Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Område Indre By/Østerbro i Børne- og Ungdomsforvaltningen søger tre psykologer - to til faste stilli

Københavns Kommune

København, Storkøbenhavn

Indrykket
21-09-2023
Kontakt
Københavns Kommune
Borups Allé 177
2400
København NV
Tlf
29435916
Praktisk information
Oprettet
21-09-2023
Udløber
05-10-2023
Kviknummer
331578493
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Sundhed og medicinal
Stillingsbetegnelse
Psykolog
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Sundhed), Ikke angivet (Socialvæsen)
Sprog
Dansk Læse/ tale

Vi har ledige psykologstillinger hos os så læs gerne videre, hvis du kunne tænke dig at blive en del af vores spændende områdeforvaltning, hvor vi vægter det monofaglige og tværfaglige samarbejde højt samt de gode arbejdsfællesskaber.

Den ene faste stilling er til besættelse snarest muligt. Den anden faste stilling og barselsvikariatet er med tiltrædelse pr. 1. januar 2024. Alle stillinger er på 37 timer ugentlig og er med ansættelse indenfor vores almenområde.

Om os
Børne- og Ungdomsforvaltningen er en stor dynamisk organisation med megen udvikling og med et børnesyn, der altid sætter børnene i centrum.

Efter en sammenlægning mellem almen- og specialområdet består områdeforvaltningen samlet set af sundhedsplejersker, tale-hørekonsulenter, støttepædagoger, fysio- og ergoterapeuter, konsulenter og psykologer. Psykologgruppen udgøres af i alt 33 psykologer, hvoraf 22 psykologer arbejder indenfor almenområdet og 11 psykologer arbejder indenfor specialområdet.

Ledelsen i områdeforvaltningen består af en områdechef, to faglige chefer, fem ledere og et fællessekretariat. Til fagsøjlen af psykologer er der tilknyttet to koordinerende faglige vejledere.

Områdeforvaltningen yder indenfor almenområdet faglig support til de daginstitutioner og skoler, der er beliggende i Indre By og på Østerbro – bestående af i alt 140 daginstitutioner, 17 folkeskoler og 16 privatskoler indenfor 0-18 års området.

Derudover har vi et specialområde, der yder faglig support til både områdets og byens øvrige specialdaginstitutioner og specialskoler.

I den samlede psykologgruppe har vi fokus på, hvordan special- og almenområdets psykologer til gensidig gavn kan bidrage til fælles faglig opkvalificering i gruppen og bygge bro mellem almen- og specialområdet. Ligesom vi har fokus på udvikling af den særlige faglige viden og de faglige kompetencer, der bruges i psykologernes arbejde indenfor såvel almen- som specialområdet.

Derudover har vi i områdeforvaltningen netop igangsat et 2-årigt projekt 'Fælles om byens børn'. Projektet sætter fokus på det tværfaglige samarbejde såvel internt som eksternt og på, hvordan vi i områdeforvaltningen i endnu højere grad kan bidrage til at gøre en forskel for områdets børn og deres familier.

Vi søger

  • Psykologer, som ønsker at indgå i den faglige support til dagtilbud og skoler i område Indre By/Østerbro.
  • Psykologer, der ønsker at være med til at skabe forandringer for børn i deres udviklings- og læringsmiljøer.
  • Psykologer, der er sikre i sin faglighed og har erfaring med rådgivning og konsultativt arbejde i dagtilbud og skoler. Vi søger autoriserede psykologer til de faste stillinger.
Som psykolog hos os skal du kunne arbejde tværfagligt og bidrage med pædagogisk psykologisk rådgivning og vurdering af børn i vanskeligheder. Du skal kunne anvende din psykologfaglighed i forbindelse med rådgivning, sparring og vejledning til: forældre, lærere, pædagoger, eksterne ledelser og øvrige samarbejdspartnere.

Du skal som person kunne arbejde selvstændigt og trives med at have mange bolde i luften og kunne kommunikere med mange aktører. Områdets ambition er, at vi yder den bedst mulige betjening til gavn for borgerne altid med inddragelse af børne- og forældreperspektiver og gerne til inspiration for byens øvrige områder.

Mest af alt skal du brænde for det høje faglige niveau og for samarbejdet med de mange fagligheder, der møder dig ude på vores institutioner og skoler. Du skal kunne værdsætte, støtte og lytte til dygtige samarbejdspartnere, der byder ind med hver deres sæt af faglige kompetencer på kryds og tværs af fagligheder og organisatoriske skillelinjer. Du skal kunne bevare overblikket og holde hovedet koldt i pressede situationer på en travl arbejdsplads.

Som psykolog hos os vil du have følgende arbejdsopgaver:

  • Stå for den pædagogiske psykologiske rådgivning på skoler og i institutioner
  • Undersøge børn, der har behov for specialpædagogisk bistand
  • Observere børn i deres udviklings- og læringsmiljøer og sparre med lærere og pædagoger
  • Vejlede og yde konsultativ bistand til lærere, pædagoger, ledere m.fl. om udvikling af det forebyggende, inkluderende og indsatsorienterede arbejde i tæt samarbejde med dine øvrige kollegaer i områdeforvaltningen f.eks. tale-hørekonsulenter, støttepædagoger m.fl.
  • Rådgive børn og familier
  • Facilitere netværksmøder med flere aktører
Vi tilbyder en spændende arbejdsplads med engagerede og gode kolleger og engagerede og forventningsfulde ledere i vores daginstitutioner og skoler, der vægter samarbejdet med dig højt. I perioder er der travlhed, men der er mulighed for fleksibel tilrettelæggelse af en arbejdsdag.

Vi har som psykologgruppe gennem de seneste år været igennem et generationsskifte. Vi er en gruppe, der er åben over for idéer til, hvordan vi kan udvikle os fagligt sammen. Vi er optaget af, hvordan vi hver især kan bidrage til fællesskabet og til vores faglige udvikling. Vi har som gruppe mange forskellige faglige interesser og kan derfor tilbyde kollegial sparring inden for mange forskellige psykologfaglige emner. I området er der blandt andet psykologer, der varetager forældregrupper, fædregrupper, efterfødselsreaktionsgrupper, Cool Kids, kriseteam og ekstern supervision.

Arbejdspladsen har en personaleforening, der står for sociale arrangementer på tværs af faggrupper for hele huset.

Løn- og ansættelsesvilkår
Fastsættes efter kvalifikationer og i henhold til den gældende overenskomst med Dansk Psykolog Forening eller Københavns Lærerforening.

Yderligere information
Yderligere oplysninger kan fås ved henvendelse til leder Lene Therkelsen på 2725 1852 eller koordinerende faglig vejleder Jon K. Staal på 2966 6471.

I din ansøgning vil vi gerne have, at du kommer ind på, hvad der motiverer dig i forhold til stillingen og opgaverne samt, hvilke kompetencer og erfaringer du har, som gør, at du kan gå ind og løfte opgaverne.

Ansøgning bedes vedhæftet bilag i form af CV og relevant dokumentation.

Søg via linket senest torsdag den 5. oktober 2023
Ansættelsessamtaler forventes afholdt i uge 41.

Ansøg nu
Virksomhedsinformation
Københavns Kommune
Borups Allé 177
2400
København NV
Tlf
29435916
Praktisk information
Oprettet
21-09-2023
Udløber
05-10-2023
Kviknummer
331578493
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Sundhed og medicinal
Stillingsbetegnelse
Psykolog
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Sundhed), Ikke angivet (Socialvæsen)
Sprog
Dansk Læse/ tale
Beliggenhed