Gem annonce

Økonomi- og administrationschef

Asgaard Recruitment

Vesthimmerland, Nordjylland

Indrykket
15-09-2021
Kontakt
Asgaard Recruitment
Nørregade 2B
6960
Hvide Sande
Praktisk information
Oprettet
15-09-2021
Udløber
08-10-2021
Kviknummer
330779170
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Administration, Finans, forsikring og økonomi, HR, projektledelse og ledelse
Stillingsbetegnelse
Økonomichef
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Økonomi), Ikke angivet (Kontor og administration), Ikke angivet (Jura og retsvæsen), Ikke angivet (Offentlig administration), Ikke angivet (Human Resources), Ikke angivet (Forsvar, politi, sikkerhed), Ikke angivet (Administration)
Sprog
Dansk Læse/ tale

Vil du være med til at sætte den strategiske retning i et ambitiøst forsyningsselskab? Trives du i en dynamisk rolle, og er du samtidig idérig, nysgerrig og i stand til at omsætte visioner til mål, der kan indgå som en naturlig del af hverdagen?

For Vesthimmerlands Forsyning søger vi en økonomi- og administrationschef, som kan se frem til en plads allerforrest på den grønne rejse mod at blive klimaneutral i 2030. Du bliver en del af en ambitiøs ledergruppe, og sammen skal I sikre den løbende drift og udvikling af Vesthimmerlands Forsyning.

Du bliver en vigtig sparringspartner for virksomhedens administrerende direktør, og får stor indflydelse på fremtiden i forsyningen. Du skal gennem dialog og samarbejde være med til at sikre, at Vesthimmerlands Forsyning fremadrettet er en bæredygtig organisation, der tager del i den grønne omstilling ved at sætte ambitiøse mål og bidrage aktivt med løsninger hertil.

Hvordan ser din arbejdsdag ud?

Som økonomi- og administrationschef har du ansvaret for forbedring og udvikling i din egen afdeling såvel som i resten af organisationen. Du har udvikling for øje i dit daglige virke, og en af dine vigtigste opgaver er at facilitere et miljø, hvor medarbejdere med gode idéer kan lufte og præsentere disse. Derudover forventes det, at du er visionær og nysgerrig på fremtiden og selv kommer med forslag til nye aktiviteter, der kan omsættes til mål på flere bundlinjer.

Du bliver ansvarlig for virksomhedens samlede økonomi- og administrationsfunktion, hvilket indebærer ledelsesansvaret for et team bestående af ti kompetente medarbejdere. Som en dygtig personaleleder sikrer du en kontinuerlig vedligeholdelse og udvikling af dit team, samt en løbende inddragelse af medarbejderne i forbindelse med udvalgte projekter.

På økonomifronten er du ansvarlig for udarbejdelsen af regnskaber og budgetter samt løbende budgetopfølgning og likviditetsstyring. Du bliver understøttet af et fagligt stærkt og erfarent økonomiteam, og det er derfor op til dig at bevare et stærkt overblik i hele processen og agere tovholder på projekter indenfor økonomi såvel som administration.

Der er tale om en alsidig rolle i en foranderlig organisation og branche. Du kan derfor forvente en omskiftelig arbejdsdag, hvor mange forskellige typer af opgaver lander på dit skrivebord. Du skal derfor kunne balancere flere projekter på samme tid og samtidig sikre dit teams trivsel og udvikling.

Hvem er du?

Du har en udviklingsorienteret profil og formår at omsætte idéer og visioner til strategiske mål og handlingsplaner. Du er resultatorienteret og ambitiøs, både på egne og andres vegne, og går gerne forrest, når der skal opstilles mål, ligesom du er tydelig i din kommunikation af disse.

Du er en synlig, proaktiv og opsøgende leder, som gør en dyd ud af altid at være tilgængelig for dine medarbejdere. Hos Vesthimmerlands Forsyning står alle døre åbne, og det er din opgave at være med til at understøtte den fælles ånd og sikre, at alle medarbejdere føler sig som en del af fællesskabet. Medarbejderne er engagerede og værdsætter en arbejdsdag med grin og sjov, hvorfor du forventes at kunne bidrage med positivitet, humor og gerne en frisk bemærkning.

Du er lyttende og lydhør overfor nye idéer, og evner at skabe relationer præget af empati, fortrolighed og gensidig respekt. Dette gælder i personalegruppen såvel som i ledergruppen, hvor du bidrager til det gode samarbejde på alle niveauer i organisationen og er med til at sikre, at alle trækker i samme retning.

Du har en akademisk baggrund i form af en uddannelse som eksempelvis revisor, HA, HD eller cand.merc. Vigtigst er dog, at du har et fagligt fundament med grundlæggende kompetencer indenfor økonomi og regnskab. Da der løbende kommer ny lovgivning i branchen, forventes det desuden, at du er i stand til at tilgå ny viden og omsætte den til praksis.

Om Vesthimmerlands Forsyning

Vesthimmerlands Forsyning er en ung organisation, som blev til ved sammenlægningen af Renovest A/S og Vesthimmerlands Vand A/S i 2018. Virksomheden har siden opstarten været fokuseret på at sikre alle sine kunder en god og sikker håndtering af spildevand og affald og forsyning af vand samtidig med, at en ny, fælles organisation er blevet opbygget.

Vesthimmerlands Forsyning er ejet af Vesthimmerland Kommune. I 2018 formulerede kommunen en ejerstrategi, der fremsætter, at Vesthimmerlands Forsyning skal være en grøn virksomhed, som gavner miljø og sundhed. Dette udgør også en central del af forsyningens strategi frem mod 2024, hvor Vesthimmerlands Forsyning er ambitiøs i sin tilgang til opgaver med vores fælles miljø in mente.

Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ansøg nu
Job i virksomheden
Virksomhedsinformation
Asgaard Recruitment
Nørregade 2B
6960
Hvide Sande
Praktisk information
Oprettet
15-09-2021
Udløber
08-10-2021
Kviknummer
330779170
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Administration, Finans, forsikring og økonomi, HR, projektledelse og ledelse
Stillingsbetegnelse
Økonomichef
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Økonomi), Ikke angivet (Kontor og administration), Ikke angivet (Jura og retsvæsen), Ikke angivet (Offentlig administration), Ikke angivet (Human Resources), Ikke angivet (Forsvar, politi, sikkerhed), Ikke angivet (Administration)
Sprog
Dansk Læse/ tale
Beliggenhed
Gem annonce