordre ledelsen i deres finansielle styring og levere den nødvendige indsigt for, at de kan træffe de bedste beslutninger. Analyser og rapportering af høj kvalitet ligger således helt naturligt for dig – og du drives af at håndtere kompleksitet og forstå alle dele af forsyningskæden for løbende at udvikle E-2-E processen samt understøtte virksomhedens vækstagenda.

Som person er du relations-skaber, teamplayer og kan se problemstillingerne ud fra et helhedssyn. Du er struktureret, løsningsorienteret og har fremragende kommunikationsevner. Udviser en positiv og motiverende tilgang til både kolleger og opgaver. Du besidder en nysgerrighed og interesse for at lede forandring, procesforbedringer og performance management i en produktionsvirksomhed.

Dine opgaver og ansvar vil bl.a. omfatte:

 • Ansvarlig for at drive og understøtte produktionsomkostningsberegninger på produktionsstedet herunder estimering og månedsrapportering
 • Kommunikere og forklare økonomisk indvirkning på ændringer relateret til produktionsstedet overfor interne interessenter
 • Analyse, overvågning og rapportering af finansielle KPI´er og måltal. Eksempelvis materialeafvigelser og spild
 • Ansvarlig for at identificere løbende forbedringer sammen med produktionsledelsen og Finance Manager
 • Understøtte investeringsinitiativer
 • Deltage aktivt i økonomiske projekter så som produktions- og procesforbedringer.

KANDIDATEN
Den ideelle kandidat er/har:

 • Solid erhvervserfaring fra en lignende stilling
 • Erfaring inden for produktionsvirksomhed og meget gerne fødevarer
 • En relevant uddannelse og gerne på kandidatniveau
 • Professionel i skrift og tale på dansk og engelsk
 • Ekspert i Excel og Power Point
 • Solid erfaring med diverse ERP-systemer og gerne kendskab til Power BI/Cognos / M3

DET KAN VI TILBYDE DIG

 • Vi er en stor international koncern med mange forskellige aktiviteter inden for hele kornværdikæden. Med en bred vifte af virksomheder inden for fødevarer, landbrug, maskiner, bioenergi og fast ejendom tilbyder vi karrieremuligheder i alle retninger på tværs af industrier, lande, virksomheder og ekspertiseområder.
 • Du tilbydes en spændende stilling i en dynamisk og vækstorienteret virksomhed, og tilbydes en lønpakke, der matcher dine kompetencer og erfaring suppleret med virksomhedens personalegoder.
 • Vi har et godt arbejdsmiljø med ”Business in Mind og People at Heart”, og hvor alle tager ansvar fra ”Field to Fork”, og hvor du hver dag er omgivet af gode og dedikerede kolleger.

TILTRÆDELSE OG ARBEJDSTED.
Snarest muligt, men vi venter gerne på den rette person. Der vil løbende blive indkaldt til interviews.
Arbejdsstedet er Vejle, og det forventes at kandidaten bor i fornuftig transporttid til virksomheden.

ANSØGNING
Vedr. beskyttelse af persondata (GPDR)
Af hensyn til beskyttelse af persondata bedes du sikre, at de dokumenter, du fremsender ifm. din ansøgning, ikke indeholder følsomme persondata som f.eks. dit CPR-nummer eller oplysninger om helbredsforhold, etnisk baggrund, politisk eller religiøs overbevisning, seksuelle forhold mv.

For at beskytte dine persondata modtager vi ikke CV, ansøgning mv. via mail.
Klik på "søg stillingen" nedenfor på linket

Ansøg nu
Job i virksomheden

ConfidenceSearch

ConfidenceSearch

ConfidenceSearch
Virksomhedsinformation
ConfidenceSearch
Tangen 6
8200
Aarhus N
Praktisk information
Oprettet
21-01-2023
Udløber
12-02-2023
Kviknummer
331437960
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Finans, forsikring og økonomi
Stillingsbetegnelse
Civiløkonom
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Økonomi), Ikke angivet (Kontor og administration), Ikke angivet (Human Resources), Ikke angivet (Administration)
Sprog
Dansk Læse/ tale
Beliggenhed