Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Netværksspecialist i Software Defined Network

Forsvarets Efterretningstjeneste

København, Storkøbenhavn

Indrykket
06-08-2022
Kontakt
Forsvarets Efterretningstjeneste
Kastellet 30
2100
København Ø
Tlf
33325566
Praktisk information
Oprettet
06-08-2022
Udløber
07-08-2022
Kviknummer
331225832
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
IT og web
Stillingsbetegnelse
IT-konsulent
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Media), Ikke angivet (Tele), Ikke angivet (IT)
Sprog
Dansk Læse/ tale

Vil du være med i et team, der skal til at redesigne og etablere Danmarks mest hemmelige netværksinfrastruktur og samtidig bidrage til Danmarks sikkerhed?

Hvis du har evnerne inden for Software Defined Network, så har FE en række nye og spændende arbejdsopgaver, som du ikke vil finde magen til i resten af dit arbejdsliv.

Du skal bidrage til at løfte vores mange og komplekse netværk ind i fremtiden – klassificerede såvel som ikke-klassificerede – hvor den primære opgave vil være at etablere og implementere automatiseringsinitiativer både inden for og uden for SDN.

Vi forudsætter, at du ved hvordan man udarbejder godt løsningsdesign og installationsdokumentation, og du finder det naturligt at indgå i tæt samarbejde med vore it-arkitekter. Du kommer samtidig til at deltage i tværgående projekter med interne og eksterne samarbejdspartnere.

Hvad forventer vi af dig:
Du automatiserer din hverdag ved hjælp af Ansible, Python eller andre metoder, og tager kun fat i konsol kablet som en sidste udvej. Du har det komfortabelt i et Linux miljø og har kendskab til netværksprotokoller som BGP og OSPF.

Du har erfaring med versionsstyring (fx Git), CI/CD pipelines samt automatiseret test i virtuelle miljøer.

Du arbejder disciplineret og har en rationel tilgang til problemløsning. Dit arbejde er præget af god planlægning, vedholdenhed og stabilitet, og du prioriterer at dokumentere løsninger og status på opgaver, samt leverer i overensstemmelse med det aftalte.

Du værdsætter at tage udgangspunkt i politikker, procedurer og fortilfælde frem for at opfinde dit eget hver gang.

Du værdsætter at bruge din tid på innovation og self service i stedet for repetitive opgaver, og hele tiden at være på højde med it-udviklingen.

Som person optræder du roligt og selvkontrolleret under de fleste omstændigheder, da du vil blive en del af et miljø, hvor fagligt modsatrettede opfattelser er naturlige og bidrager til vores udvikling.

Det vil være en fordel hvis du kan nikke genkendende til YANG, NETCONF og/eller RESTCONF.

Du får udfordringer og plads til at udvikle dig
Du kommer til at arbejde med netværksløsninger fra Cisco, Dell, Palo Alto og VMware. Her skal du sikre grundlaget for self service til vores interne kunder samt udvikle og vedligeholde en reaktiv overvågning og alarmering af netværket.

Du vil blive medansvarlig for eksisterende og ny kode, scripts og værktøjer som teamet udvikler.

Du får ansvar for at designe og dokumentere dine løsninger og lave vejledninger andre skal følge i forbindelse med den fysiske opsætning og kabling.

Du vil skulle udbygge og vedligeholde overblikket over netværksenhederne, herunder deres patch niveau og input til planer for lifecycle management.

Du vil være medansvarlig for a sikre at netværket til enhver tid er patchet, samt udarbejdelse af automatisering hertil.

Du vil desuden indgå i projektarbejde, hvor din opgave er at understøtte arkitektteamet med netværks ekspertise, dokumentation og konfiguration. Arbejdet vil omfatte rejseaktivitet fortrinsvis inden for landets grænser.

Du kan forvente at skulle arbejde med teknologier som: Ansible/Python, IPAM, DCIM til Configuration as Code, VMware NSX/Geneve, VXLAN, EVPN, UML, ArchiMate, IPv6, Visio, etc til design og dokumentation.

Vi investerer i dig i form af individuel udviklingsplan, der inkluderer nødvendig uddannelse. Vi har fokus på at sikre den enkeltes udvikling samt sikre, at din markedsværdi og erfaring øges til gavn for både dig og FE. Der vil altid være sikkerhedsrelaterede analyser og overvejelser omkring alle opgaver, så vi kan leve op til compliance krav og industristandarder som ISO27001. Vores fokus et rettet mod skalerbarhed og robusthed, hvor sikkerhed altid er en væsentlig parameter.

Din nye arbejdsplads
Forsvarets Efterretningstjeneste (FE) er Danmarks udenrigsefterretningstjeneste og arbejder – hemmeligt og åbent – for at beskytte Danmark og danske interesser i en foranderlig verden.

Vi er ikke alene om at beskytte Danmark, men vi er den eneste myndighed, der har fået mandat til at udnytte helt særlige midler til at afdække, hvad andre stater og udenlandske aktører forsøger at holde hemmeligt. Det giver mening for os at bidrage til fred, tryghed og sikkerhed for danskerne, både i den analoge og i den digitale verden og det gør vi ved at afdække, vurdere, rådgive om og modvirke både aktuelle trusler og trusler under udvikling.

Vi værdsætter styrken i vores mangfoldighed med dybe fagligheder og specialister og vi er en helt speciel og operativt orienteret vidensorganisation, der har mange forskellige opgaver, men fælles for dem alle er det vidensgrundlag, som vores efterretningsarbejde skaber.

Vi er ambitiøse og prioriterer hele tiden at være på højde med it-udviklingen. Det er derfor nødvendigt at kunne fokusere og prioritere, for at nå målene til tiden.

Din lønpakke afhænger af dine kvalifikationer
Løn- og ansættelsesvilkår er i henhold til overenskomst mellem Finansministeriet og den relevante faglige organisation, afhængig af din uddannelsesmæssige baggrund. Derudover har du mulighed for at forhandle løntillæg efter kvalifikationer. Den gennemsnitlige arbejdstid er 37 timer om ugen inklusiv betalt frokostpause. Til stillingen hører en pensionsordning, som FE betaler.

Som ansat i FE er du omfattet af nogle særlige vilkår. Det er et krav, at du kan sikkerhedsgodkendes og opretholde sikkerhedsgodkendelsen under hele din ansættelse. Som i resten af forsvaret har du pligt til kortvarig udsendelse til udlandet.

Sådan søger du stillingen
Du skal sende din ansøgning og CV via stillingsopslaget, senest den 7. august 2022.
Vi forventer, at de indledende ansættelsessamtaler vil finde sted fra uge 32 og stiler mod en ansættelse fra 1. oktober 2022.

Vi opfordrer alle interesserede uanset personlig baggrund til at søge stillingen.

Du er velkommen til at kontakte den lokale HR-partner på 33 32 55 66, hvis du har spørgsmål til stillingen eller ønsker flere oplysninger.

Du kan også læse mere på www.fe-ddis.dk, hvor du blandt andet finder vores ”INDBLIK” og kan få et mere detaljeret indblik i FE´s opgaver, FE som arbejdsplads og yderligere information om ansættelsesmæssige spørgsmål.

Vi glæder os til at modtage din ansøgning.
Ansøg nu
Job i virksomheden

Forsvarets Efterretningstjeneste

Forsvarets Efterretningstjeneste

Forsvarets Efterretningstjeneste
Virksomhedsinformation
Forsvarets Efterretningstjeneste
Kastellet 30
2100
København Ø
Tlf
33325566
Praktisk information
Oprettet
06-08-2022
Udløber
07-08-2022
Kviknummer
331225832
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
IT og web
Stillingsbetegnelse
IT-konsulent
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Media), Ikke angivet (Tele), Ikke angivet (IT)
Sprog
Dansk Læse/ tale
Beliggenhed