Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

NIRAS Safety søger erfarne brandrådgivere til Allerød

NIRAS Allerød

Allerød, Storkøbenhavn

Indrykket
26-06-2019
NIRAS Allerød
Sortemosevej 19
3450
Allerød
Danmark
Praktisk information
Oprettet
26-06-2019
Udløber
26-07-2019
Kviknummer
330049337
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Ingeniør og teknik
Stillingsbetegnelse
Bygningsingeniør
Brandingeniør
Erfaringer - I højere grad
Brandskadebesigtigelse, erhverv, Brandskadebesigtigelse, privat, Brand- og redningstjeneste
Sprog
Dansk Læse/ tale

Vi har travlt og med den nye certificeringsordning lige om hjørnet, søger vi nu en eller flere nye kollegaer, der som os, brænder for faget og vil gøre en forskel for vores kunder.
Vi udfører brandrådgivning indenfor både nybyg, ombyg og renovering og arbejder på projekter i mange størrelser. Vi udfører primært brandrådgivning ud fra Bygningsreglementet og udfører både detail- og funktionsbaseret brandsikring.
Fra vores referencekatalog kan nævnes byggerier som DR Byen, LEGO Campus, BørneRiget og mange af de nye supersygehuse, Ny kongreshal i Bella Centeret, Axel Towers, Copenhagen International School, Carlsberg Byen, Musikkens Hus i Nordjylland, DOKK1, Jyske Bank Boxen samt mere end 20 store butikscentre i hele landet. Udover traditionelt byggeri arbejder vi også med brandsikring af procesindustri, olie- og gas industri og anden særlig brandfarlig virksomhed.

Om dig

Du er uddannet bygningsingeniør eller bygningskonstruktør og har måske endda en overbygning som Master i Brandsikkerhed eller tilsvarende. Du er ansvarsfuld, fagligt velfunderet, engageret og udstyret med godt humør og gåpåmod.
Du har gennem din uddannelse og/eller dine erhvervsmæssige erfaringer opbygget et solidt kendskab til byggeri og brandmæssige forhold i forbindelse med byggeri. Du har erfaring med brandteknisk rådgivning og/eller brandteknisk byggesagsbehandling.
Det er ikke nødvendigvis et krav, at du på nuværende tidspunkt har alle kvalifikationer og kompetencer til at opnå en certificering til brandklasse 3/4 eller 3.partskontrol - dette kan vi sammen arbejde hen imod.

Om os

Du vil blive en del af afdelingen NIRAS Safety, der har brandrådgivere på næsten alle NIRAS kontorer rundt i landet. Vi vægter højt at være én samlet enhed og mødes flere gange årligt rundt i landet omkring faglige emner, ekskursioner og socialt samvær. Vi har en uhøjtidelig omgangstone og et godt socialt sammenhold. Vi vægter holdånd højt, løfter i samlet flok og ser faglig udvikling og høj kvalitet som ét fælles ansvar.

Vi er en god blanding af yngre og erfarne kollegaer, hvoraf flere allerede er certificeret til 3.partskontrol. Dette giver god mulighed for faglig sparring og udvikling. Kombineret med, at NIRAS har specialister indenfor alle fagområder er her god mulighed for at arbejde med store, komplekse projekter og derigennem opnå kvalifikationer til certificering i de højere brandklasser. Vores målsætning er, at alle i afdelingen inden for det kommende år er certificeret, heraf størstedelen til de højeste klasser.

Vi prioriterer at udvikle vores kompetencer og ydelser dels ved at deltage i konferencer og kurser i ind- og udland, og dels via udvalgte udviklingsprojekter, ofte i samarbejde med universiteter og kandidatstuderende. Vi benytter de nyeste værktøjer inden for brand- og evakueringssimulering og arbejder aktivt med risikoanalyser. 

Vores firmakultur er præget af en flad organisationsstruktur med en stor grad af frihed under ansvar. Brænder du for et bestemt område, eller har du nye ideer, er der handlefrihed og opbakning til at afprøve visionerne.


Lyder det interessant så lad os tale om mulighederne

Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at ringe for at få en snak med gruppeleder Maria Boe Hede på tlf. 2020 5601 dog ikke i uge 29-31 på grund af ferie. Søg jobbet online på niras.dk senest den 26. august 2019 og vedhæft din ansøgning og CV.NIRAS er en international rådgivningsvirksomhed med aktiviteter inden for blandt andet byggeri og infrastruktur, procesindustri, forsyning, miljø og natur, klima og energi samt planlægning og udviklingsbistand. Vores 2.200 specialister løser kundernes udfordringer med udgangspunkt i vores værdier - vi lytter, vi lærer, vi leverer. Vi tror på, at samarbejde, videndeling og kreativitet er vejen til at skabe mest værdi for vores kunder. Vi omsætter for ca. 2 mia. kr. fra kontorer i mere end 20 lande i Europa, Afrika, Asien og Australien.

Ansøg nu
Lignende job

Stillingen er formidlet gennem The Hub

Stillingen er formidlet gennem The Hub

Stillingen er formidlet gennem The Hub
NIRAS Allerød
Sortemosevej 19
3450
Allerød
Danmark
Praktisk information
Oprettet
26-06-2019
Udløber
26-07-2019
Kviknummer
330049337
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Ingeniør og teknik
Stillingsbetegnelse
Bygningsingeniør
Brandingeniør
Erfaringer - I højere grad
Brandskadebesigtigelse, erhverv, Brandskadebesigtigelse, privat, Brand- og redningstjeneste
Sprog
Dansk Læse/ tale
Beliggenhed