Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Økonomichef, der er god til både ledelse og tal, søges til Dansk Erhverv

Proselection ApS

København, Storkøbenhavn

Indrykket
07-10-2023
Kontakt
Proselection ApS
Hammerensgade 1
1267
København K
Tlf
70227079
Praktisk information
Oprettet
07-10-2023
Udløber
09-10-2023
Kviknummer
331577367
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Administration, Finans, forsikring og økonomi, HR, projektledelse og ledelse
Stillingsbetegnelse
Økonomichef
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Økonomi), Ikke angivet (Kontor og administration), Ikke angivet (Ledelse), Ikke angivet (Jura og retsvæsen), Ikke angivet (Offentlig administration), Ikke angivet (Human Resources), Ikke angivet (Forsvar, politi, sikkerhed), Ikke angivet (Administration)
Sprog
Dansk Læse/ tale

Beskrivelse

Har du lyst til at være en del af en erhvervs- og arbejdsgiverorganisation i vækst? Er du faglig stærk og brænder for god ledelse og har udvikling din interesse? Så er denne stilling noget for dig.  
  
Som økonomichef for afdelingen Økonomi og regnskab – foreninger og fonde bliver du en del af Dansk Erhverv, som til dagligt beskæftiger 370 engagerede og kompetente medarbejdere. I Dansk Erhverv lægges der vægt på høj faglighed og arbejdsglæde, hvorfor det er væsentligt, at du er engageret og nysgerrig på dine kolleger. Du vil få ansvaret for driften af Dansk Erhvervs eksterne regnskabsservice, der hjælper medlemsforeninger med alt fra dagligt bogholderi til rapportering, økonomistyring og regnskabsaflæggelse. I stillingen vil du få en meget alsidig arbejdsdag med en stor kontaktflade til både kolleger internt i Dansk Erhverv, til direktion og ledelser i medlemsforeninger og til de mange eksterne samarbejdspartnere.  
  
Du bliver en del af et stærkt læringsmiljø med mulighed for at anvende og udvikle dine kompetencer inden for ledelse, regnskab og økonomi. Opgaverne er spændende og udfordrende, og du vil både kunne lære fra dig samt lære mere.
  
Arbejdsopgaver
Dine opgaver vil blandt andet være:
  
Faglig sparring med regnskabsafdelingens 14 medarbejdere, herunder bl.a.:

 • Gennemgang af afstemninger
 • Review på budgetter og rapporteringer
 • Økonomistyring
 • Likviditetsstyring
 • Corporate finance / værdipapirer
 • Compliance
 • Kontakt til bank/revisor.
 • Præsentation af årsrapporter

Ledelsesopgaver:
 • Ledelse af 14 medarbejdere
 • 1-1 ledelse, herunder trivsel og personlig udvikling
 • Teamledelse (fordeling af foreninger, planlægning mv.)

Udviklingsopgaver:
 • Planlægning og standardisering af processer og arbejdsgange
 • Udbygge den løbende økonomistyring
 • Planlægge den fortsatte digitalisering
 • Introducere BI
 • Videreudvikle rapportering.

Hertil kommer løbende driftsopgaver, såsom opstart af nye foreninger samt onboarding af nye medarbejdere og foreninger.
  
Om virksomheden
Dansk Erhverv blev grundlagt i 2007 og er en af Danmarks største erhvervs- og arbejdsgiverorganisationer og repræsenterer et bredt udsnit af virksomheder og brancheforeninger. Dansk Erhverv handler på vegne af 18.000 medlemsvirksomheder og flere end 100 brancheforeninger inden for bl.a. handel, oplevelsesøkonomi, vidensbaseret rådgivning og transport.
Dansk Erhverv arbejder for at skabe konkrete resultater og de bedste rammevilkår for medlemmerne.  Målet er, at Danmark bliver verdens bedste land at drive virksomhed i. Kulturen i Dansk Erhverv er kendetegnet ved, at være handlekraftig, samt netværk- og holdorienteret,
  
På hovedkontoret på Slotsholmen i København, beskæftiges ca. 370 medarbejdere, hvor du som chef for Økonomi og Finans – Foreninger og fonde får din daglige arbejdsgang i moderne lokaler, som skaber en behagelig og dynamisk atmosfære. Det sociale- og faglige fællesskab vægtes højt og Dansk Erhverv har fokus på diversitet, en god arbejdskultur og har mange sociale aktiviteter i løbet af året.
  
Du tilbydes
 • Fuldtid
 • Fleksible arbejdstider med mulighed for hjemmearbejdsdage
 • 5 ugers ferie + 5 feriefridage
 • Morgenmads- og frokostordning
 • Massageordning
 • God pensionsordning
 • Sundhedsforsikring
 • Løn efter kvalifikationer.

Personlige kompetencer
Som faglig sparringspartner er du faglig stærk og du skal kunne rumme mange komplekse problemstillinger. Du er en lyttende, involverende og beslutningsdygtig leder, der er mere interesseret end interessant. Du stiller krav til processerne, og du ser muligheder. Du har lyst til at fortsætte den digitale udvikling, som Dansk Erhverv er inde i, og du har fokus på at udvikle dig både fagligt og personligt.  
  
IT-kompetencer
Du er en erfaren bruger af et eller flere økonomisystemer, gerne Business Central.
  
Erfaring & uddannelse
HD-R, Cand.merc. eller tilsvarende. Herudover har du formentligt flere års erfaring fra en lignende stilling, hvor personaleledelse eller faglig ledelse indgår.

Sprog
Dansk i skrift og tale.
  
Kontaktpersoner
Søren Christiansen & Caroline Jakobsen hos ProSelection.
  
Ansøgningsproces
Dansk Erhverv lægger vægt på at mangfoldighed gør organisationen stærkere og medvirker til at skabe udvikling og fornyelse. Derfor opfordres alle til at søge stillingen uanset køn, alder, religiøs overbevisning, seksuel orientering og etnisk oprindelse mv.

Som udgangspunkt er vi mest interesseret i et CV, hvor hver enkelt ansættelse er beskrevet med arbejdsopgaver og resultater. Ønsker du at sende både en ansøgning og et CV, skal du lægge dem i ét dokument. 
ProSelection garanterer fuld diskretion og vil aldrig videregive dine oplysninger uden, at du har givet dit samtykke, og du har hørt nærmere om virksomheden.
  
Vi indkalder løbende udvalgte kandidater til interview hos ProSelection.


Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=ec7074a9)

Ansøg nu
Virksomhedsinformation
Proselection ApS
Hammerensgade 1
1267
København K
Tlf
70227079
Praktisk information
Oprettet
07-10-2023
Udløber
09-10-2023
Kviknummer
331577367
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Administration, Finans, forsikring og økonomi, HR, projektledelse og ledelse
Stillingsbetegnelse
Økonomichef
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Økonomi), Ikke angivet (Kontor og administration), Ikke angivet (Ledelse), Ikke angivet (Jura og retsvæsen), Ikke angivet (Offentlig administration), Ikke angivet (Human Resources), Ikke angivet (Forsvar, politi, sikkerhed), Ikke angivet (Administration)
Sprog
Dansk Læse/ tale
Beliggenhed