Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Nobina A/S søger en studentermedhjælper indenfor kommunikation

Nobina A/S

Glostrup, Storkøbenhavn

Indrykket
30-09-2023
Kontakt
Nobina A/S
Fabriksparken 18B
2600
Glostrup
Tlf
020349516
Praktisk information
Oprettet
30-09-2023
Udløber
07-10-2023
Kviknummer
331578954
Jobtype
Deltid
Arbejdsområde
Administration
Stillingsbetegnelse
Studentermedhjælper
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Økonomi), Ikke angivet (Kontor og administration), Ikke angivet (Human Resources)
Sprog
Dansk Læse/ tale

Med 13.000 ansatte i fire lande er vi Nordens største offentlige transportvirksomhed. Hver dag, året rundt, vælger en million mennesker at rejse mere bæredygtigt med os. Fra nord til syd, i bymiljøer og på landet. Til næste stop, eller hele vejen hjem. Sammen med vores rejsende og kunder er vi store nok til at gøre en reel forskel. Læs mere om os på nobina.dk.

Offentlig transport med bus er meget mere end bare busser. Det handler om samfundsudvikling, bæredygtighed og om tusindvis af mennesker, der arbejder for at sikre, at vores rejsende kommer derhen, hvor de ønsker og har brug for. Det er os, der holder samfundet i gang.Om tjenesten:

Som kommunikatør i Nobina Danmark arbejder du strategisk og operationelt med intern kommunikation sammen med vores trafikområder. Du er en støtte for lokale ledergrupper, funktioner og nøglepersoner i kommunikationen med medarbejdere. Du bidrager til, at kommunikation bliver brugt som et værktøj til at bidrage til engagement, forståelse, forandring og stolthed for Nobina-brandet.

Du kommer til at arbejde på vores kontor i Glostrup, dels ude i vores trafikområder. Noget fjernarbejde er muligt. Du bliver et vigtigt bindeled mellem Nobina Danmark og den centrale kommunikationsafdeling hos Nobina Koncern.

Nobinas kommunikationsafdeling arbejder med intern og ekstern kommunikation, mediekontakter og public affairs, via kanaler som intranet, ekstern web, trykt personaleblad, sociale medier og simpel video. Vi søger nu dig, der har lyst til at være med og bidrage til den fortsatte udvikling af Nobinas kommunikationsarbejde.

Du refererer til HR/Kommunikationschef i Danmark. Du kommer til at samarbejde med teamet i vores centrale kommunikationsafdeling i Stockholm.

Du må:

  • Være ansvarlig for, at vi har en endnu stærkere og veletableret intern kommunikation i vores trafikområder.
  • Udvikle, støtte og arbejde sammen med ledelsesteams og nøglepersoner for at bruge kommunikation som et effektivt værktøj i deres ledelse.
  • Planlægge, producere og publicere indhold i interne og eksterne kanaler.
  • Udfør i et vist omfang eksterne kommunikationsindsatser sammen med dine trafikområder.
  • Være en problemløser, der udfordres af at finde kommunikative redskaber til komplekse spørgsmål, sammenhænge og problemer.
Hvem er du?

Vi søger dig, der er selvstændig, kreativ, tager dit eget initiativ og kan lide at drive dine egne projekter, samtidig med at du er en teamplayer. Du er en kommunikativ person, der er følsom over for organisationens behov og har let ved at opbygge relationer.

Det er naturligt for dig at planlægge dit arbejde selvstændigt, følge det op mod vores mål og foreslå forbedringer. Du er problemløser og finder kommunikative udtryk for tricky emner og udfordrende situationer.

Din baggrund

Du læser kommunikation, PR eller journalistik.

Du er en god skribent, der nemt kan tilpasse dit budskab til målgruppen efter modtager og kanal.

Du er en fortrolig bruger af forskellige digitale værktøjer, fx til webpublicering. Har du et godt kendskab til Photoshop, Dreambroker og InDesign, er det en fordel. Er du også dygtig til fotografering (still og bevægelse) og videoredigering (f.eks. i Premiere Pro), er det et plus.Kontakt:

Monica Nelson, HR- og Kommunikationschef, monica.nelson@nobina.com

Ansøg nu
Virksomhedsinformation
Nobina A/S
Fabriksparken 18B
2600
Glostrup
Tlf
020349516
Praktisk information
Oprettet
30-09-2023
Udløber
07-10-2023
Kviknummer
331578954
Jobtype
Deltid
Arbejdsområde
Administration
Stillingsbetegnelse
Studentermedhjælper
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Økonomi), Ikke angivet (Kontor og administration), Ikke angivet (Human Resources)
Sprog
Dansk Læse/ tale
Beliggenhed