Gem annonce

Økonomi-/sekretariatschef til Koncernservice og Koncern IT

Københavns Kommune

København, Storkøbenhavn

Indrykket
23-11-2022
Kontakt
Københavns Kommune
Borups Allé 177
2400
København NV
Tlf
24811549
Praktisk information
Oprettet
23-11-2022
Udløber
08-12-2022
Kviknummer
331416489
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Administration, Finans, forsikring og økonomi, HR, projektledelse og ledelse
Stillingsbetegnelse
Økonomichef
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Økonomi), Ikke angivet (Kontor og administration), Ikke angivet (Ledelse), Ikke angivet (Jura og retsvæsen), Ikke angivet (Offentlig administration), Ikke angivet (Human Resources), Ikke angivet (Forsvar, politi, sikkerhed), Ikke angivet (Administration)
Sprog
Dansk Læse/ tale

Kan du sikre en solid økonomistyring og effektiv ledelsesbetjening?

Vi tilbyder et spændende job med store faglige udfordringer, en kvalificeret og engageret medarbejdergruppe og professionelle chefkollegaer. Du får mulighed for at udvikle dig både personligt og fagligt i et inspirerende, foranderligt og uformelt arbejdsklima i en ambitiøs organisation.

Ledelsessekretariatet, som er organisatorisk forankret i Koncernservice, er en fælles stabsfunktion for Københavns Kommunes Koncernservice og Koncern IT og har til opgave at understøtte direktionerne og cheferne med sikker økonomistyring og god ledelsesbetjening. Som chef for Ledelsessekretariatet bliver du en helt central aktør i styringen af to store og komplekse organisationer.

Jobbet
Som chef for Ledelsessekretariatet får du ansvaret for ca. 30 engagerede medarbejdere, hvor din primære opgave er at være økonomichef. Du skal varetage den interne økonomistyring af servicebudgetter på ca. 2 mia. kr. med direkte reference til direktørerne for Koncernservice og Koncern IT. Det er dit ansvar at sørge for, at Koncernservice og Koncern IT har styr på økonomien, og til det har du et økonomiteam for hver af de to enheder.

Du skal agere sparringspartner i strategiske økonomiske spørgsmål, hvilket kræver et indgående kendskab til kommunaløkonomi – gerne fra Københavns Kommune. Endvidere skal du indgå i en række tværgående opgaver i kommunen, herunder kommunens effektiviseringsstrategi, hvor Koncernservice og Koncern IT har en vigtig rolle i at hjælpe forvaltningerne med at levere administrative effektiviseringer.

Herudover har du ansvar for ledelsen af et direktionsbetjeningsteam, som består af fem medarbejdere, der understøtter direktionerne i det daglige. Dette indebærer bl.a. kalenderstyring, afvikling af direktionsmøder, sagsstyring samt udarbejdelse af og opfølgning på styringsredskaber, fx resultatkontrakter, arbejdsprogrammer og lønforhandlingsproces.

Hvem er du?
Vi søger en profil, som brænder for økonomistyring, og som har et indgående kendskab til kommunaløkonomi. Du skal kunne overskue en høj kompleksitet og stå på mål for de principper, der styres efter.

Endvidere har du betydelig ledelseserfaring, høj integritet og evner at gå forrest og at vise vejen for vores dygtige og engagerede medarbejdere.

Du skal have en stor personlig gennemslagskraft, være stærk til at samarbejde og kunne kommunikere dine budskaber til forskellige målgrupper fra direktører over chefkollegaer til medarbejdere.

For at komme i betragtning til stillingen, skal du have en relevant akademisk uddannelse.

Om Koncernservice, Koncern IT (KIT) og Ledelsessekretariatet
Koncernservice og Koncern IT arbejder for at sikre effektiv drift og digitalisering i Københavns Kommune og er blandt de største shared service-organisationer i Danmark.

I Koncernservice betjener vi Københavns Kommunes syv forvaltninger med finans, løn- og personaleadministration, personalejura og HR. Vi arbejder på at skabe bedre og billigere administration, så kommunens 45.000 medarbejdere kan koncentrere sig om at levere velfærdsydelser af høj kvalitet til borgerne. Læs mere om os på koncernservice.kk.dk.

I Ledelsessekretariatet arbejder vi med økonomi- og direktionsbetjening for både Koncernservice og Koncern IT.

Ansættelsesvilkår
Løn- og ansættelsesvilkår fastsættes i henhold til kvalifikationer og gældende overenskomst mellem kommunen og den relevante faglige organisation.
Vi ønsker stillingen besat snarest muligt.

Mere information
Nærmere oplysninger om stillingerne fås ved henvendelse til direktør i Koncernservice Ivan Kristoffersen på 3059 6368.

Søg via linket senest torsdag den 8. december 2022
Samtaler gennemføres i uge 50. Der bliver eventuelt anvendt test i forbindelse med ansættelsesprocessen.

Koncernservice er en professionel serviceorganisation
I Koncernservice har vi et stærkt fagligt miljø med kompetente og specialiserede medarbejdere inden for finans, løn, HR og personalejura. Vi udvikler konstant vores kompetencer og faglighed for at kunne forenkle arbejdsgangene, når vi etablerer nye teknologiske løsninger på tværs af kommunen. Og vi insisterer på, at vores løsninger skaber en reel effekt hos vores brugere på den længere bane. Vi er ca. 600 medarbejdere, der løbende er i dialog med kommunens syv forvaltninger og ca. 45.000 medarbejdere. Vi er med andre ord administrativt samlingspunkt, der skal sikre en effektiv og intuitiv digital administration for hele Københavns Kommune. Mød os på www.koncernservice.kk.dk.

Koncern IT
Vi er KIT – Københavns Kommunes Koncern IT. Vi går på arbejde for at digitalisere Danmarks største arbejdsplads. Vi er en mangfoldig arbejdsplads, hvor du sammen med 400 ambitiøse kollegaer kan prøve kræfter med en bred palette af opgaver inden for IT, digitalisering og ny teknologi. Mød os på Koncernit.kk.dk.

Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ansøg nu
Virksomhedsinformation
Københavns Kommune
Borups Allé 177
2400
København NV
Tlf
24811549
Praktisk information
Oprettet
23-11-2022
Udløber
08-12-2022
Kviknummer
331416489
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Administration, Finans, forsikring og økonomi, HR, projektledelse og ledelse
Stillingsbetegnelse
Økonomichef
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Økonomi), Ikke angivet (Kontor og administration), Ikke angivet (Ledelse), Ikke angivet (Jura og retsvæsen), Ikke angivet (Offentlig administration), Ikke angivet (Human Resources), Ikke angivet (Forsvar, politi, sikkerhed), Ikke angivet (Administration)
Sprog
Dansk Læse/ tale
Beliggenhed
Gem annonce