Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Nyuddannet IT-supporter til NIRAS i Allerød

NIRAS

Allerød, Storkøbenhavn

Indrykket
22-01-2020
NIRAS
Hele landet
Praktisk information
Oprettet
22-01-2020
Udløber
06-02-2020
Kviknummer
330162460
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
IT og web
Stillingsbetegnelse
IT Support Manager
Erfaringer - I højere grad
Support, Funktion - IT-drift, Teknisk support, IT
Sprog
Dansk Læse/ tale/ skrive
Engelsk Læse/ tale

Er du positiv, lærenem og serviceminded? Vil du være en del af en af Skandinaviens førende rådgivende ingeniørvirksomheder? Lyder det spændende med et godt socialt miljø, hvor work-life balance tages seriøst? Så er det lige dig vi søger!

NIRAS er en international rådgivningsvirksomhed, der arbejder med alt fra procesanlæg og byggeri over energi, miljø og infrastruktur til udviklingsbistand og byplanlægning.

NIRAS spænder bredt - fagligt og geografisk - med 2400 ansatte på 51 kontorer i 27 lande. I 2018 nåede omsætningen knap DKK 2,2 mia. Selskabet har hovedkvarter i Allerød nord for København.

Vores værdier - vi lytter, vi lærer, vi leverer - er udgangspunktet for, hvordan vi tænker og arbejder, og afgørende for at vi skaber høj kvalitet på tværs af discipliner. Hos NIRAS sætter vi mennesket og, ikke mindst, miljø og klima forrest. Vi indarbejder FN's 17 verdensmål for bæredygtig udvikling i vores projekter og tilstræber at levere rådgivning og skabe løsninger, som også gavner næste generation.

Du kan læse mere her www.niras.dk

Du vil blive en del af vores interne IT afdeling, der består af 32 personer fordelt på områderne IT-support, IT-drift og IT-udvikling, og vores vigtigste opgave er at skabe værdi for NIRAS' forretning, der breder sig over en lang række fagområder.

Din arbejdsplads vil være på vores Allerød kontor, hvor du bliver en del af et globalt team på 16 personer, som står for supporten af interne systemer til brug for NIRAS' omkring 2400 ansatte.

Jobbet

Der er tale om et meget varierende job, som udelukkende omhandler 1 st level support opgaver. Men hvor du vil få dine egne ansvarsområder, og hvor dokumentation er en vigtig del af din arbejdsdag. Du vil have backup fra dine kollegaer og selvom vi kan have travlt, glemmer vi bestemt ikke at have det sjovt.

Du vil få mulighed for at udfolde dig på følgende områder:

 • modtagelse, håndtering og løsning af indkomne 1 st level supportsager
 • opsætning og nedtagning af arbejdspladser (herunder installation og klargøring)
 • vedligeholdelse af IT ressourcer (udlånsmaskiner, mødeudstyr, printere mv.)
 • support af mobiltelefoner
 • administrative opgaver som dokumentation, oprydning og bestilling af hardware


Din profil

Du har efter din uddannelse gjort dig nogle erfaringer med erhvervslivet og du har mod på at prøve kræfter med en større dansk virksomhed.

Du har:
 • flair og forståelse for IT, og er fortrolig med Windows og Office
 • lysten til at dokumentere dit arbejde og følge fælles processer
 • evnen til at bevare overblikket og håndtere flere opgaver samtidigt
 • engagement, gode kommunikationsevner og er en god holdspiller
 • humor og et positivt sind
 • en "kundeorienteret", hjælpsom og servicemindet tilgang
 • evnen til at kommunikere mundtligt og skriftligt på Dansk og Engelsk .... Og gerne andre nordiske sprog


Vi tilbyder

Du får et selvstændigt og udfordrende job i et åbent og uformelt arbejdsmiljø, hvor vi lægger vægt på engagement, ansvarlighed og selvstændighed, og hvor du får mulighed for at arbejde med spændende og varierende opgaver i samarbejde med dygtige kollegaer.

Vi tilbyder gode ansættelsesforhold med tryghedsordning, fleksible personalegoder og arbejdsforhold. Desuden har vi mange aktive personaleklubber inden for sport, kunst, vin mv.

Se vores andre stillinger inden for IT

Vi søger lige nu nye dygtige kollegaer til vores hovedkontor i Allerød til tre forskellige IT-stillinger. Du kan finde dem alle her.Yderligere oplysninger

Søg jobbet online på niras.dk og vedhæft din ansøgning og CV.

Ansøgningsfrist: 9. februar 2020

Kontaktperson: Brian Lund Sams på 6021 4803
NIRAS er en international rådgivningsvirksomhed med aktiviteter inden for blandt andet byggeri og infrastruktur, procesindustri, forsyning, miljø og natur, klima og energi samt planlægning og udviklingsbistand. Vores 2.200 specialister løser kundernes udfordringer med udgangspunkt i vores værdier - vi lytter, vi lærer, vi leverer. Vi tror på, at samarbejde, videndeling og kreativitet er vejen til at skabe mest værdi for vores kunder. Vi omsætter for ca. 2 mia. kr. fra kontorer i mere end 20 lande i Europa, Afrika, Asien og Australien.

Ansøg nu
NIRAS
Hele landet
Praktisk information
Oprettet
22-01-2020
Udløber
06-02-2020
Kviknummer
330162460
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
IT og web
Stillingsbetegnelse
IT Support Manager
Erfaringer - I højere grad
Support, Funktion - IT-drift, Teknisk support, IT
Sprog
Dansk Læse/ tale/ skrive
Engelsk Læse/ tale
Beliggenhed