Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Naviair søger en Energy Engineer til vores afdeling for Building System

Naviair

Tårnby, Storkøbenhavn

Indrykket
05-11-2022
Kontakt
Naviair
Naviair Alle 1
2770
Kastrup
Tlf
21620422
Praktisk information
Oprettet
05-11-2022
Udløber
04-12-2022
Kviknummer
331388195
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Ingeniør og teknik, Jordbrug og miljø
Stillingsbetegnelse
Bygningsingeniør
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Håndværk & service), Ikke angivet (Forskning og udvikling), Ikke angivet (Ingeniør og naturvidenskab), Ikke angivet (Bygge og anlæg)
Sprog
Dansk Læse/ tale

Brænder du for energioptimering, er god til at fornemme trends og se langsigtede perspektiver? Og vil du være med til at bidrage til den grønne omstilling i Naviair? Så har vi et job, der helt sikkert vil interessere dig.
Du kan nu blive Energy Engineer i Building System-afdelingen. En af vores vigtigste opgaver er, at sikre en energieffektiv luftfart gennem energiledelse. Naviair har en ambitiøs klimastrategi om at være emissionsfri i 2030, og du vil få en stor berøringsflade i at opnå dette mål.

Du er med til at analysere, udvikle, implementere og sætte rammerne for energiledelse i Naviair.
Som Energy Engineer får du en central rolle i vores afdeling, hvor du bl.a. vil være med i udvikling og realisering af energistrategien mod vores klimamål. Herudover vil du bidrage aktivt til at drive og udvikle Naviair´s energistyringssystem, så vi altid sikrer den rette prioritering af energioptimerende tiltag i Naviair.

Lidt om os - høj faglighed, kollegasparring og høj trivsel
I Naviair er fagligheden og ambitionsniveauet i top, og du får berøring med et bredt spektrum af udfordrende opgaver. Du er typisk med på et projekt fra start til slut, enten alene eller sammen med kollegaer, afhængig af projektets omfang. Alle dine kollegaer har fokus på teknik og teknologi og er alders- samt erfaringsmæssigt godt fordelt, hvilket giver en god dynamik med mulighed for sparring og udvikling.

Du får ca. 12 gode kollegaer. Tonen i virksomheden er rar og atmosfæren uformel. Vi har en flad ledelsesstruktur samt kort vej til beslutninger og indflydelse. Vi er og vil være en arbejdsplads, hvor trivsel og det gode humør kendetegner hverdagen. Personlig og faglig udvikling er derfor vigtige aspekter hos os, så du løbende udvikler dig i en ønsket retning for dig og for Naviair. Selvom vi dedikerer os til vores arbejde, går vi naturligvis stadig op i, at arbejdslivet skal harmonere med privatlivet.

Hvordan er ledelsesstilen og -miljøet
God ledelse er for mig at kommunikere tydeligt om krav og forventninger, være troværdig, retfærdig og behandle folk med respekt. Min ledelsesstil er anerkendende og støttende. Jeg brænder for autentisk og bæredygtig ledelse, hvor jeg sætter medarbejdernes talenter i spil for der igennem at opnå høj trivsel og effektive arbejdsprocesser.

Jeg er ligeledes kendt for at være ham, der tør stille spørgsmålstegn ved hvorfor ting forsat i 2022 bliver gjort på en bestemt måde. Ligeledes ham der med medarbejdernes opbakning, melder afdelingen til at være first mover når LEAN skal implementeres, men jeg er også ham der passer på mine medarbejdere, når den enkelte medarbejder har udfordringer af privat karakter.

Opgaver og ansvar
Du fungerer som foregangsmand inden for energiledelse og energirigtig projektering i Naviair, og dine primære opgaver bliver at:

 • ansøge tilskud til energioptimerende projekter samt verificere energibesparelser
 • bidrage til realisering af Naviairs energistrategi og samtidig styrke vores energiledelsesarbejde
 • drive effektiv energistyring gennem vores IT-program, PME (Power Monitoring Expert), og øge udnyttelsen af energidata
 • scope og modne energimæssige forbedringstiltag - både på konkrete anlæg, men også på et strategisk niveau
 • eksekvere energioptimeringsprojekter i Naviair
 • aktivt indgå i dialog med interne og eksterne samarbejdspartnere, hvor du som fagekspert vil sikre energieffektivitet på tværs af luftfarten.
Et stærkt gåpåmod og med blod på tanden
Vi forestiller os, at du er maskinmester, ingeniør eller lign., og meget gerne med el-teknisk kendskab. Du brænder for at arbejde med energioptimering og er godt til at se og forstå komplekse sammenhænge. Du har en pragmatisk og struktureret tilgang til arbejdet og får energi af at tage ansvar for og drive projekter frem. Det er positivt, hvis du har 4-5 års relevant erfaring fra en tidligere stilling og gerne fra en større virksomhed med en kompleks organisation, men ikke et krav.

Du er vant til at arbejde analytisk, at arbejde med praktiske opgaver og du har tidligere haft succes med at skabe en aktiv og synlig indsats på området. Du formår at koble din faglige viden med praktiske iagttagelser, er struktureret og er drevet af at nå i mål med dine projekter. Du taler og skriver dansk og kan også begå dig på engelsk både skriftligt og mundtligt og er samtidig god til at kommunikere dine budskaber klart og overbevisende, så andre forstår dem. Det er et krav, at du har kørekort, kat. B.

Det er en fordel, men ikke et krav, at have kendskab til en/flere af følgende områder: solcellesystemer, el-billadning, CTS-systemer og energiledelse.

Du er med til at forme vores nye områder i afdeling for Building Systems
Vi glæder os til at byde dig velkommen som Energy Engineer i Building System teamet. MEB har et tæt tværgående samarbejde med chefen for Sustainability som varetager alle bæredygtige- og miljømæssige forhold i Naviair, det er derfor vigtigt at du har øje for, hvordan du skaber kontakt til de rette aktører, så vi kan gøre brug af den viden der er i huset.

Vi er en afdeling med en stor gejst for at gøre en forskel. Derfor er det vigtigt, at du både kan igangsætte og løse opgaver selvstændigt, men samtidig har gode samarbejdsevner, da vores arbejde breder sig på tværs af hele Naviair.

Hvorfor søge?
Vi tror på, at et meningsfuldt arbejde, et ambitiøst miljø og et arbejdsliv i balance, er med til at skabe høj trivsel. Derfor tager vi også din udvikling alvorligt og investerer løbende i din kompetenceudvikling. Du vil få masser af udfordringer, høj grad af involvering og medbestemmelse samt fleksibilitet. Desuden tilbyder vi;

 • Mulighed for hjemmearbejde og fleksibilitet i arbejdsplanlægningen
 • Mobil, PC og betalt hjemmeopkobling
 • Fri parkering og god kantineordning
 • Gode lyse lokaler, moderne møderum og med god udsigt til lufthavnen
 • Flere trænings- og motionslokaler og sociale aktiviteter på tværs
 • Sundhedsordning hvor din mentale og fysiske trivsel er i fokus
 • God pensionsordning
Løn- og ansættelsesvilkår
Arbejdstiden udgør gennemsnitlig 37 timer pr. uge.

Ansættelse sker enten i henhold til fællesoverenskomst mellem Finansministeriet og OAO Det Statslige Område samt tilhørende organisationsaftale for maskinmester i land eller håndværkere og teknikere eller overenskomst for akademikere i staten.

Ansættelsen er betinget af, at du kan sikkerhedsgodkendes til ”Hemmeligt” (NATO SECRET).

Start din nye karriere sådan
Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Teamchef Building System, Rasmus Byrresen på telefon +45 21620422 eller e-mail: rab@naviair.dk.

Naviair ser mangfoldighed som en styrke, og vi opfordrer derfor alle interesserede og kvalificerede, uanset alder, køn, race, religion og etnisk baggrund til at søge stillingen.

Klik på ”Ansøg” og send en motiveret ansøgning og dit CV senest den 27. november 2022. Vær opmærksom på, at vi holder samtaler løbende.

Ansøg nu
Virksomhedsinformation
Naviair
Naviair Alle 1
2770
Kastrup
Tlf
21620422
Praktisk information
Oprettet
05-11-2022
Udløber
04-12-2022
Kviknummer
331388195
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Ingeniør og teknik, Jordbrug og miljø
Stillingsbetegnelse
Bygningsingeniør
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Håndværk & service), Ikke angivet (Forskning og udvikling), Ikke angivet (Ingeniør og naturvidenskab), Ikke angivet (Bygge og anlæg)
Sprog
Dansk Læse/ tale
Beliggenhed