Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Økonomisk studentermedhjælper med interesse for landbrug og den grønne omstilling

Landbrugsstyrelsen

København, Storkøbenhavn

Indrykket
24-05-2023
Kontakt
Landbrugsstyrelsen
Nyropsgade 30
1602
København V
Tlf
25238337
Praktisk information
Oprettet
24-05-2023
Udløber
11-06-2023
Kviknummer
331569975
Jobtype
Deltid
Arbejdsområde
Administration
Stillingsbetegnelse
Studentermedhjælper
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Økonomi), Ikke angivet (Kontor og administration), Ikke angivet (Human Resources), Ikke angivet (Administration)
Sprog
Dansk Læse/ tale

Har du både blik for detaljen og det store overblik over processer? Vil du være med til at sikre en effektiv kontrol med anvendelsen af ca. en halv milliard kroner årligt? Kan du både gennemskue tal og sætte dig ind i kompleks faglighed? Så er du muligvis vores nye student til tilsynet med landbrugets fonde i Team Forskning og Fonde.

Som en vigtig del af den grønne omstilling, skal forskning og udviklingsaktiviteter skabe ny viden og grundlag for at løse nogle af de vigtige klima- og miljøproblemer, landbruget står overfor. Det er det, Team Forskning og Fonde hver dag arbejder på at understøtte.

Vi er tilsynsmyndighed for landbrugets fonde, der årligt uddeler tilskud til bl.a. forskning og udvikling indenfor fødevare- og jordbrugssektoren. Samtidig sikrer vi god forvaltning af grønne programmer som Grønt Udviklings- og Demonstrationsprogram (GUDP) og Fonden for Plantebaserede Fødevarer og vi administrerer store forskningsbevillinger til universiteterne.

Lige nu har du mulighed for at prøve kræfter med arbejdet i fondstilsynet, som er en del af Team Forskning og Fonde. Vi fører kontrol med landbrugets fondes uddeling af ca. en halv milliard kr. årligt til projekter indenfor fødevare- og jordbrugssektoren. Fondene uddeler midler til udviklingsaktiviteter inden for alle dele af landbrugs- og fødevaresektoren.

Vores rolle som tilsynsmyndighed indebærer alt fra budget- og regnskabstilsyn, dybdegående tematiske undersøgelser, effektevaluering, udarbejdelse af administrations- og tilsynskoncepter og meget mere.

Som student i fondstilsynet kommer du bl.a. til at skulle arbejde med:

  • Bidrage til planlægning og gennemførsel af tilsyn med landbrugets fonde, herunder budget- og regnskabstilsyn med fondene og tilsyn med fondenes forvaltningsprocesser
  • Bidrage til udarbejdelse af den årlige årsrapport for landbrugets fonde
  • Bidrage til at koordinere tilsynsprocesser, herunder styre bestillinger
  • Bidrage til at forberede og sikre gennemførsel af møder med eksterne parter
  • Informationssøgning og meget andet
Opgaverne løses ofte i samarbejde med departementet i Ministeriet for Fødevarer, Landbrug og Fiskeri og en bred vifte af eksterne interessenter og interesseorganisationer, forskningsmiljøer, virksomheder og andre ministerier.

Om dig
Du studerer jordbrugsøkonomi, økonomi, statskundskab eller andet relevant, og du har interesse for tilskudsforvaltning. Som studentermedhjælper i teamet kommer du til at skulle understøtte fondstilsynet generelt, men især med budget- og regnskabsmæssige forhold. Det er derfor vigtigt, at du har flair for tal og regneark, men det er også vigtigt, at du kan se det store billede. Vi forventer, at du er omhyggelig og har lyst til at lære.

Du behøver ikke relevant erfaring fra tidligere job, men vi forventer at du tager ansvar for dine opgaver, arbejder selvstændigt og byder dig til. Du kommunikerer godt både mundtligt og skriftligt og er ikke bange for at spørge, hvis du er i tvivl om noget.

I teamet er der herudover gode muligheder for at lære om den grønne omstilling samt at få indflydelse på dine egne opgaver, hvis der er noget, du ønsker at lære mere om.

Dine kommende kollegaer
Team Forskning og Fonde er en del af enheden Grøn Udvikling og Ny Viden. I enheden er vi godt 35 medarbejdere, fordelt på tre teams, der samarbejder om at udvikle tværgående politik og regulering for klima og miljø i et bæredygtigt landbrugserhverv.

Enheden har bl.a. ansvaret for det forskningsstrategiske samarbejde, forskningsbaseret myndighedsbetjening, Grønt Udviklings- og Demonstrationsprogram, Fonden for Plantebaserede Fødevarer og tilsyn med landbrugets fonde. Dermed har enheden rollen som styrelsens knudepunkt for udvikling og for opbygning af solid faglig og teknologisk viden om klima- og vandmiljøvirkemidler og –effekter.

Vi tilbyder et spændende fagligt miljø, hvor der både er mulighed for at lære fra erfarne medarbejdere og udfolde sine talenter.

Introduktion til opgaverne og skræddersyet forløb
I Landbrugsstyrelsen får du en grundig oplæring, hvor vi har fokus på kompetenceudvikling og faglig sparring inden for dine fagområder.

Du får en alsidig hverdag med muligheden for selvstændigt ansvar i takt med din oplæring i teamets opgaver. Landbrugsstyrelsen er en moderne arbejdsplads med høj fleksibilitet til hverdag og i eksamensperioderne.

Ansættelsesvilkår
Du bliver ansat som timelønnet studentermedhjælper efter fællesoverenskomsten mellem Skatteministeriet og Offentligt Ansattes Organisationer – Det Statslige Område samt tilhørende organisationsaftale for Kontorfunktionærer, laboranter og It-medarbejdere (HK).

Ansættelsesområdet er Ministeriet, for Fødevarer, Landbrug og Fiskeri med tilhørende institutioner, og tjenestestedet er Landbrugsstyrelsen, Nyropsgade 30, 1780 København V.

Arbejdstiden er i gennemsnit 15 timer om ugen og fastlægges med fleksibilitet i forhold til dit studie.

Det er en betingelse, at du er studieaktiv for at være ansat som studentermedhjælper.

Kontakt
Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte fuldmægtig Tinna Pedersen på telefon +45 21 47 94 92 eller tinped@lbst.dk eller teamleder Line Andersen på telefon +45 21 35 62 95 eller linsen@lbst.dk.

Ansøgning
Søg stillingen ved at sende en ansøgning inkl. CV, bevis for indskrivning på universitetet, foreløbige eksamenskarakterer på universitetsniveau og eventuelle referencer online i vores rekrutteringssystem (tryk på ”Søg stillingen”) senest søndag den 11. juni 2023.

Der vil eventuelt indgå test i forbindelse med rekrutteringsprocessen.

Vi glæder os til at læse din ansøgning.

Ansøg nu
Virksomhedsinformation
Landbrugsstyrelsen
Nyropsgade 30
1602
København V
Tlf
25238337
Praktisk information
Oprettet
24-05-2023
Udløber
11-06-2023
Kviknummer
331569975
Jobtype
Deltid
Arbejdsområde
Administration
Stillingsbetegnelse
Studentermedhjælper
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Økonomi), Ikke angivet (Kontor og administration), Ikke angivet (Human Resources), Ikke angivet (Administration)
Sprog
Dansk Læse/ tale
Beliggenhed